http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 07, 2019

Polyamoria liikkeen takana on kettu kanatarhassa


Teksti: Teemu Vehkala

Viime vuosina olette varmasti jossain asiayhteydessä kuulleet sanan polyamoria.

Sillä siis tarkoitetaan sellaista, että suurempi joukko ihmisiä asuu yksin tai pareina ja muodostaa jopa kolmisuhteita.

BBC julkaisi jo vuonna 2016 jutun, jossa se spekuloi polyamoristisen kulttuurin olevan tulevaisuuden juttu. 

Kaikki tämän perinteisen parisuhteet romuttavan ideologian taustalla vaikuttaa YK Agenda 21 ohjelma tavoite, joka on ydinperheiden hajoittaminen. Mutta sitähän nämä useat pelkkien seksuaaliviettiensä perässä juoksevat polyamoorikot eivät ymmärrä.

Kettu on päästetty kanatarhaan

Jos nyt tullaan sitten tähän itse asiaan, että missä vaiheessa tämä kettu on päästetty sinne kanatarhaan ja nämä seksiriippuvaiset äijät alkavat joogakouluissa tantraopettajiksi ja muodostavat useita seksisuhteita oppilaisiinsa. 

Juuri tämänkaltaisesta maailmasta on myös kyse tuossa polyamoristisessa maailmassa, jossa vallitsee hyvin heikko seksuaalimoraali.Valitettavasti tällaiset henkilöt, joiden seksuaalisuuteen liittyy jopa lapsuudesta kantautuvia traumoja alkavat tatuoimaan ihoaan täysi-ikäisyyden kynnyksellä eivätkä itsekään älyä, että se on merkki tuosta heidän seksuaalitraumastaan, joka on syntynyt heidän nuoruudessaan.No mistäköhän tällainen nuorten poikien ja tyttöjen seksualisointi mahtaisi olla peräisin, jos vuonna 1981 MTV:n musiikkikanava aloitti kansainvälisesti kampanjan, jonka jälkeen poplaulajista tehtiin enää vain käveleviä seksiobjekteja. 

Miten tällainen sitten vaikutti nuoriin ja alaikäisiin MTV:n katsojiin ? 

Se tietenkin triggeroi heitä ja tällä keinoin tämä vallan näkymätön käsi hallitsee populaarikulttuurin kautta valtaväestön kehittyvää ja heräävää seksuaalisuutta.

Perhostatuoinnin taustat

Nuoret naiset erityisesti suosivat perhosten tatuoinnin ihoonsa, mutta silläkin on vieläkin kauempi tausta joka johtaa aina CIA:han asti.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA kun aloitti 1950-luvulla tällaisen salaisen mielenhallintaan keskittyneen projektin, joka toimi nimellä Project Monarch.Tässä tapauksessa sana monarch tulee monarkkiperhosesta ja tämä kävi ilmi, kun CIA:n nuoriin tyttöihin ja naisiin kohdistuneissa salaisissa kidutuskokeissa selvisi, että koehenkilöt alkoivat nähdä harhoja monarkki perhosen näköisestä objektista. 

Tästä sitten sai nimensä CIA:n PROJECT MONARCH.

Mutta se sitten, että mitenkä tämä kyseinen CIA:n alulle panema ohjelma alkoi vaikuttaa osana länsimaista kulttuuria onkin vieläkin mielenkiintoisempi asia. Nettisivullaan eräs nuori nainen kirjoittaa, että hän kävi ottamaan 16-vuotiaana ensimmäisen tatuoinnin ja samalla hänen selkäänsä tehtiin muutama uusi kuva.

Sama nainen jatkaa; "Jonkun mielestä mun selkä on varmaan ihan kamala, mutta se on mulle älyttömän henkilökohtainen tarina ja teidetta minkä koen vahvasti kuuluvana osana kehoani."

Tämä perhonen selässä tai missa muuallakin kehoa kun on peräisin jostain seksuaalisuuteen liittyvästä traumasta. Tämä tarkoin varjeltu salaisuus tämän CIA:n alullepaneman Project Monarch ohjelman taustalla on se, että miten tämä seksuaalitrauma ilmenee sen saajissa.

No ensinnäkin kaikki ihmisen seksuaalisuus ilmenee hänen chakroissa, eli energiakehossa.

Jos esimerkiksi joku nuori tyttö joutuu raiskatuksi 13-vuotiaana, niin silloin hänen energiakehonsa Sakraali-chakra avautuu pysyvästi ja aiheuttaa hänelle elinikäisen trauman, joka johtuu hänen Kundaliini-energiakeskuksen ennenaikaisesta avautumista, joka saa sitten aikaan tuon seksuaalisuuteen liittyvän trauman.

