http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 07, 2019

Antti Rinteen tuleva pääministerikausi sovittu jo 2 v. sitten


Asia on niin, että SDP:n Antti Rinteen tuleva pääministerinkausi on päätetty jo yli 2 v. sitten.

Nämä vaalit ovat silloin kuin toisinto vuoden 1970 eduskuntavaaleista, jolloin myös CIA:lla oli määräys, että Suomen eduskuntavaalit tulee voittaa SDP.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu oli laatinut jo edellisenä vuonna 1969 raportin, jossa se puhui merkittävän suomalaispoliitikon noususta.

Kyseessä oli CIA:n tekemä analyysi Kalevi Sorsasta (1930-2004), josta leivottiin SDP:n puoluesihteeri Turun puoluekokouksessa 6-9.6.1969.

Demarit aloittivat CIA:n käskystä poistamaan oikean laidan demareita puolueen johdosta

Näistä lavastetuista vaaleista seurasi sitten se, että SDP aloitti poistamaan puolueensa johdosta oikean laidan demareita. Koska puolue halusi hovikelpoiseksi ja Neuvostoliitto halusi eroon antikommunisteista. 

Tänään tilanne on kääntynyt lähes toisenlaiseksi ja nyt SDP haluaa päästä eroon Yhdysvaltoja vastustavista edustajista puolueensa johdossa.

CIA analysoi vielä vuonna 1975 kuinka SDP oli selviytynyt tuolloisten puoluekokousedustajiensa valinnassa.

Vasemmistolaisten voitto tulee miellyttämään neuvostoliittolaisia, jotka katsovat oikeistolaisten voimien Suomessa horjuttavan kanden maan välisiä kitkattomia suhteita. 

Suomen sosiaalidemokraattinen puolue on ollut CIA:n rahahanalla jo vuodesta 1949, eikä tahti ole muuttunut edelleenkään minnekään.

Tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että se kenen leipää syöt, sen lauluja laulat ja SDP syö CIA:n leipää ja laulaa CIA:n nuoteista.CIA kääntää nyt Suomessa hallinnon, joka on pelkkä vaalitemppu ja poliittinen takinkääntö. Samalla kun nämä monet ihmiset täällä uskovat, että vain äänestämällä voit vaikuttaa tämän maan asioihin.Vaikka tämä Perussuomalainen vaalikiima ei ole Suomesta minnekään kadonnut, niin äänestäjiä tullaan jälleen kerran vetämään nenästä armottomasti. Joten jo tämänkin perusteella jos haluaa edes todistaa, että oma äänensä on mennyt oikein kannattaa turvata ne vaali-selfieillä

Sillä jos vaaleissa selviää jotain hämärää ja vilppiin liittyvää, niin sellaiset joutuu tässä maassa tutkimaan Suomen suojelupoliisi (SUPO).


On vielä tulossa aika, jolloin tämä globalistien elitistinen salaseuratouhu paljastetaan julkisesti ja se aika on jo nyt.

He eivät pääse enää minnekään piiloutumaan näitä heidän valheitaan ihmiskunnalle, joiden takana he ovat olleet. 

Tämä velkaan perustuva talousjärjestelmä alkaa olla jo sellaisessa tilassa, että kohta se puhkeaa lopullisesti ja kun nuo USA:n pankit kaatuvat, niin nämä rikolliset pankithan aikovat vaatia, että heidät pelastetaan ensimmäisenä kansojen verorahoilla.

Onko sinusta tällainen maailma oikeudenmukainen, jossa vain n. 9000 maailman rikkainta miljardööriä loisii sinun verorahoillasi ?

Siellä on Jesuiitat, Musta Paavi, Vatikaani, Vapaamuurarit, Rooman Klubi, Skull Bones kerho, Bilderberg-kerho, Trilateraalinen Komissio, 300 Komitea ja nämä muutamat muut herrasmieskerhot, joiden asenne sinua kohtaan on kuin lehmäfarmin teurastamolle menevän lehmikarjan tilaajalla. 

Eli jollet tuota tarpeeksi, niin sinusta tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä.

Nämä langenneet illuminaatit ajattelevat veronmaksajista samalla tavalla, että hyödyllisiä ovat vain he jotka tuottavat näille rikkaille elitisteille jotain.

Mutta se suurin salaisuus tässä palkkaorjuudessa on se, että se tuottavin osa koko systeemiä olet sinä ihmisveronmaksajana.

Jokaisesta palkkakuitistasi maksetaan myös osa USA:n armeijan sotateollisuuden sotilasmenoja, jotka kulkeutuvat sinne sitä kautta, että koska Suomen valtio on koko ajan pystyssä myös yksityisomisteiselle Goldman Sachs pankille, jolla on taas omistuksia Suomen valtion velkakirjoista jne.

