http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 22, 2020

Helsingissä edetään Korona käsikirjoituksen mukaan

 

Korona käsikirjoitus etenee seuraavaksi suunnitellusti.

Nyt viranomaiset sanoivat, että jos uudet rajoitukset eivät vaikuta viikossa, niin pääkaupunkiseutua uhkaa pian totaalisulku, sanoi HUS:n diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtonen Iltalehdelle.

USA:n tautivirasto CDC kuitenkin myönsi jo heinäkuussa 2020, että ei ole olemassa Covid-19 nimistä virusta.

Joten silloin tämä koko koronavirus pelleily tulisi ensitöissä lopettaa. Mutta kun nämä lääketeollisuuden rahalle kumartavat terveysviranomaiset on päästetty lahjomalla näille paikoilleen, niin kyse kun on paljon laajemmasta kokonaisuudesta, joka tähtää jo nyt näihin vuonna 2021 tarjottaviin koronarokotteisiin.

Että jo on merkillinen virus tämä korona, ettei sitä ole oikeasti tavattu missään ja sen testikin (PCR-testi) ei havaitse mitään koronavirusta. 

Mutta sen väärennetyt testitulokset muka havaitsevat koronan.

Ja monet julkisuudenhenkilöt väittävät sairastaneensa koronan.

Mutta koronaviruksesta ei kuitenkaan löydy mitään oikeaa tieteellistä näyttöä, vaan faktoja kun ei ole, niin ne ovat valheita.

Mutta tätä koronaa ei kukaan yksityishenkilö voi kuitenkaan ostaa itselleen edes kotitestinä tai sitä ei myydä marketissa mukaan. Kuten vaikkapa kulkutaudin sai aikanaan tartutettua jos sen halusi, kun vain meni sinne jossa sitä levisi.

Mutta miten tämä Korona on näin vikkelä tauti, että sitä esiintyy vaikka missä ja siitä raportoidaan lehdissä ympäri Suomen. Mutta sairaalat ovat kuitenkin tyhjät koronaan sairastuneista ihmisistä ja sille muka kaivetaan kohta joukkohautoja. Mutta koronavirusta ei kukaan voi hankkia haluamalla itselleen ? 

Ruotsin kuolintilastot ovat pienemmät kuin vuosi sitten, joten koronan piikkiin ei tämä voi mennä. Mutta Ruotsin terveysministeri joutui kuitenkin tähän ihmiskokeeseen lopulta mukaan, koska IMF painostaa taustalla. Koska siellä IMF:n pankissa on tämän Korona teatterin tuottaja ja käsikirjoittaja. 

Heillä on tähän 5 vuotiseen näytelmään aina 5 vuoden käsikirjoitus ja näillä huonoilla näyttelijöillä he yrittävät tehdä kaikkensa, että tämä ennätyshuono näytelmä vietäisiin 5 vuoden dramaturgialla ja toteutuksella loppuun asti, mutta kyllä tässä niin käy, että tämä näytelmä on niin huono ja sen näyttelijät ovat ö-luokkaa, ettei tämä näytelmä tule menemään loppuun saakka, koska ihmiset ehtivät herätä ennen sen loppumista.

Joten nyt kun Helsingin kaupungin asukkaat saavat 2 viikon päästä nauttia lähes vankien kaltaisista ihmisoikeuksista... Ulkonaliikkumiskieltoja öisin jne. Niin nämä korona draaman käsikirjoittajat toivovat, että Helsinkiläiset nöyrtyisivät tämän kriisin edessä ja luovuttaisivat toivonsa, jotta Uusi Maailmajärjestys ja Nollaushanke (The Great Reset) lopulta hyväksyttäisiin UUTENA NORMAALINA ja ihmiset uskotellaan, että he pääsisivät lopulta takaisin työelämään.

Mutta heille ei nämä pankkiirit ja viranomaiset oikein uskalla kertoa, että tuo dystooppinen 5 vuoden periodi on tiivis viisivuotinen suunnitelma maailmantalouden tuhoamiseksi, koska EU:n ja Saksan liittovaltiohanke tarvitsee jonkin geopoliittisen kriisin, joka on suunniteltu etukäteen.

Sillä ei Saksan kanssa edes Puola halua luopua maansa rajoista ja luovuttaa itsemääräämisoikeuttaan liittovaltiolle. 

Saksa on Puolalle tässä liittovaltiohankkeessa kuin äärimmäisen hikinen ja haiseva puliukko, joka haluaa läheiseen kontaktiin tuntemattoman kanssa. Mutta haluaakin todellisuudessa vain sen toisen viinat.

Viinalla tarkoitan tässä ajatusleikissä liittovaltiota.

Liittovaltiohanke kun haisee jo senkin perusteella, että Saksalla on vain yksi ja ainoa tavoite... Saada aikaiseksi EU-armeija ja valmistaa se suursotaan Venäjää ja Kiinaa vastaan.


Kuitenkin tässä Korona plandemiassa on sellainen tilanne, että siinä vaiheessa kun tämän huijauksen tiedostaa riittävän moni. Niin nämä huijarit joutuvat perääntymään, koska totuudella on niin valtava voima, sekä uskolla, joka siirtää jo aina vuoria.

Lähde: IL