http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 27, 2023

Vihreä sammakko logo elintarvikkeissa - Merkki globalistien myrkyttämästä ruoasta

 

Nyt elintarvikkeista voi jo bongata tällaisia vihreitä sammakko logolla varustettuja tuotteita.

Virallisesti se kertoo kuulemma kestävän kehityksen sertifikaatista.

Mutta "kestävän kehityksen ohjelma" mistäs tuo sana onkin niin tuttu?

Niin tosiaan YK:lla oli se maailman väestön harvennukseen, eli depopulaatioon keskittyvä kestävän kehityksen ohjelma. 

Eli YK AGENDA 21 ja YK AGENDA 2030.

Sen tavoitteina on todellakin vähentää maailman väkilukua radikaalisti aina lopulta n. 500 miljoonaan jonnekin vuoteen 2050 mennessä.

Mutta tiesitkös, että tähän vihreän sammakon kestävän kehityksen sertifikaattiin liittyy myös eräs mies nimeltä Bill Gates, joka on pelkstään viime vuosina haalinut itselleen järjettömän suuret määrät viljelysmaata.

Gatesilla on ollut lähes pakkomielle väestön rokottamisesta, josta hän julkisesti on puhunut, kuinka se ilmastonmuutoksen torjumiseksi saadaan lopulta väestömäärältä vähenemään.

Bill Gates sanoi myös viime vuonna Saksassa järjestetyssä turvallisuuskonferenssissa kuinka maailman väestöstä se 70 % on jo liian myöhäistä rokottaa, joten silloin nämä globalistit siirtyvät elintarvikkeiden myrkyttämisvaiheeseen, josta tuon vihreän sammakon kuva on nyt merkkinä.


Verisuonistoa tuhoavaa grafeenioksidia on jo viime vuosina tavattu mm. Kellogsin cornflake muroista, josta ihan löytyy todiste netissä Bitchuteen ladatusta videosta

Youtube kun poistaisi tuon pätkän ja väittäisi sitä lääketeollisuuden vastaiseksi videoksi, joka on kiellettyä, koska totaalitaarisessa Youtube palvelussa ei saa edelleenkään kritisoida millään tavalla lääketeollisuutta, rokotteita tai lääkeyhtiöitä.

Grafeenioksidi tosiaankin tarttuu magneettiin kiinni, jolla ne saadaan tuolta Kellogsin cornflake muroista talteen.

Tuo grafeenioksidi jo päätyy sinun kehoosi, niin se tuhoaa verisuonia ja saa aikaan näitä samoja haittoja, joita myös tuo samainen myrkyllinen grafeenioksidi saa aikaan näissä koronarokotteen ottaneissa ihmisissä. 

Toki koronarokotteissa on taas myös näitä vaarallisia mRNA yhdisteitä, jotka taas on rakennettu tuhoamaan ihmisen soluja ja ennenkaikkea tuhoamaan ihmisen immuniteetti.



Cloettan suklaapatukoissa (mm. ROYAL) voit nyt bongata tämän vihreän sammakon, joka on merkki siitä, että kyseiset tuotteet on myös saastutettu näiden samojen Bill Gates Foundation taustaisten globalistien toimesta ja syötyäsi ne olet sitten osa tätä YK AGENDA 21 kestävän kehityksen ohjelmaa, jonka tarkoitus on vähentää liikaväestöä.

Jos sieltä vaikka päätyy kehoosi pieni grafeenioksidi yllätys, niin se on Bill Gates säätiöltä sekaan lisätty lisämauste.


Vaikka viime aikoina internetin faktantarkistajat ovat hyppineet seinille tämän aiheen parissa ja kiistäneet, ettei Bill ja Melinda Gatesin säätiöllä olisi mitään tekemistä tämän Vihreän Sammakko logon Rainforest Alliancen kanssa, niin kappas ketkäs sille Rainforest Alliancelle lahjoittikaan suursumman juuri ? 

Bill ja Melinda Gatesin säätiöltä tuli nuo suurlahjoitukset.

EU:n komission pääjohtaja Ursula von Leyen määräsi tosiaan vielä tämän vuoden alussa 24. tammikuuta 2023 EU:n pakkoasetuksen heinäsirkkajauhon ja toukkajauhon lisäämiseksi elintarvikkeisiin. 


Sitten kun vielä tarkemmin tutkii, että mitä tämä EU direktiivien mukainen heinäsirkkajauho vielä sisältääkään, niin siellä on kyytipoikana mm. syanidia 5 milligrammaa kilossa.

Siinä on vielä sellainenkin homma, että meidän ihmisten ruoansulatus ei pysty vieläkään suodattamaan kitiiniä, joten olisi mielummin parempi, jos nämä eliittiliskot söisivät niitä ötököitään itse. 


Jauhatkoot itse niitä vaikka hanhenmaksan ja kaviaarinsa sekaan. Mutta turha tuollaista paskaa on alkaa pakkosyöttämään länsimaan ihmisille.

Mutta tämä Maailman talousfoorumin pääjohtaja Klaus Schwab on jo julkisesti sanonut, että "te tulette sitten tulevaisuudessa syömään vain ötököitä."

Nythän lapsia on jo opetettu syömään ötököitä mm. kouluissa maailmalla.