http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 16, 2019

Sukupuolten välinen sota


Teksti: Teemu Vehkala

Pistäkääpä nettiin vaikka haku sanalla sukupuoltenvälinen sota, niin sillä jo löytyy kaikkea eriskummallista asiaa tästä miesten ja naisten välisestä sodasta, joka on jo jatkunut useita vuosikausia.

Mutta silti edelleenkään tälle sukupuoltenväliselle sodalle ei täällä planeetallamme näytetä saavan loppua.

Vaikka YK julkisti ihmisoikeuksien julistuksessa tämän tavoitteen, joka oli sukupuolten tasa-arvo, niin julistus ei tuolloin ottanut juuri ollenkaan kantaa tähän miesten ja naisten väliseen sukupuoltenväliseen sotaan. Vaan keskityttiin Rockefeller Foundationin rahoittamaan hankkeeseen, jolla naiset ajettiin työelämään ja saatiin ydinperheet ulkoistettua valtiollisen kontrollijärjestelmän piiriin.

Rockefellerien pankki ja öljymiljardöörisuku oli kaiken tämän ajan ohjaavana ja rahoittavana voimana, kun tätä liikehdintää alettiin luomaan ja tämä kohdistui yhä enemmän 80-luvulle tultaessa miesten ja naisten välisen sodan kasvattamiseen.



Mutta nyt kun tulimme jo tänne 2019-luvulle, niin nyt muutama vuosi sitten it-innovaattorit kehittivät pikadeittailun lihatiskin Tinderin.

Mutta koska kyseisessä pinnallisessa deitti-sovelluksen käyttäjistä valtaosa on vain naisia, niin tämä jo loi mieskäyttäjiä syrjivän asetelman.

Eli mietitään jos vaikka olisikin tällainen suuri tavaratalo, jonka omistaisivat miesvihaaja feministit ja julistaisivat ikuisen porttikiellon myymäläänsä lähes kaikille miehille, joiden vielä julistettaisiinkin olevan kaikkien sikoja. 

Mutta sitten kuitenkin samalla näiden tavaratalojen ovilla päivystäisi koko ajan naisia vilkuilemassa, että mistä nyt niitä komeita miehiä tänne löytyisi ja vain komeimmat miehet pääsisivät sinne ostoksille sisään. 

Mutta taas ne äijän köriläät jotka eivät tyydyttäisi ulkonäöllisesti, niin heistä kaikki käännytettäisiin tylysti pois kun ei nyt oikein tuo sinun pärsäkerroin miellytä.

Tuossahan käytännössä on niin kuin Tinderöity ostoskeskus. 

Että minkälaista tällainen käytäntö tekisi tuollaisen kaupan liiketoiminnalle ? 

Feministinen arvomaailma perustuu miesvihalle ja sovinismi vuoronperään käänteisesti naisvihalle, niin tämä on juuri sukupuolten välisen sodan suurin ongelma, ettei tässä sodassa ole vieläkään onnistuttu yhdessäkään maassa tehdä edes välirauhaa.

Vaan tämä on johtanut ja tulee pahimmillaan johtamaan siihen, että ihmisistä tulee tulevaisuudessa entistäkin pinnallisempia ja tyhmempiä, joiden parisuhdearvot sekä seksuaalimoraali murenee, koska tällaista ehjän ydinperheen mallia ei enää jossain vaiheessa ilmene missään, kun tämä tulevaisuuden sukupolvi saa kasvatukselleen mallin tältä nykyiseltä Tinder-vanhemmiltaan.

Että kyllähän sen nyt ehkä jokainen tajuaa, että pelimiehen poika ottaa pelimies isästä mallia ja jatkaa tuota touhua isältä pojalle ja taas kevytkenkäinen perheenäiti antaa myös tyttärilleen samankaltaisen signaalin, että heikko seksuaalimoraali ja miesviha on ihan ok tässä yhteiskunnassa.

Mutta asian ongelma alkaa muodostumaan siinä vaiheessa, kun tämä deittisovellus Tinder on yhä enemmän täynnä näitä yksinäisyyttään kokevia naisia, joiden on vain pakko löytää se mies nyt jostain.

Heille on aivan sama mistä tämä mies nyt saataisiin heidän elämäänsä ja sitten kun sitä miestä ei löydy mistään, niin käydään vaikka läheisestä baarista etsimässä jokin tuohon hommaan sopiva puliukko. 

Tarkoitan tällä sitä, että tämän nykyaikakauden löyhä seksuaalimoraali, sekä naisten ja miesten keskinäisen luottamuksen suhde pyörii edelleen siellä negatiivilla tasoilla, joten silloin se on suora merkki siitä, että sukupuolten välinen sota jatkuu edelleen.

