http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 19, 2023

Italialle kuuluvalle Lampedusan saarelle tuli suuri joukko afrikan mustia miehiä hakemaan turvapaikkaa

Italialle kuuluvalle Lampedusan saarelle, jossa on vain 5500 asukasta on nyt tullut suuri joukko afrikasta mustia miehiä hakemaan turvapaikkaa.

Saarelle on jo aikaisemminkin tullut afrikasta mustia miehiä, kun sinne tuli vuoden 2011 maaliskuun loppuun mennessä Pohjois-Afrikasta 19 000 ihmistä, joista suurin osa oli tummia afrikkalaisia nuoria miehiä, jotka pyrkivät saaren kautta tulemaan eurooppaan töihin.

Paperittomina maahanmuuttajina mm. Kreikassa heille oli tarjolla mm. huumekauppiaan töitä jne.  


Italian sisäministeriön tietojen mukaan pelkästään Italiaan saapunut vuoden 2022 jälkeen n. 118 500 maahanmuuttajaa, jotka ovat tulleet maihin laittomasti veneellä.


Mihin tällä jatkuvalla afrikan ja lähi-idän nuorten tummien miesten pakolaisinvaasiolla oikein tähdätään ? 

Monet voisi ihmetellä, että miksi näistä afrikasta ja lähi-idästä tulleista turvapaikkaa ja töitä etsivistä pakolaisista lähes 97 % on pelkkiä nuoria miehiä ? 

No syy johtuu siitä, koska heillä on tarkoitus hajoittaa Euroopan maiden sisäinen kulttuuri-identiteetti ja se särkyy parhaiten, kun nämä muslimimiehet alkavat sitten lisääntymään länsimaalaisten naisten kanssa.

Näin sitten sukupolvien vaihtuessa mm. jokaiseen maahan, joihin näitä afrikkalaisia siirtolaisia lähetetään suurin joukoin alkavat lisääntymään näissä maissa vauhdilla ja lopulta he alkavat vaatimaan omia sharia lakejaan ja heidän kulttuuritaustaansa edustavia kansanedustajia päästetään näiden maiden kansanedustajiksi asti.

Näin sitten näiden Euroopan maiden alkuperäinen kansallisidentiteetti tuhoutuu, joka oli vielä aikaisemmin suuri uhka uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle.


Itävaltalainen kreivi Richard Coudenhove-Kalergi (kuvassa) suunnitteli jo 1920-luvulla, kuinka valkoinen ihmisrotu tulisi hävittää pois, joka onnistuisi kun tumma väestö ja lähi-idästä Eurooppaan ajetut miehet alkaisivat lisääntymään Euroopassa. Näin syntyisi vähemmän älykkäämpi rotu, jota oli Coundenhove-Kalergin mukaan helpompi hallita.

Tiede piireissä taas tämän kyseisen kreivin valkoisen rodun hävittäminen on leimattu taas pelkäksi äärioikeistolaiseksi salaliittoteoriaksi, minkä vuoksi siitä löytyy mm. aina kokonainen Wikipedia artikkeli.

Mutta tämä salaliitto-kortti tai äärioikeisto-kortti on hyvin yleinen olkinukke, jolla valtatahot pyrkivät vaientamaan kaiken kriittisen keskustelun, joka keskittyy näihin kyseisiin maailman salaiselle valtaeliitille hyvin epämieluisiin aiheisiin, kuten vaikka juuri tuo Euroopan väestönvaihto.