http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 26, 2019

Tiesitkö, että ilmastohysteerikko Greta Thunbergin takana on George Soros


Teksti: Teemu Vehkala

Viime vuosina maailmalla kepin nokkaan on kaikkialla nostettu tämä 16 vuotias ruotsalainen koulutyttö Greta Thunberg, jonka toiminnaasta annetaan sellainen kuva, että tyttö olisi aivan itse keksinyt alkaa vouhottamaan ilmastonmuutoksesta. 

Mutta totuus on, että tämän Thunbergin suunnattoman julkisuuden takana on suursijoittaja ja miljardööri George Soros.Thunbergin takana toimii myös Luisa-Marie Neubauer, joka on saksalainen ilmastoaktivisti.Greta Thunberg on taas kuuluisan ruotsalaisen oopperalaulajan Malena Ernmanin tytär. 

Täältä voi myös löytyä se linkki, joka johtaa Sorosiin, sekä Bill ja Melinda Gatesin säätiöön, U2:n laulaja Bonoon, jotka ovat alkaneet rahoittamaan Gretan ilmastopropagandaa erään säätiön kautta. 

Nyt tämä nuori tyttö on jopa huhujen mukaan ehdolla tulevan Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi.

Soros NWO-liikemiehenä näkee Gretan äärimmäisen hyödylliseksi keinoksi syöttää nykyisille maailman lapsille tätä uuden maailmanjärjestyksen agendaan kuuluvaa ilmastopropagandaa. Joten tämän vuoksi tämä tuleva sukupolvi, joka on vielä peruskoulussa tuotiin tämän ilmastopropagandan kohteiksi. 

Soros rahoittaa tätä toimintaa Open Society säätiöidensä kautta, joidan toiminta on NGO-liikehdintää, joka tulee Englanninkielen sanoista Non governmental organizations, eli ei hallinnolliset organisaatiot.

Kun tämä Greta Thunberg on tiettävästi äitinsä kanssa aivan yhtä tyhmä kuin kuka muu tahansa Vihervasemmistolainen ilmastouskovainen, joita nyt nämä maailmaa hallitsevat miljardöörit onnistuvat käyttämään tämän ilmastonmuutospropagandan julkisina äänitorvina. 
He vielä kutsuvat näistä kohderyhmistä nimitystä hyödylliset idiootit.

Lähteet: https://de.wikipedia.org/wiki/Luisa_Neubauer

https://www.nyatider.nu/the-global-network-behind-greta-thunberg/