http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 26, 2023

Suomalaisnainen törsäsi menemään yli 5 miljoonaa euroa Suomen veronmaksajien rahoja New Yorkissa - Ei syytettä tiedossa

 


Suomalaisnaista epäillään törsänneen yli 5 miljoonan edestä Suomen veronmaksajien rahoja New Yorkissa.

Kyseessä on Business Finlandin entinen työntekijä.

Rahojen kavaltamisen motiivi oli kuulemma kyseisen naisen jetset luksuselämän rahoitus.

Nainen työskenteli Finpro nimiselle yhtiölle ja hän asui New Yorkissa.

Iltasanomien jutussa naisen nimi on muutettu Leenaksi.

Kaikki hänen neljä lastaan mm. kävi kallista yksityiskoulua ja kyseinen perhe vietti mm. vapaa-aikaansa yksityisklubilla, johon kuului myös golfkenttä sekä uima-allas.

Muutama vuosi sitten Leena rahoitti luottokortillaan yli 100 000 euroa maksaneen reissun peräti 19 hengen seurueelle, kun he lensivät New Yorkista Pariisiin ja asuivat lukuisissa luksushotelleissa Monacossa Cannesissa ja Pariisissa ja luksushuviloissa.

Nämäkin reissun rahat olivat peräisin Suomen veronmaksajilta, jotka tämä nainen sai kikkailtua itselleen perustamalla ensin muualle päin maailmaa firmoja, jonne alkoi sitten vaatimaan maksamaan laskuja Business Finlandin puolelta.


Finpro ? 

Tämä Finpro oli Suomen valtion aikanaan kokonaan omistama osakeyhtiö, jonka julkinen tehtävä oli edistää Suomen vientiä.

Vielä vuoteen 1999 asti sen nimi oli Suomen ulkomaankauppaliitto.

Finpro taas aloitti toimintansa vuonna 2006 USA:ssa, jolloin yritys perustettiin Delawaren osavaltioon, joka tunnettiin jo tuohon aikaan hyvin sallivista yrityslaki teknisistä puolistaan, koska se mm. osavaltiona mahdollisti sen, että kyseisten yritysten sosiaaliturvamaksuja ei tarvinnut maksaa ollenkaan jenkkeihin, koska nämä kyseiset firmat kuten Finpro toimivat jenkeissä vain alihankkijoina.

Vuonna 2007 alussa tämä jutun Leena solmi työsopimuksen Finpro USA:n kanssa ja hänen palkkansa oli tuolloin 5000 dollaria kuukaudessa. Palkka kuitenkin nousi vuosien aikana niin, että kun hän sai potkut vuonna 2018, niin hänen palkkansa oli jo tuolloin noussut 6800 dollariin kuukaudessa.

Potkujen jälkeen alkoi oikeudenkäynti, jossa Leenaa epäiltiin rikoksesta Busines Finlandia vastaan kohdistetussa kanteessa.

Leena kertoi sitten poliisikuuluisteluissa, kuinka hänen tehtävänsä oli vuosittain laatia budjetti Finpron USA:n osastolle ja hän arvioi kuukausittain eri menoja.

Esimerkiksi vuonna 2013 kesäkuussa hän pyysi Suomesta peräti 150 000 dollaria, jotka Finpron kassanhoitajat siirsivät hänelle jenkkeihin.

Kun kyseiset rahat saapuivat jenkkeihin, niin niillä Leena alkoi lyhentää luottokorttinsa 27 000 dollarin velkaa ja kirjoitti samalla itselleen kaksi shekkiä, joiden arvo oli n. 7000 dollaria yhteensä. Hän oli juuri tuolloin palannut kymmeniä tuhansia euroja maksaneelta Italian lomaltaan.

Sitten kun poliisi kuulustelija kysyi Leenalta, että maksoikohan todellakin omat henkilökohtaiset luottokorttilaskunsa suoraan Finpron tililtä, niin tähän Leena vastasi, että kyllä ja että hänellä oli siihen kuulemma täysi oikeus.

Lopulta kun tilintarkastajat kävivät kaiken yrityksen kirjanpidon läpi niin lopulta selvisi se, että Leena oli siirtänyt itselleen seitsemän vuoden aikana 5,8 miljoonaa dollaria. Näistä kulukorvauslaskuihin meni vain 400 000 dollaria. Lisäksi Leena oli siirtänyt omilta tileiltään Finpron tilille noin 600 000 dollaria.

