http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 13, 2023

Korona myrkkypiikeille tyrkyttäjä YK:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus onkin itse rokottamaton

Voi kuinkas ollakkaan, kun YK:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesusilta kysyttiin, että onkos hän hakenut koronarokotteen, niin selvisikin, että tämä maailman ihmisiä viimeiset 3 vuotta myrkkypiikeille tyrkyttäjä itse on vielä rokottamaton. 

Se kun ehkä johtuu siitä, että tämä Tedros tietää jo itse, että mihin tarkoitukseen nämä koronarokote myrkkypiikit on tarkoitettu maailman liikaväestön harvennukseen.. 


Mutta koska Tedros on YK:n pääjohtaja, joka on normi-ihmiseen verrattuna lähes jumalasta seuraava, niin luonnollisesti näitä yli-ihmisiä ei silloin tarvitse rokottaa enää mitään koronaa vastaan, kun todellisuudessa mitään heidänkään terveyttä uhkaavaa koronaa ei ollut missään.

Kun se koronan uhka on ollut pelkkä psykologisen sodankäynnin keinoilla käytetty pelote, jolla maailman liikaväestö on ajettu rokottamaan itseltään immuniteetti paskaksi, jonka jälkeen nämä koronamyrkkyrokotteet ovat hoitaneet jo kaiken tarvittavan. Hyytelöittäneet rokotteen ottaneen veren, altistaen heidät mm. verisuonitaudeille, syövälle, aivoverenvuodolle, tromboosille, keuhkoahtaumalle, vyöruusulle jne. 

Näin sitten koronarokotuskattavuus muuttui aivoverenvuotokattavuudeksi, tromboosikattavuudeksi, keuhkoahtaumakattavuudeksi, syöpäkattavuudeksi, verisuonitautikattavuudeksi jne. 

Silloin lopulta tämä THL:n suosima nimitys "kattavuus" sana saakin aivan uudenlaisen merkityksen, joka tuottaa lääketeollisuuden kassaan vielä ennenkaikkea rahaa, ennen kuin nämä koronarokotetut myrkkypiikin saaneet kuolevat lopulta siihen immuunipuutokseensa, jonka seurauksena vielä tilastoihin voidaan väärentää se, että heidän kuolinsyynsä olikin korona, vaikka hengenlähdön syy olikin tämä tutkittu ja turvallinen koronamyrkkypiikki.  

Tehosterokotteita taas markkinoitiin ja markkinoidaan sen vuoksi, että välttämättä se ensimmäinen myrkkypiikki ei vielä riitä tuhoamaan koko terveen ihmisen immuniteettia. 

Mutta kaikki markkinoidaan juuri päinvastoin, eli uskotellaan rokotteen saajalle, että tämä olisi jokin suoja koronaa vastaan. Vaikka näissä myrkkyrokotteissa oleva myrkyllinen grafeenioksidi tekee juuri päinvastoin, eli tuhoaa immuniteettijärjestelmän lähdes täydellisesti, koska kyseinen grafeeni teknologia perustuu vielä nano-tieteelle. Joten kun nämä koronarokotuksille pelotellut ihmiset luottavat edelleen sokeasti siihen tieteeseen ja altistavat koko terveytensä tämän maailman suurimman ihmiskokeen ja psykologisen sodan näyttämölle.