http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, huhtikuuta 08, 2019

Mitä miesten muodille oikein tapahtui ?


Teksti: Teemu Vehkala

Silmiini sattui äskettäin Facebookissa levinnyt linkki, joka oli peräisin äskettäin maailmalla järjestetyistä muotinäytöksistä.

Ensin luulin, että kyse oli aprillipilasta, mutta koska juttu oli julkaistu tuolla metropoli.net sivuilla 05.04.2019 niin olin väärässä.Tässähän joutuu vielä johonkin tynnyriin itse pukeutumaan lähi tulevaisuudessa, jos tämä soijapoikien vaatetusmaailma aikoo todellakin olla vielä miehillä tämännäköinen.Ja soijapojilla tarkoitan näitä miehiä, jotka syövät paljon kulttuurimarxisteille tyypillisinä vegaaneina paljon soijaa. 

Mutta eivät huomaa, että tästä soijasta moni lajike on myös GMO-peräistä, joka sisältää myös hyvin paljon naishormonia (estrogeeni), joka alentaa heidän testostreonitasoja.

Tämä saa aikaan näissä miehissä mm. paljon naismaisia piirteitä joista vain yksi on rintojen kasvu. Mutta tämä GMO-soija saa myös aikaan näissä miehissä myös muutoksia puheääneen, josta tulee korkeampi kuin tavallisilla miehillä.

Ei ole kuitenkaan yllätys, että näitä soijapoikia esiintyy paljon yliopistoissa, joissa on trendi olla kulttuurimarxistinen kasvissyöjä, joka syö vaan soijaa eri muodoissaan. Eli miespuolinen hän on silloin soijapoika.

Nämä akateemiset soijapojat ovat myös muiden kulttuurimarxistien tavoin hyvin huolissaan Suomen hiilijalanjäljestä sekä haluavat rasistit Suomesta muiden anarkistien kanssa v*ttuun. 

Voi tuossa vaiheessa myös miettiä, että onko naishormoonit aikaansaaneet tällaisen asennemuutoksen näihin soijapoikiin ? 

No hame päälle sitten vaan ja pelastamaan ilmasto. 

Siinä missä tämä valveunessaan nukkuva kulttuurimarxisti näkee vain ilmastonmuutoksen vaarat, niin joku toinen marginaaliin kuuluva valveutunut näkee taas tämän totuuden tämän ilmastonmuutoksen takana olevasta suunnitelmasta tuhota koko Eurooppa tällä uuden maailmanjärjestyksen hankkeella.

Sitten lopulta joskus 2030 tämä entinen ilmastohörhö voi vain huomata, että kuinka Eurooppa vallattiin ja kuinka siitä tehtiin totalitaristinen liittovaltio.

Mielipideilmasto pelastettiin ja uusi maailmanjärjestys turvattiin, ettei kansalaiset nousseet koskaan enemmistönä barrikaadeille. Sillä välin kun nämä soijapojat pukeutuivat hameisiin, tulevaisuuden NEW WORLD ORDER muodin mukaisesti. 

Ettei ihan kävisi niin, että tuollaisella kulttuurimarxistisella mieshameella saisi vain enää pesää 2030-luvun Helsinkiläisessä yökerhossa.

Mutta paljastettakoon se nyt täällä, että kuinka heteromiehistä on todellakin tarkoitus saada aikaan ns. hinttarimaisempia, jotta tulevaisuuden maailmankehitys mm. feminismin nousun ja miesten sekä naisten välisen epätasa-arvon kasvattaminen saisivat lisää länsimaalaista jalansijaa.

Amerikan varakkaimpiin pankkisukuihin kuuluvan Rockefellerien suvun säätiöt ovat rahoittaneet mm. feminismin nousua aina 60-luvulta lähtien.

Naisten siirtyminen mm. työelämään oli pääasiassa Rockefeller Foundation säätiön rahoittama hanke, joka saatiin myös Euroopassa läpi mm. heikentämällä miesten palkkatasoa sekä nostamalla indeksien hintoja.

Mutta tähän hankkeeseen kuului myös olennaisesti se olennaisin, että millä ne naiset saataisiin sinne työelämään. Joten heille luotiin sitten tämä naistenlehti ja meikkiteollisuuden maailma, jolla heille myytiin nämä kiiltokuvat työväenluokkaisista naisista, joilla oli nyt varaa kuluttaa enemmän, koska he olivatkin nyt palkansaajia.

Tämän hankkeen perimmäinen tarkoitus oli saada ydinperheet hajalle ja lapset ulkoistettua valtiolle, jotta lapset alkaisivat rinnastamaan läntisen koulumaailman perheeseen ja näin lopulta kävi.

Ydinperhe on vielä tarkoitus kieltää tulevaisuudessa ja se tapahtuu siinä vaiheessa, kun valtaosasta väestöä ollaan tehty mm. langattomien verkkojen teknologian avulla steriilejä, eli lisääntymiskyvyttömiä.

Siitä kun pankkiiri Nalle Wahlroos totesi vuosia sitten, kuinka "voisimme huutokaupata lisääntymisoikeuksia nuorille pareille tulevaisuudessa". Ei tämä hänen heittonsa ollut mikään vitsi, vaan se on näiden maailman globalistien tavoite saada vähennettyä yli 7 miljardin väestö tältä pallolta ja jättää tänne vain enää se n. 5 miljoonaa tilalle.

Monien huhujen mukaan tämän depopulaatio hankkeen maali olisi vuonna 2050, mutta toisaalta tuo voi olla vielä liian aikainen ajankohta sille, sillä nämä Illuminaatit suunnittelivat kolmannen maailmansodan muslimien ja Euroopan välisenä sotana jo 1800-luvun lopulla. Silloisen Illuminatin suurmestari Giuzeppe Mazzinin kirje vuoti myöhemmin julkisuuteen, joka oli päivätty vuonna 1871. 

Tuossa kyseisessä kirjeessä vuosivat eteenpäin nämä Illuminaatien vapaamuurareiden 1800-luvun lopussa suunnittelema III-maailmansodan syntyvaiheet ja siihen eskaloituvat vaiheet muslimiperäisen väestönsiirtymän luomasta konflikteista Euroopassa.

Lähteet: https://www.metropoli.net/

https://www.sadanduseless.com