Leenan aviomiehen tulot taas eivät millään selitä tätä Suomen veronmaksajien rahoilla pröystäilyä, koska aviomiehensä tienasi vuodessa vain vaivalloiset 30 000 dollaria., eli hän on näitä VMP-miehiä, jotka elävät vaimon palkalla.

Leena maksoi luottokortillaan mm. yksityisklubin jäsennyydestä 200 000 dollaria vuodessa. Lapsiensa yksityisen koulun maksuihin kului n. 200 000 dollaria myös vuodessa.

Vuonna 2015 Leena teki satoja tuhansia dollareita maksavan remontin omakotitalossaan, joka sijaitsee vain alle tunnin matkan päässä Manhanttanilta. Suomen veronmaksajien rahoilla järjestettiin sinne tuolloin uusi makuuhuone, uusi kylpyhuone ja uudet parkettilattiat.

Leena oli myös ostanut eräältä yksityiseltä taiteilijalta labradorinnoutajaa esittäviä patsaita oman yrityksensä nimiin yli 200 000 dollarilla, joita taas hänen aviomiehensä kauppasi eteenpäin.

Leena siirsi myös rahoista 70 000 dollaria miehensä yritykselle vuosina 2013-2016. Mutta taas kuulusteluissa Leenan mies väitti poliisille, että kyseinen yritys on hänelle tappiollista toimintaa ja pelkkä harrastus. eikä siellä ollut muuten minkäänlaista kirjanpitoa.

Leena oli myös joitain vuosia myöhemmin kaatunut New Yorkissa eräässä ravintolassa vuonna 2017 ja lyönyt päänsä. Tämä johti siihen, että hän haastoi kyseisen paikan oikeuteen ja vaati itselleen miljoonakorvauksia. 

Nyt Ylilaudalla ja eräällä toisella nettifoorumilla saatiin mm. selville se, että kyseisen naisen tytär Annika on nyt perustanut keräyksen nettiin, jotta saisi kerättyä rahaa äidilleen.

Tai mistä sitä tietää, vaikka tämä kavaltaja itse olisi tuon takana ? Mene ja tiedä.


Finpron jenkkien toimistoa johti aina 2014 vuoteen asti Lasse Baldauf.

Hän perusti tuon jälkeen vaimonsa kanssa yrityksen (Three Bluebirds), joka tuo jenkkeihin mm. tiskirättejä, jotka ovat Yhdysvalloissa harvinaisia.


Iltasanomat myös suojelee jutun pääepäiltyä, jonka oikea nimi on Jaana Bernadotte-Colangelo. Internetistä löytyy mm. tämän jenkkiläisen oikeusjutun tietoja pelkällä google haulla. 

Tässä hän poseeraa jenkkiläisen aviomiehensä kanssa. Tämä kuva lähti mm. Ylilauta foorumilta aika äkäseen pois.

Hänen jenkkiläinen aviomiehensä Ron Colangelo toimii taas risk management vakuutusyhtiön leivissä. Eli sananmukaisesti risky bisness. Sitä ollaan sitten katettu tämän firman tappioita meidän suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Mutta onhan Suomi tosiaan jo miltei koko maailman sosiaalitoimisto. Että täytyy muistaa.

Olisi silti mielenkiintoista tietää, että minkä vuoksi näyttäisi siltä, että tämä kyseinen kalvaltaja nainen Jaana Bernadotte-Colangelo nauttisi tälläkin hetkellä erästä diplomaattista koskemattomuutta? Vai minkä vuoksi Suomen media suojelee hänen henkilöllisyyttään ja puhuu hänestä peitenimellä ? 


Miksi Suomen media suojelee jutun pääepäiltyä? 

Tämä että miksi Suomen korruptoitunut valtamedia ei suostu kertomaan jutun pääepäillyn nimeä saattaa liittyä siihen, että mille organisaatiolle tämä jutun pääepäilty nainen on todellisuudessa siellä jenkeissä ollut leivissä. 

Kun tuollaisen Suomalaisen ulkomaankauppafirman rekisteröinti ensin Delawareen jo asettaa kysymysmerkkejä, että miksi juuri Delawareen, jossa jo suoraan Delawaren yliopistosta värvätään NSA:lle työntekijöitä.

