http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 09, 2019

YLE sensuroi Paavo Väyrysen vaalitenttikommentin Viron vaalivaikuttamisesta


YLE Areenasta löytyvästä äsken järjestetystä pienpuolueiden vaalitentistä sensuroitiin YLE:llä Paavo Väyrysen (Tähtiliike) kommentti Viron Suomeen kohdistuneesta vaalivaikuttamisesta.

Väyrynen totesi kuinka Viro on pyrkinyt vaikuttamaan näihin Suomen vaaleihin, koska se toivoo Suomen liittyvän Natoon, jotta Suomi voisi tarvittaessa puolustaa eteläistä naapuriaan.

Väyrynen kertoo blogissaan huomanneensa, kuinka Areenan tallenteessa kohdassa 1:44 on katkos Väyrysen vastauksen kohdalla.

Jos tätä asiaa nyt kysyttäisiin julkisesti YLE:ltä, niin se olisi jälleen varmaan taas pelkkä tekninen häiriö, kuten kuulemma oli myös se, kun YLE poisti Jussi Halla-Ahon osion vaalitenteistä poliittisista syistä ja palautti sen myöhemmin takaisin YLE Areenaan ja joutuivat pyytämään vielä anteeksi jälkeenpäin.

Vaikka Yleisradiossa on paljon politrukkeja töissä, niin näyttäisi siltä, että tuota kyseistä puljua ohjataan jopa suoraan valtioneuvostosta ja nämä sensuurikäskyt voidaan antaa sinne suoraan tuolta kautta.

Lähteet: Vastavalkea