http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, huhtikuuta 15, 2019

Miten vaalivilppi onnistuu Suomen entisessä sivistysvaltiossa


Teksti: Teemu Vehkala

Vain harvat Suomen kansalaiset edes tietävät sitä, että miten tässä maassa järjestettyjen vaalien ääntenlaskujärjestelmä oikein toimii.

Se toimii silla tavalla, että kun vaalipiireittäin on ihmiset ruksanneet paperilappuihin äänensä lyijykynillä, niin tämän jälkeen näissä vaalipiireissä lasketut äänet lähetetään Goldman Sachsinkin (rikollinen pankki) osa-omistaman n. Tieto Oyj nimiselle it-alan yritykselle, joka sitten muuntaa nämä äänet elektroniseen muotoon. 

Tuossa vaiheessa vaalivilppi voidaan toteuttaa ja se ei tarvitse kuin vain osaavan hakkerin, joka pystyy ohjelmoimaan sinne sellaisen koodirivin, että kenen tahansa poliittisen uhkaaja-ehdokkaan äänistä saadaan katoamaan vaikka yli 15 000 kpl, jos sitä halutaan. 



Sitten lopulta ihmetellään, että miten Ilja Janitskin sai vain alle 400 ääntä, vaikka hänen MV-lehden lukijoista yli 10 000 äänesti häntä näissä vaaleissa.

Tällaisen rikollisen toiminnan taustalla vaikuttaa Suomen valtioneuvoston rikollisorganisaatiot, joilla on enemmän valtaa kuin yhdelläkään eduskunnan jäsenellä.

He kävivät ennen näitä vaaleja pienen salaisen miittingin valtioneuvostossa, jossa päätettiin monen tämän maan todellisen oppositioon kuuluvan poliittisen uhkaajan mm. 7 tähden liikkeen ehdokkaiden äänien tuhoamisesta, jottei Ilja Janitskin pääsisi Paavo Väyrysen vanavedessä eduskuntaan, koska oli jo ennusteissa päästä käymään näin.

Joukossa oli toki myös muitakin kansanedustajakandidaatteja, jotka ovat viime vuosina saavuttaneet laajaa julkisuutta mm. Oulun suunnalla.

Poliittinen peli on siis äärimmäisen likaista, kun näitä pyrkyreitä päästetään eduskuntaan joka neljäs vuosi tämä reilut 200 kpl.

Suomen todellisen opposition äänten kadottaminen on täysin poliittinen operaatio

Tämä Suomen todellista oppositioon kohdistettu kampitusoperaatio ja eduskuntaan läpimenemiseen riittävien äänien kadottaminen toteutetaan ennenkaikkea vain poliittisesti, sillä Arkadianmäelle ei haluta yhtään tällaista räävisuuta, jotka uskaltavat noustaa mm. haittamaahanmuuton ongelmat pöydälle.

Mutta sitten jos kyseessä onkin vielä tällainen edustaja, joka nostaisi vielä Suomen vapaamuurari rinkien rikollisen toiminnan esille. Heitä kun vaikuttaa myös eduskunnan käytävillä.

Varsinaisesti tämä Suomen poliittisen eliitin rikollinen rinki ei koe, että eduskuntaa uhkaisi mikään puolue. 

Mutta nämä pienten puolueiden yksittäiset ehdokkaat, jotka ajavat voimakasta Suomen EU-eroa markan palauttamiseksi sekä vahvaa NATO-vastaista linjaa katsotaan jokainen hyvin suureksi poliittiseksi uhkaksi, joita ei haluta yhdenkään pääsevän sisään eduskuntaan ja tällä rikolliseliitillä on siihen omat keinonsa, kuten tämän 7 tähden liikkeen Väyrysen ja Janitskinin läpimenoon riittävät äänet kadotettiin eilen Tieto Oyj:n tietojärjestelmässä.

Mahtaa tuolla koodarilla olla melko tuliset paikat, jos hän vielä jossain vaiheessa joutuisi tunnustamaan valtakunnan oikeudessa, että hän manipuloi vuosikausia Tieto Oyj:n vaalilaskentajärjestelmät valtioneuvoston pillin mukaan.

Tuon kaltaisen rikoksen tunnusmerkit täyttäisivät jo maanpetokselliset tunnusmerkit.


Lähteet: http://tilastokeskus.fi/til/evaa/2019/01/evaa_2019_01_2019-04-05_laa_001_fi.html

http://janerikfinskas.puheenvuoro.uusisuomi.fi/270998-vaalivilppi-suomessa-ja-hallitusohjelman-tilaus-osa-1

https://www.ruutu.fi/video/2016709