http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 13, 2023

USA:n media peittelee tällä hetkellä raakaa väkivaltatapausta, joka tapahtui äskettäin Auburnissa (Alabama)

 

USA:n media peittelee tällä hetkellä uutisnäkyvyyttä äskettäin Auburnissa tapahtunutta väkivaltatapausta, joka sattui Alabaman osavaltiossa sijaitsevan Auburnin paikallisen yliopiston kampusalueella West Magnolia Avella.

Väkivaltainen välikohtaus sai ilmeisesti alkunsa, kun valkoihoisen ja tummaihoisen miehen välille syntyi suullista kinaa, joka lopulta eskaloitui raakamaiseksi väkivallaksi, kun selvästi fyysisesti voimakkaampi musta mies hyökkäsi tämän valkoihoisen miehen kimppuun ja ryhtyi takomaan häntä nyrkeillä suoraan päähän.

Viereisen talon parkekkeella taas kuuluu, kuinka tummaihoiset miehen kommentoivat tilannetta nauraen ja heidän asenne tähän katuväkivaltaan on, kuin he seuraisivat maksullista vapaapainiottelua.

Sitten lopulta tämän valkoihoisen miehen naisystävän menee siihen väliin, jonka tämä musta voimamies paiskaa täysillä katuun ja naisella meni tuossa niskat nurin sekä taju lähti välittömästi.

Kumpikin uhri kuljetettiin välittömästi tapauksen jälkeen sairaalaan, jossa he saivat vammoihinsa hoitoa. 

Auburnin poliisilaitos kertoi tutkinnan olevan vasta alussa, mutta rikossyytteet ovat menossa eteenpäin ja epäilty saatiin kiinni.

Syytettyä epäillään nyt kahden murhan yrityksestä.


Tumma väestö on USA:ssa yliedustettuina kaikissa vankiloissa

Yhdysvalloissa tälläkin hetkellä yliedustettuina kaikissa USA:n vankiloissa on tämä tumma väestö, joka johtuu heidän huonommista elinolosuhteista ja heikommasta koulutustaustasta.


Sen sijaan, että jenkeissä lähdettäisiin edistämään valkoisen ja tumman väestön välistä tasa-arvoa satsaakin George Soroksen kaltaiset suursijoittajat pistämällä miljoonia rahaa pelkästään tähän valkoisen ja tumman väestön keskinäiseen sotaan, eli vihanlietsontaan. 

Tämän takia Sorosin säätiöt mm. rahoittavat Black Lives Matters (BLM) liikettä, jolla juuri ylläpidetään tätä valkoisen väestön ja tumman väestön välistä vastakkainasettelua.

Sen takia nämä rasistiset BLM-liikkeet lanseeraavat edelleen näitä nimiä kuten valkoinen ylivalta jne. 

Tämän vuoksi tämä koko yleinen rasismikeskustelu pidetään vain ja ainoastaan tummaan väestöön kohdistuvassa rasismissa, sillä valkoiseen väestöön kohdistettu rasismi on taas aihe, josta ei haluta minkäänlaista keskustelua missään muodossa, koska muuten se taas vesittäisi tämän BLM-agendan.


Jenkeissä on myös äärimmäisen suuri katujengi rikollisuus, joista USA:ssa tälläkin hetkellä pelätyin katujengi on nimeltään MS-13 eli Mara Salvatrucha, jonka perustivat alunperin Los Angelesiin 1980-luvulla tulleet El Salvadorista tulleet maahanmuuttajat.

Nykyään kyseiseen katujengiin kuuluu jo n. 70 000 jäsentä ja jengi on levinnyt pitkin maailmaa mm. Kanadaan, Meksikoon ja Keski-Amerikkaan.

Kyseisen jengin yleisimmät rikokset ovat mm. huumeiden sekä aseiden salakuljetukset, murhat raiskaukset ja myös prostituutio.


Itse asiassa suurin ongelma koko USA:n vankiloissa on tämä jengirikollisuus, joka rehottaa siellä niin suurena, että jokaisessa amerikan vankilassa näiden amerikan katujengi rikollisten edustus on siellä yliedustettuina ja juurikin vankiloissa he voivat myös rekrytoida jengeihinsä uusia jäseniä.

Samalla kun USA:n hallitus ja CIA esittää käyvänsä huumeiden vastaista sotaansa, niin CIA ja USA:n hallitus salakuljettaa huumeita sekä aseita jenkkeihin ja maailmalle näiden samojen rikollisten kanssa.

Siinä se USA:n hallituksen ja CIA:n todellinen huumeiden vastainen sota käytännössä on. He eivät taas pidä kilpailijoista ja ne juuri CIA sekä USA:n hallitus pyrkii raivaamaan pois.

Silti edelleen mm. Nicaraguasta ja Kolumbiasta matkaa jenkkeihin yksityisillä lennoilla kaikkia mahdollisia huumeita CIA:n ja USA:n armeijan palkkasotilaiden sekä USA:n korruptoituneiden poliisien avustuksella.

Huumelaatikot heitetään tuttuun tapaan jonnekin metsään, jotka pudotetaan lentokoneen alla olevasta luukusta. Näin ei ole enää mitään tullattavaa laitonta tuontitavaraa näiden lentokoneiden kyydissä, kun he lopulta laskeutuvat näille yksityisille lentokentille, joiden omistajat sattuvat myös olemaan näitä samoja huumeparoneita, jotka myös tätä Amerikan ja muun maailman välistä aseiden sekä huumeiden salakuljetusta harrastavat.


Clintonien mafiasuku kääri tällaisesta toiminnasta useita miljoonia jo 1980-luvulla Arkansassissa, kun CIA:lla pyöri mm. kokaiinin salakuljetusta Menassa toimineen yksityisen lentokentän ympärillä, joista yksi huumepilotti oli muuan Barry Seal (kuvassa).

Hän alkoi salakuljettaa kokaiinia vuonna 1981 Medellin kartellille. Mutta 80-luvun puolessavälissä hän jäi lopulta kiinni ja koska hän lupautui todistamaan Medellin kartellia vastaan, niin hänet ammuttiin hengiltä 19. helmikuuta 1986, kun huumeparoni Medellin kartellille toimineen Pablo Escobarin lähettämät salamurhaajat avasivat tulen.