http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 03, 2019

Bannit Jessikka Aron Twitter seinälle


Teksti: Teemu Vehkala

Vaikka en ole koskaan kommentoinut sanallakaan mitään YLE:n kohutoimittaja Jessikka Aron Twitter-seinälle, niin suureksi yllätykseksi huomasin, että olin saanut bannit hänen Twitter seinälleen.Tarkistin ihan tämän asian, kun eräs Facebook kaveri mainitsi samasta asiasta, että hän oli saanut myös bannit Jessikka Aron Twitteriin ja myös hänkään ei ollut siellä ollut kommentoinut koskaan yhtään mitään.

Mutta itse aihe on tällä hetkellä äärimmäisen kuumaa tavaraa, koska äskettäin maailmalla vuodettiin suuri määrä salaisia dokumentteja julkisuuteen, joista selviää kuinka mm. Jessikka Aro on toiminut kaikki nämä vuodet George Sorosin rahoittamien NATO-trolliyhdistysten johdossa.

Eli juurikin näiden organisaatioiden, joiden tehtävänä on tuottaa paljon venäjävastaista sisältöä ja levittää sitä Euroopassa eteenpäin.

Yhdestä näistä äsken vuodetun dokumentin sivulla 51 käydään läpi tämän trolliverkoston mahdollisuuksia kohdistaa resursseja eri vaaleihin maissa, jotka ovat Britannian ulkoministeriön erityisen mielenkiinnon kohteena.Mutta kuka Jessika Aroa oikein suojelee ? 

Mutta vaikka näistä äärimmäisen kiusallisista paljastuksista on kulunut vasta vähän aikaa, niin Suomen valemedia on hiljaa tästä täysin. Joten kuka tätä Jessikka Aroa sitten oikein suojelee ? 

Aro kun taitaa kuulua tähän Sorosin rahoilla pyöritettyihin säätiöihin, joita tämä Bellingcat on kouluttanut jo vuodesta 2014 eteenpäin.

Kerrottakoon nyt tässä, että näiden Sorosin säätiön rahoittamien hankkeiden taustalla vaikuttaa Britannian tiedustelupalvelun osasto MI6 ja se on tämä taho, joka tiettävästi suojelee Jessikka Aroa.

Aro kuuluu silti edelleen YLE:n palkkalistoille, vaikka hän toimii samalla kansainvälisen Venäjävastaisen trolli- ja toimittajaverkoston sisällä Sorosin laskuun.

Täitä organisaatioita ovat myös ZINC Networks.

Vastavalkeassa kirjoitetaan myös, että onko Suomen eduskunta kuullessaan Aroa asiantuntijana sanan- ja mielipiteenvapauskysymyksistä ja informaatiovaikuttamisesta - ollut tietoinen Aron viidenteen kolonnaan vertautuvasta toiminnasta, josta on ilmennyt viitteitä jo paljon aiemminkin ? 

Entä onko Suomen hallitus ollut tietoinen Aron MI6 kaksoisroolista? 

Britannian tiedustelupalvelussa tämän paljastumisesta ei varmasti olla mielissään.

Arohan menetti juuri kansainvälisen tason palkinnon, joka olisi ollut määrä luovuttaa hänelle Valkoisessa Talossa. 

Osat tahot spekuloivat, että jos tämä pysti olisi hänelle myönnetty, niin silloin tämän lännen trollitehtaan paska olisi ns. osunut myös samalla Valkoisen Talon ja Pentagonin tuulettimeen.Vai oliko sen takana tämä Aron Trumpille lähettämä vuosien takainen vihainen Twiitti, jossa hän syyttää Trumppia trolliksi.

Näyttäisi olevan oikein jokin feministien yleinen oireyhtymä tämä Trump viha, jota esiintyy myös paljon kansainvälisesti.


Lähteet: Vastavalkea

 https://www.pdf-archive.com/2019/03/22/zinc-networktechnical-responsefinal/zinc-networktechnical-responsefinal.pdf

https://vastavalkea.fi/2018/12/12/vaite-britannian-hallitus-rahoittanut-somesotaa-oppositiota-vastaan/

http://www.id-norway.com/resources/ecorys/

https://www.annalindhfoundation.org/members/media-diversity-institute

https://www.cyberguerrilla.org/blog/operation-integrity-initiative-british-informational-war-against-all-part-7/?fbclid=IwAR2Aso4pJPTWY87lDwBuYxPI4IxClu717tZ12OWnToEJ3GHBhrsrHQTuzKY