Mutta entäs sitten jos sukupuolten välinen polariteetti muutettaisiinkin vain samaan sukupuoleen virtaavaksi ? 

Kun jos olette vähänkään seuranneet tiedotusvälineitä, niin nämä vallanpitäjämme ovat alkaneet julistamaan maailmalla jo mm. tätä muunsukupuolista agendaansa, joka on NEW WORLD ORDER suunnitelmaan kuuluvaa huttua.

Sen tarkoituksena on toteuttaa tämä uuden maailmanjärjestyksen homosaatio sille tasolle, että jossain vaiheessa sinunkin lapsenlapsesi saatetaan aivopestä kouluissa luulemaan, että homoksi voi kääntyä jos sellaiseksi haluaa kääntyä. 

Mutta tässäpä se asian mielipuolisin puoli on, että homoseksuaali syntyy homoseksuaaliksi ja on homo syntymästään astien. Joten ei siinä ole silloin mitään vikaa. 

Mutta tämä Illuminatin jesuiitta-johteinen haaremi on sen verran nerokas toimissaan, että luottaa maailman väestön keskiarvolliseen hölmöyteen. 

Joten silloin nämä jälkipolvet on todella naurettavan helppoa aivopestä vaikka siihen, että muunsukupuolisuus olisi jokin trendi. 

Kun tämä muunsukupuolinen agenda on nyt jo sisäänajettu Suomen peruskoulutusjärjestelmässä ja olisi ehkä kiireellinen aika vielä yrittää tehdä asialle sen osalta jotain, että yrittää kertoa näille nuorille, että kyseessä ei ole heidän seksuaalisuus. 

Vaan kyseessä on heille tyrkytetty epänormaali seksuaalimoraalin käsiohjelma, joita nämä kulttuurimarxisti-globalistit nyt suuressa joukoissaan heille tarjoaa. 

Kuitenkin jos nyt puhutaan sitten tästä aidosta miehen ja naisen välisestä rakkaudesta, niin sen puhtain muoto ei ole enää edes tuhoavaa rakkautta, vaan se on rakkautta ilman ehtoja. 

Joten jos kuka tahansa mies tai nainen haluaa tuota tunnetta elämäänsä, niin siihen yleensä universumi löytää oikeat tiet aivan muualta kuin jostain Tinder-lihatiskeiltä, joissa eteenkin miehiä kohdellaan kuin halpaa makkaraa, joita halutaan vaihtaa paremman näköisiin ja tiedustellaan että olisikohan sillä halvalla makkaralla vielä kuinka paljon rahaa ja voisikohan sen kanssa tehdä ehkä lapsen jne.

Eli milloin tämä länsimaalainen kilpailuyhteiskunta rynni miesten ja naisten välisen sodan välikappaleiksi ? 

Rockefeller Foundation oli säätiönä tämän takana ja he tasan tarkkaan tiesivät sen, että kun he vapauttivat myös ns. seksuaalisen vallankumouksen 70-luvulla ja nämä lukuisat hipit alkoivat julistamaan tuota vapaata elämäänsä. Niin CIA:lla tiedettiin tuon hippi-operaation johdossa, että sillä ajettaisiin vielä nuoriso aina hunningolle asti.

Mutta CIA:lla ei ollut alkuunkaan tarkoitus luoda hippi-liikkeellä mitään rakkauden vallankumousta, vaan se rakkauden vallankumous oli pelkkä taitavasti rakennettu kulissi, johon tietenkin kuuluivat nämä legendaariset Woodstock festivaalit jne. 

Tuolla ajanjaksolla CIA ajoi mm. päihteiden käytön ihannointikulttuurin Amerikkaan ja sitä kautta Eurooppaan, sekä solutti runsaasti huumeita näille hippiliikkeen vetäjille, jotta tämä päihteiden ihannointikulttuuri saatiin eteenpäin (malli oli saatava eteenpäin).

Mutta lopulta kun tuo hippiprojekti oli puolivälissä, niin kannabiksesta (mm. pilvi) muodostui tämä hippien virallinen päihde, jolle synnytettiin aina näihin päiviin asti säilynyt lähes kulttimainen maine.



Voisihan toki jollain lager III-oluellakin olla yhtä kriminalisoitu status ja kulttimaine, jos senkin valmistaminen olisi kielletty vankeusrangaistuksien uhalla ja jos sitä voitaisiin valmistaa vain kotiolosuhteissa salaa poliisien selän takana. 

Mutta jos syyllistyisit laittomaan kotioluen valmistukseen ja myisit sitä kavereillesi ja jäisit siitä kiinni, niin sinut voitaisiin tuomita vielä vuosiksi vankeuteen lager III-oluen laittomasta katukaupasta.

