http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 13, 2019

Ilja Janitskinin Facebook profiili poistettiin vain 2 vrk ennen vaaleja


Teksti: Teemu Vehkala

Eduskuntavaaliehdokas Ilja Janitskin otti kantaa Wikileaksin perustaja Julian Assangen pidätykseen omalla Facebook seinällään.Tähän kun sitten otti kantaa Verkkomedian (verkkomedia.org) ex-päätoimittaja Janus Putkonen, niin yllättäen Iljan Facebook profiili katosi bittiavaruuteen.

Putkonen on myös joutunut jatkuvan Facebook sensuroinnin kohteeksi, koska hänen pääprofiilinsa on miltei aina 30 vrk bannissa poliittisista syistä.Vaalit ovat jo kahden vuorokauden kuluttua ja näillä eräillä rikollisilla tahoilla on selvästi mennyt paskat lahkeisiin, koska tämä Paavo Väyrysen edustaman Tähtiliikkeen ehdokkaat uhkaavat näitä vaaleja erityisesti sen vuoksi, koska Iljan vaalityöhön on Iltasanomat, Iltalehti, YLE, Helsingin Sanomat ja muu valemedia osallistunut jo viime vuosina yli miljoonan euron voimin.

Koska nämä valemediatahot käyttivät tuollaisia suunnattomia summia vuosikausia pelkästään Janitskinin ja MV-lehden poliittiseen mustamaalaamiseen sekä vainoamiseen. Mutta nämä valemediatalot eivät taas älynneet sitä, että myös negatiivinen julkisuus lisää julkisuuttam, kunhan vain nimi kirjoitetaan oikein.

Janitskin totesi jokin aika sitten Facebookissa, että hän ei jättäisi ketään äänestäjäänsä huomioimatta sen osalta, että miten hän tulisi käyttämään jokaisen puheenvuoron eduskunnassa niin muistettavasti, että nämä eduskunnan kyselytunnit saattaisivat olla jopa suosituimpia kuin jääkiekko-ottelut.

Iljaa voit äänestää Helsingin vaalipiirissä numerolla 84