Tällainen tyttö kun sitten kasvaa aikuiseksi, joutuu viemään tuota seksuaalisuuteensa liittyvää traumaa mukanaan koko elämänsä.


Mutta kun asia on vielä sillä tavalla, että jos joku alaikäinen pikkutyttö on nähnyt poptähti Miley Cyruksen tanssivan puolialasti tv:ssä.

Sillä sekin jo riittää siihen, että tuo sama Kundaliini -keskus aukeaa ja aiheuttaa tuon seksuaalisuuteen liittyvän trauman ja hupsista keikkaa. Sitten alkaa tuo lapsi ihannoimaan tätä pop idoliaan ja alkaa vaatimaan äidiltään ja isältään rahaa, että voisi alkaa myös itsekin pukeutumaan kuten idolinsa ja tatuoimaan ihoaan kuten idolinsa.Sillä tässä populaarimusiikki kulttitouhuissa on pääosin kyse CIA:n triggeroitumisesta, jonka kohderyhmänä on yhä nuorempia alaikäisiä lapsia.Vaikka en ole mikään tantraopettaja, niin tiedän tämän asian, että luonnollinen seksuaalisuus ylettyy aina tuonne ns. Sahasrara chakran, eli päälaki chakran korkeudelle.

Mutta taas nämä, joiden seksuaalinen energiakeskus on tukittu näillä lapsuuden aikaisilla traumoilla, niin se ulottuu yleensä vain näiden kahden alimman chakran tasolle ja nämä ovat juuri näitä ihmisiä, jotka tatuoivat aina ihonsa osoittaakseen tuon puolensa itsestään. 

Esimerkiksi nymfomaniaan liitetty väkivaltainen seksuaalisuusmuoto on tuota aivan samaa energiaa. Tämän kirjoitukseni tarkoitus ei ole silti tarkoitus leimata kaikkia polyamoorikkoja tällaisiksi samanlaisiksi vieraissa juokseviksi seksisaalistajiksi. 

Kyllä heissäkin on näitä, jotka haluvat vain halata paljon vieraita ihmisiä ja tyytyvät vain sille tasolle. Mutta tuollaisessakin toiminnassa saa energiakehoonsa (aura) helposti näiden monien muiden ihmisten eteeriset kuonat, jollei osaa putsata sen jälkeen omaa energiakenttäänsä.

Mutta se vielä mitä tähän seksuaalisuuteen tulee, niin monet varsinkaan naiset eivät ole tätä asiaa ajatelleet, että jos he vaikka harrastavat näitä Tinderistä suosittuja irtosuhteita. Niin yksikin mies, joiden kanssa he ovat ns. suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä, niin jokaisen tuon miehen energiakenttä jää heidän sisälleen pysyvästi.

Eli siihen riittää jo yksikin ihmisapina tason alfauros, jonka alhainen värähtelykenttä saa naisen kuin naisen värähtelykentän laskemaan pysyvästi.  

Näin ollen naisella on hyvin suuri vastuu siitä, että kenet päästää ns. sisäänsä.  

Miehillä taas tämä seksuaalisesti energinen puoli ei toimi näin.
Tässä kaksi panseksuaalista naista puhuvat polyamoriasta, miten he taas tämän asian näkevät.

Hyödylliset idiootit auttavat tuhoamaan ydinperheet

Tämän panseksuaalisen ja polyamorisen liikehdinnän takana vaikuttaa koko ajan suurempi raha ja sitä ohjataan näihin liikkeisiin vain sen vuoksi, että näitä hyödyllisiä polyamoriaan hurahtaneita hölmöjä käytetään hyväksi koko länsimaalaisen ydinperheinstituutioiden hajoittamiseen.

Aivan kuten myös näitä ilmastonmuutoksesta vauhkoavia nuoria koululaisia, yliopistolaisia ja muita tiedeuskovaisia käytetään hyväksi, jotta tämä globalisti-elitistien uusi maailmanjärjestys saataisiin vietyä maaliinsa.5G- ja 6G-verkot tulevat vielä tekemään tulevat sukupolvemme steriileiksi, joten siinä vaiheessa kun lisääntyminen ei enää onnistu ja elitistit tuovat markkinoille jonkin antidootin, jolla lisääntyminen onnistuu. Mutta se on saatavilla vain 200 000 EUR hinnalla. 