Näinhän koomiselta se voisi kuullostaa, jos humausaineiksi olisi luokiteltu III-olut, joka tietyllä tavalla päihteenä on huume siinä missä kahvikin.

Mutta tämä lainsäädännöllinen puoli näissä juuri todistaakin sen, että aina nämä CIA:n laboratorioiden sedät (dr. feel goodit) päättävät sitten sen, että mikä päihde on sinulle sallittua ja mikä ei.

Mutta jos nyt vielä tähän pilveen palataan takaisin, niin aika usein kun näiden hippien tai no nyky-hippien annetaan avata suunsa, niin he eivät edes näe, että mitä he ovat tuolla pössyttelyllä itsessään turruttaneet, kuten monet turruttavat itseään alkoholilla.

Tähän kiteytyy usein parisuhteissa usein ilmenevä läheisriippuvuus, jota sitten voidaan myös korvata päihteillä.

Läheisriippuvuus kun on peräisin usein jostain lapsuudesta asti peräisin olevasta traumasta, jonka on saattanut laukaista vaikka toisen vanhemman hylkäys. 

Tällainen jo jättää lapseen sen verran suuren jäljen, ettei hän välttämättä edes aikuisena siitä vieläkään toivu ja sitten voi ajautua lukuisiin epätoivoisiin suhteisiin, joissa vain yrittää täyttää näillä vastakkaisen sukupuolen muodostamilla kumppaneilla tuota lapsuudestaan tulevan läheisriippuvuuden aukkoja.

Tommy Helsten on kirjoittanut mm. tästä aiheesta muutamia teoksia, joissa hän on ottanut tuon koko ilmiön pöydälle mitä läheisriippuvuus on.

Mutta tähän loppuun vielä hieman retorinen kysymys, että olisitko itse valmis luopumaan henkilökohtaisesta vapaudestasi, jos tekisit sen vain tuon tavoittelemasi rakkauden tähden.

Jo vuosia sitten edesmennyt Australialainen henkinen opettaja Barry Long kirjoitti aikanaan varsin viisaita sanoja, jotka jäivät aikanaan minun mieleen hyvin pysyvästi ja nämä kuuluivat jokseenkin näin.

"Kun synnyt niin ensin sinä saatat olla rakastavan äidin käsivarsillasi. Mutta muutama vuosi myöhemmin sinut hukutetaankin pehmolelujen joukkoon ja sinulle uskotellaan, että tämä heistä tuleva läheisyys tulee vain sinun ulkopuoleltasi.

Sinulle siis opetetaan jo lapsena, että sinä näet ihmisiä joista sinä pidät tai et pidä. 

Mutta sitten kun kasvamme aikuiseksi näistä pehmoleluista tuleekin eläviä ihmisiä ja tuolloin edelleen joko pidämme heistä tai emme pidä heistä.

Tästä sitten muodostuu elämään sellainen asia kuin rakkauden tuska, jossa nämä ihmiset alkavat luulla että rakkaus aiheuttaa tuskaa. Mutta ei puhdas rakkaus ole missään vaihessa aiheuttanut mitään sydänsuruja tai tuskaa. Koska sitä aikaansai aikaan vain tämä itsekyydellä toimiva lapsuuden traumoilla (mm. hylätyksi tulemisen pelko) kokemukset.

Mutta sinulle ei kerrottu missään vaiheessa, että jokainen yksittäinen mies tai nainen onkin sinun oman sisäisesi rakkauden heijastuma. Mutta koska edelleen luulet, että tämä rakkaus on peräisin vain teidän ulkopuoleltanne ja siksi kärsit niin kauan, kunnes oivallat tämän totuuden, että sinä voit myös nähdä peilistä oman todellisen itsesi, etkä enää luulla, että peilistäkin katsoisi sinua jokin toinen sinä.

Mutta onkohan se sitten vasta 2050 vuoden Tinderissä, kun ne miehet ja naiset alkavat etsiä sitä heidän sisäistä rakkauttaan ja taas pistetään unmatch... ei tämäkään kuva kelpaa... seuraava. 

Joten tuollainen koko sukupuolten välistä sotaa lisäävä konflikti ei auta tilannetta, vaan tämän koko asian korjaamiseen on vain yksi lääke ja se on miesten ja naisten välisen sukupuolirauhan löytyminen ja tämä avainkin löytyy siihen ja se on siellä sydämessä, kunhan sen ensin nyt jokainen ihmisyksilö sieltä sillä omalla sisäisellä rakkaudenkuvallaan onnistuu sieltä vielä joskus avaamaan auki.

Koska luoja ei luonut miestä ja naista sotimaan keskenään palkoista ja julkisista viroista. Vaan hän loi heidät omaksi kuvakseen, joten kyllä siinä mielessä miesten ja naisten olisi jo syytä saada tämä sukupuolten välinen sorto loppumaan.