http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 20, 2023

Uuden plandemian käsikirjoitus vuodettiin jo nettiin

 


Maailman talousfoorumin (WORLD ECONOMIC FORUM, WEF) käsikirjoitus uudesta plandemista vuodettiin jo nettin ja tästä näkee nyt alustavan propaganda aikataulun.

Tämän kyseisen käsikirjoituksen mukaan tämä uusi variantti virus havaitaan kohta läntisessä Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa.

Alkusairastapaukset sitten tunnistetaan tarkoituksessa väärin yleisiksi tartuntataudeiksi niiden samankaltaisuuksien vuoksi, mikä sitten jälleen aiheuttaa julkisen terveydenhuollon ja terveyskeskuspäivystysten ruuhkautumisen.

Italiasta tulee sen jälkeen jälleen plandemian keskus Euroopassa, jossa raportoidaan sitten yli 20 000 tartuntaa kuun loppuun mennessä.

Sen jälkeen tämän maailman talousfoorumin kässärin mukaan Espanjan on sitten vuoro havaita ensimmäiset tartunnat maassaan mutatoidusta viruksesta.

Kässärin on tarkoitus edetä sitten aina 2024 tammikuuhun, jolloin lopulta se sairaanhoitotapausten määrä saavuttaa huippunsa ja uuvuttaa jälleen terveydenhoitoalan työntekijöiden työssä jaksavuutta.

Sitten uutisointi keskitetään paniikin lietsomiseen , joissa raportoidaan kuolintapausten nousseen 2-4 prosentista 6-7.3 % yksikköön USA:ssa ja Britanniassa.

Sen jälkeen levitetään mediassa propagandaa siitä, että kuinka tämä kyseinen virus on vaaraksi immuniteettijärjestelmälle, vaikka totuus on täysin toinen, että kyseiseen virukseen tarjotut myrkkyrokotteet tuhoavat immuniteettisi.

Tästä sitten seuraa se, että Euroopassa Espanja ensimmäisenä on lupautunut järjestämään lockdownit maassaan ensivuoden puolella suurimmissa kaupungeissaan.

Sitten vielä Britannia ja Irlanti tulevat pyytämään aina kansainvälistä apua terveydenhoitohuoltonsa ylirasitukseen.

Voi kyllä hyvin nähdä jo miten suurella kiihkolla Maailman talousfoorumin pääjohtaja Klaus Schwab odottaa näitä tulevia rajoitustoimia.

Nämä elitistit kun vielä ovat pääosin sadistisia psykopaatteja, niin silloin he vielä nauttivat siitä kun kokonaisia suurkaupunkeja ihmisineen aletaan alistamaan jälleen koteihinsa ja heitä velvoitetaan jälleen menemään joukoilla uusille myrkkypiikeille.

Ihan tämä samainen WEF suunnittelee jo tällä hetkellä näitä digitaalisen ID hankkeen digipasseja, joiden saamiseksi sitten vielä vaadittaisiin kolmen myrkkypiikin annokset ja nyt on jo kuulunut huhuja, kuinka äskettäisessä G2-huippukokouksessa EU:n komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen olisi puhunut jo tästä WEF-digitaalitunnushankkeesta siihen sävyyn, että kuinka siitä kieltäytyvät ihmiset tultaisiin syrjäyttämään pois yhteiskunnasta. 

Siinähän syrjäyttää... Sopii kokeilla, kun näitä rokottamattomia ihmisiä on Euroopan union alueella monien maiden väestöstä yli 10 prosenttia. Se on kuitenkin ollut suuri sääli, että miten se loppuosa on ollut kuin teuraaksi menevää karjaa, joiden veri hyytelöityi koronarokotteiden grafeenioksidin johdolla. 

Sitten heidän veressä kulkee näitä grafeenin hajottamia klimppejä ja pelkkä sellainen klimppi kun mm. tukkeuttaa aortan oikeasta kohdasta, niin sydämeen ei enää pääse pumppautumaan verta ja se on hengen lähtö.

Aivan yhtä samanlainen hengenvaara on, jos tällainen veriklimppi kulkeutuukin aivoihin ja aiheuttaa aivoverenvuodon.

Että onko se silloin näitä koronarokotteita tyrkyttäneiden THL:n mukaan aivoverenvuotokattavuus tai sydänkohtauskattavuus, kun nämä mm. THL:n infektiotautien torjunnan ja rokotusten yksikönpäällikkö Taneli Puumalaista myöten käyttivät niin useasti noina 2020-2022 koronasekoilu vuosina tätä sanaa "rokotekattavuus".

Silti näillä koronarokotteilla on tehty asiaa nimeltä väestönharvennuskattavuus, jolla on pyritty vähentämään maailman liikaväestöä tuosta liiasta 7,1 miljardista alaspäin mahdollisimman paljon. 

Maailman talousfoorumillakin on depopulaatio hanke, jonka tavoitteena on vähentää maailmanväkiluku aina 500 miljoonaan.

Se on heidän mielestä se sopiva määrä ihmisiä, joita on jo heidän mukaansa helpompi hallita. 


Tämän 500 miljoonaan ihmiseen harvennettuun väestönharvennus suunnitelmansa he jopa kaiversivat siihen Georgiaan 1980-luvun alussa pystytettyyn Georgia Guidestonesin kivimonumenttiin.


Mutta nyt kun tämä maailmanlaajuinen kansanmurha alkoi vuonna 2021, niin lopulta vuonna 2022 kyseinen kivipaasi käytiin räjäyttämässä ainakin siltä osin, etteivät enää nämä englanninkieliset väestönharvennussuunnitelmat näy siellä enää.