Joten tämähän sitten kylmästi tarkoittaa sitä, että lapsia voi enää Suomessa hankkia jokin Kokoomuslainen Espoon Westendissä asuva porvariperhe, jolla on kolme audia pihassa ja kumpikin vanhempi työskentelee lakiasiaintoimistossa. 

Joten luuletteko, että jos me muut pyörimme silloin vielä jossain polyamoristien halausbileissä, että sillä tämä Suomen väki lisääntyisi, kun se on jo steriili tuossa vaiheessa ? Jos ette katsos vieläkään ymmärrä, niin koko Suomen väestö on tarkoitus pyyhkiä pois maailman kartalta ja samalla myös 95 % koko nykyisestä maailmanväestöstä. Tämä lukee niin rivienvälistä YK AGENDA 21 ohjelmassa.

Nämä hankkeen takana olevat elitistit ovat kaivertaneet tuon aina Georgiassa sijaitsevan Guidestonesin monumenttiin, jossa lukee kuinka maailmassa tulisi olla vain 500 miljoonaa asukasta, jonka tulisi tulla toimeen luontojärjestelmän kanssa".

No lasketaas nyt amiksen matikkapohjalla. 

Maailmanväkiluku on nyt n. 7,5 miljardia, joten kuinka paljon väestöä on tuo YK AGENDA 21:kin mainittu 95 % nykyisestä maailmanväkiluvusta ? 

7 500 000 000 asukasta x 100 / 95 = 7 125 000 000 asukasta

Eli tämä tarkoittaa sitä, että nämä globalistit haluavat päästä eroon 7,1 miljardista asukkaasta tällä planeetalla.

Heidät kun katsos nähdään ns. hyödyttömiksi suursyömäreiksi ja nämä elitistit ajattelevat heistä vähän samalla tavalla, kuin vaikkapa kanatarhassa urospuoleisista tipuista, jotka eivät muni. Joten siksi heidät joudutaan viemään suoraan teurasjätteiksi.Mistä tällainen jumalanleikkismiskultti on oikein peräisin

Nämä valtaan nousseet tahot eivät kuitenkaan ole edes alkuperäistä ihmis DNA:ta, vaan he ovat liskorotua, joita tänne Tellukselle on aikanaan tullut mm. Orionilta, Marsista, Zeta Reticuli I:stä ja II:sta.

Näille negatiivisesti kehittyneille liskoroduille on hyvin ominaista se, että he eivät välitä usein vähääkään tämän maa planeetalla vallitsevista luonnonlaeista kuten vapaan tahdon laki.

Eivät todellakaan välitä ja sen kyllä näkee, että Suomenkin ministereistä suurin osa ovat tätä samaa liskorotua. Presidentilläkin on sama verilinja. Mutta se ei ole tässä tämän asian oleellisuus, että kuka on lisko ja kuka ei. Vaan kyse on siitä, että miten tämän planeetan vapaan tahdon lakia kunnioitetaan, kun nämä psykopaatit ovat ylentäneet toisensa jokaiseen vallan kahvaan ? 

Liskorotuja on myös heitäkin yksilöinä, jotka ovat jo tehneet valinnan siirtyä valon puolelle ja eivät enää aja itsekkäästi omia etujaan.Englannin kuningashuoneen verilinja on myös liskorotua ja on peräisin Zeta Reciculilta ja myös monet muutkin Eurooppalaiset kuningashuoneet omaavat saman verilinjan. Tämä planeetta maa (Tellus) kun on tässä tähtijärjestelmässämme sellainen eräänlainen kokeiluplaneetta. Joten tämän vuoksi tänne on joutunut nämä korkeammat neuvostot päästämään miltei sormiensa läpi myös näitä negatiivisesti kehittyneitä liskorotuja mellestämään.

Mutta tuolloin n. 13 000 vuotta sitten tapahtunut Luciferin kapina aiheutti tänne ns. karanteenin, jota on edelleen jäljellä. 

Lucifer oli yksi luojaan kuuluneistsa enkeleistä, jotka lankesivat ja joutuivat erotetuksi luojan puolelta. Mutta hän julisti kapinan ja sai käännytettyä mukanaan lukuisia serafeja (seraphim). 

Raamattu ei kerro näistä asioista edes puoliakaan. Mutta jos näistä asioista haluaa edes jotain saada selville, niin silloin suosittelen lukemaan Urantia-kirjan, joka löytyy myös tätä nykyä netistä ilmaiseksi.


Lähteet: BBC

IS