Eli näitä parasiitteja et pääse minnekään pakoon, vaan jo pelkkä sosiaaliturvatunnuksesi on eräänlainen viivakoodi, joka on näkymättömästi tatuoitu ihoosi kiinni näitä hyväksikäyttäjiä varten.

Työorjuus ei johdu siis siitä, että meidän on kaikkien tehtävä työtä, että pärjäisimme. Vaan se johtuu siitä, että koska tämä planeetta perustuu taloudelliselle hyväksikäytölle, joka ilmenee ryöstö ja tuhokapitalistisessa muodossa velkaan perustuvana järjestelmänä, jossa rikas ottaa ja köyhä köyhtyy.Jos vielä alemmassa eläinkunnassa pääsisi muodostumaan tällaista yhtä hullua järjettömyyttä, niin olisivatkohan nuo Afrikan leijonatkin perustaneet joitain monikansallisia yhtiöitä ja yksityisiä eläinarmeijoita, jotka teurastaisivat heille kaikki nuo eläimet joita eivät enää nämä miljardööreiksi nousseet leijonat enää itse jaksaisi metsästää. Kun tuo rikkaiden eläinten sikariporrastouhu veisi jo heidän ajastaan jo kaiken ajan ja nämä leijonat joutuisivat muuttamaan jo Bahamalle pois Savanneilta.

Vaikka Leijona onkin eläimenä peto, niin se ei kuitenkaan tapa muilla petoeläimien palkka-armeijoilla muita eläimiä sukupuuttoon tehdäkseen voittoa. 

Vain ihmisen kaltainen eläin voi tehdä jotain tällaista järjettömyyttä, jotta saisi kasvatettua itsekkäästi varallisuuttaan ja tästä syystä ihmisrotu on vielä edelleen eläinkunnan tasolla.Rahajärjestelmä on pyramidihuijaus, jota on mahdotonta jatkaa


Elämme siis planeetalla, jonka rahajärjestelmä on puhdas pyramidihuijaus, joka perustuu länsimaalaiseen pankkijärjestelmään, joka toimii vain velkarahalla.

Tämän leikin idea on se, että velkamäärä kasvaa koko ajan. Mutta taas mitä enemmän tätä vanhaa velkaa onnistutaan maksaman pois, niin tämä raha taas poistuu kokonaan kierrosta ja tämä luo sitten massatyöttömyyttä.

Joten käynnissä on kuin tämä vanha tuolileikki, jossa aina joltain putoaa tuoli pois. Mutta nyt puhutaankin näiden tuolien sijaan aivan niistä työpaikoista.

Näillä Illuminatin kermaperseillä on näitä tuoleja itsellään vaikka miljardeja, mutta he eivät ole omista varoistaan valmiita niitä antamaan tuumaakaan, vaan kaikki tuotanto täytyy tapahtua heidän mukaan vain supistettujen työmarkkinoiden kautta. 

Eli palkkoja on poljettava alas, jotta ostovoima saadaan heikennettyä ja luotua lisää nollakasvua, jotta köyhä väestön köydyysaste nousee ja luo tämän ns. työttömien työnhakijoiden reservin, jolla sitten eliitti tuhoaa keskiluokkaiset palkansaajat.

Tätät tapahtuu jo täyttä häkää ja esimerkiksi ammattiliittojen tuhoaminen on osa tätä hanketta.

Käynnissä on siis eräänlainen pudotuspeli, jossa vain he pärjäävät, joilla on vielä säännölliset tulot turvattuna. 

Mutta nämä lukuisat asuntovelkaiset ihmiset eivät vielä välttämättä tajua, että tulevaisuus tuo vielä monille Suomenkin työaloille synkän tulevaisuuden siinä vaiheessa, kun näiden alojen kilpailutus pääsee sinne asteille, että mediaaniansioiset pudotetaan sieltä pois.

Joten kun käynnissä on globaali työmarkkinoiden murskaaminen, niin tuossa loppuvaiheessa ei juuri enää ole merkitystä, että oletko koulutukseltasi opettaja tai jokin muun akateemisen alan taitaja. 

Tämä talous- ja rahajärjestelmä kun perustuu täydelliselle pyramidihuijaukselle, jota pidetään hengissä vain pääosin tämän USA:n armeijan, lääketeollisuuden huumekaupan ja BIG PHARMA:n voimalla velkarahalla. 

Lähde: https://www.verkkouutiset.fi/cian-arvio-kalevi-sorsan-noususta-sdp-otti-huomioon-neuvostoliiton-ohjeet-60334/

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/1827469-sdp-hakeutui-cian-rahahanalle-jo-1949