Kun tämän kyseisen Finpron toiminta alkoi jo Turussa vuonna 1919, jolloin perustettiin Suomen Vientiyhdistys, jota johti tuolloin kauppaneuvos Edvard Åström. Yhdistyksen kotipaikaksi tuli vuonna 1921 Helsinki.

Vuonna 1938 yhdistyksen nimeksi tuli Suomen Ulkomaankauppaliitto (Finlands Utrikeshandelsförbund). Sen toiminnan pääpaino oli kansainvälisiin messuihin osallistumisessa, joka oli tuolloin markkinointitrendinä Euroopassa. 

Messutoiminta katkesi toiseen maailmansotaan ja jatkui sen jälkeen. 1950-luku oli messujen kultaista kautta. 1960-luvun alussa kansainvälisiä viennin esteitä poistui Länsi-Euroopasta ja muualtakin maailmalla. Tämä johti siihen, että Ulkomaankauppaliitto alkoi tehdä laajempia maakohtaisia kampanjoita.

Vuonna 1968 valtio aikoi perustaa oman valtion laitoksen vienninedistämiseen. Teollisuus ja Ulkomaankauppaliitto kuitenkin saivat pidettyä tämän roolin Ulkomaankauppaliitolla, jonka rahoitus kaksinkertaistui.

1980-luvulla liitto perusti etenkin pieniä yrityksiä neuvovia toimistoja eri puolille Suomea. Suomen lähetystöissä toimineet kaupalliset sihteerit siirtyivät Ulkomaankauppaliittoon syksyllä 1992. Vuonna 1995 Ulkomaankauppaliitto solmi KTM:n kanssa puitesopimuksen. 

Syyskuussa 1997 liiton aluetoimistojen henkilöt siirtyivät TE-keskuksiin. KTM arvioi Ulkomaankauppaliiton toiminnan vuonna 1996, ja se johti mittaviin uudistuksiin. Liiton nimi muuttui muotoon Finpro 4. maaliskuuta 1999.

Rekisteröitynä yhdistyksenä toiminut Finpro ry muutettiin kokonaan valtion omistamaksi osakeyhtiöksi vuonna 2015.

Vuoden 2018 alussa Finpro ja Tekes yhdistyivät uudeksi toimijaksi nimeltä Business Finland.


Ja kuten olemme viime vuosina nähneet niin tämä Business Finland on kuin jonkun veronmaksajilta suoraan kavalletun rahan jakokeskus, josta tämä veronmaksajilta kavallettu raha jaetaan tiettyjen finanssialan rosvopäälliköiden toimesta juuri tietyille toimijoille ja yleensä näiden Business Finlandin tukevien koijausfirmojen kannattavuus on luokkaa nolla, kun näissä miljoonien rahojen saajissa on milloin Sanna Marinin ex mies, Maria Ohisalon aviomies jne. 

Heitä kuten Markus Räikköstä (Sanna Marinin ex mies) ei kiinnostanut Business Finlandin tuissa päivääkään oikeiden töiden tekeminen, vaan tukirahat oli tarkoituskin laittaa samantien omaan liiviin, jonka jälkeen näillä rahoilla alettiin sitten matkustelemaan ympäri maailmaa ja downshiftaamaan Suomen veronmaksajien piikkiin.

Mutta edelleenkään mitään sen suurempaa rosvojoukkoa ei ole kuin valtion nimeltä Suomi OY AB:n miljardien eurojen rahojen ympärillä toimijat korruptoituneet vallanpitäjät, joilla on pääsy noihin Business Finlandin miljooniin, joita he sitten lopulta alkavat syytämään kavereilleen sulle-mulle periaatteilla ja sitä suurempi potti, mitä isompien herrojen selän peset hyvä veli kerhojen saunailtojen looseissa jne. 

Lopulta kun nuolet riittävän vaikutusvaltaisia perseitä, niin ylenet aina lopulta siihen sarjaan, jossa rahaa tulvii ovista ja ikkunoista, eikä tarvitse enää päivääkään tehdä niitä oikeita ja rehellisiä töitä. Perustat vain peitefirmoja aina ulkomaita myöten ja alat sitten vaatimaan mm. Business Finlandin kaltaisilta toimijoilta laskuja oman jetset-elämäsi ylläpitoon. Tällä tavoin ne Suomen valtion miljoonarahoja kavaltavat roistot elävät. 

Mutta heitä vielä yhdistää se, että he ylläpitävät näitä VIP-juhlien perskärpäsiä, joiden jetset-elämää myös tämän valtion rosvokoneisto joutuu rahoittamaan ja siinä maailmassa pyörii mm. se valtiollinen huimausainebisnes, johon ei edes poliisikaan saa koskaan puuttua, koska muuten taas valtion tase olisi vaarassa.



Kokoomuspuolue yrittää nyt mm. Elinkeinoministerinsä Wille Rydmanin kautta esittää paheksuvansa tätä kyseistä Busines Finlandin kavallustapausta, vaikka tämä valtion sisällä toimiva poliittinen roskokopla toimii koko ajan samalla tavoin. Mutta kuitenkin nämä suuremmat valtion sisällä tapahtunet kavallukset onnistutaan kuitenkin usein piilottamaan, koska ne saadaan kuriin mm. yksityisten eläkerahastojen ja veroparatiisitoiminnan avulla. 

Mutta onhan se selvä, että jos tuonkin Bernadotte-Colangelo rouvan kuukausipalkka oli silloin 2007 vuoden alussa vasta vaivainen 5000 euroa, niin ei sellaisella vielä mitään 70 000 - 150 000 euron kuukausittaisia luksuselämä kustannuksia mitenkään kustanneta. 

Vaan silloin on päästä sinne Suomen valtion veronmaksajien miljoonakirstulle, jonka avaimet ovat suoraan tuon Business Finlandin käsissä.

Nyt kuitenkin tämä kavalluksesta epäilty Jaana Bernadotte-Colangelo pääsi kavaltamaan nuo 5,8 miljoonaa euroa Suomen veronmaksajilta ja jää ilman syytettä, koska mitään oikeudenkäyntiä ei enää tule.


Onko epäillyn sukutausta todellakin Ruotsin aatelinen ? 

Käsittääkseni jos Suomesta muuttaa työn perässä jenkkeihin, niin saat keksiä itsellesi vaikka minkälaisen sukunimen. Mutta jos tämän Jaana Bernadotten sukunimi on aito, niin silloin hän taitaakin kuulua tähän Ruotsin eliittiin jo viimeiset 200 vuotta kuuluneeseen Bernadotten aatelissukuun.



Ensimmäinen Ruotsin Bernadotte-hallitsija oli Ruotsin ja Norjan kuningas Kaarle XIV Juhana, joka oli syntyjään ranskalainen Jean Baptiste Bernadotte.

Kaarle XIV Juhana kruunattiin 1818 Kaarle XIII:n kuoleman jälkeen Ruotsin ja Norjan kuninkaaksi. Hän oli suosittu molemmissa maissa, vaikka hänen äärikonservatiivisesta politiikastaan ei pidetty, erityisesti vuoden 1823 jälkeen. Hänen asemansa ei kuitenkaan ollut koskaan uhattu, ja ruotsalaiset ja norjalaiset olivat ylpeitä kuuluisasta monarkistaan. Säätyvaltiopäivät keskusteli 1840 hänen erottamisestaan, mutta aloite kuivui kokoon ja hänen 25-vuotista valtakauttansa juhlittiin komeasti 1843.

Hänen valtakautensa aikana valmistui Götan kanava, jonka rakennustyö oli aloitettu 22 vuotta aiemmin. Bernadotte kääntyi katolilaisuudesta luterilaisuuteen, sillä suuri enemmistö ruotsalaista ja norjalaista kuului tuohon kirkkokuntaan. Hän ei koskaan opetellut ruotsia tai norjaa. Ranskan kieli ei kuitenkaan ollut ongelma, koska se oli ollut hovin ja ylimystön suosiossa monia vuosia ja laajasti puhuttu.

Kaarle XIV Juhana kuoli Tukholmassa 8. maaliskuuta 1844. Hänen valtakautensa aikana vallitsi keskeytymätön rauha, ja molemmat valtakunnat vaurastuivat merkittävästi. Kaarle XIV Juhanaa seurasi hänen poikansa Oskar I Ruotsin ja Norjan kuninkaana.

Lähde: IS