http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 06, 2023

Idols finalisti tuomittiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä - Media salaa tuomitun henkilöllisyyden

 


Idols laulukilpailuun menneinä vuosina yltänyt finalisti on tuomittu 6 kuukauden vankeuteen Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa 15 vuotiaan lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Media kuitenkin on päättänyt salata tuomitun henkilöllisyyden, miksi edes Seiska tai Iltalehti ei kerro tuomitun nimeä.

Käräjäoikeuden tuomion mukaan syylliseksi todettu mies lähetti mm. kuvia sukupuolielimestään tekohetkellä 15-vuotiaalle uhrille, jolloin kaksikko oli tutustunut toisiinsa deittisovelluksessa, jonka seurauksena alaikäinen tyttö oli ihastunut mieheen.

Mies oli samalla lähettämiensä alastonkuvien lisäksi pyytänyt asianomistajaa luokseen sekä lähettämään hänestä alastonkuvia.

Tuomitulla miehellä oli jo entuudestaan rikoshistoriaa samalta alalta, koska vuonna 2020 maaliskuussa hän sai Helsingin käräjäoikeudessa 40 päivän ehdollisen vankeustuomion ja 25 päiväsakkoa sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta. Yksi kuvan lapsista oli 12-vuotias.


Miksi näitä pedofiileja täytyy suojella median toimesta ? 

Lähes ainoa syy, jonka voisi olla syynä tuohon tuomitun henkilöllisyyden suojelemiseen voisi liittyä siihen, että miten näitä seksuaalirikollisia kohdellaan vankiloissa. Kun he yleensä päätyvät siellä lisko-osastolle, jotka tunnetaan ns. pelkääjien osastoina.


Mediaviihteen puolella pyörii vaikka kuinka lasten hyväksikäyttäjiä, joista vain pieni marginaali jää aikanaan kiinni

Media-alalla toimii vaikka minkälaisia lasten hyväksikäyttäjiä, mutta asian suurin ongelma on se, että kun ne toimivat yleensä organisoidusti pedofiilirinkien puolelta, jolloin niiden kiinnijäämis riski on paljon pienempi.



Kuitenkin vuonna 2004 Kiss FM radiokanavan juontaja Timo "Timpe" Salonen joutui rikostutkinnan kohteeksi, kun selvisi kuinka hän oli syyllistynyt vuosina 1998-2004 välisenä aikana 13-15 vuotiaiden tyttöjen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Salonen tuomittiin maksamaan uhreilleen yhteensä 18 000 euron korvaukset.


Tästä Salosen elämässä tuli niin kova alamäki, että mies hyppäsi vuonna 2010 lastensa nähden mereen ruotsinlaivan kannelta lähellä Turkua. Mutta paikalle osunut vene poimi miehen kuitenkin kyytiin.

Vuosia myöhemmin Salonen joutui taas oikeuteen, kun tällä kerralla häntä syytettiin ex missi Jenni Dahlman-Räikkösestä otettujen alastonkuvien kaupittelusta, joita hän yritti mm. myydä amerikkalaiselle aikuisviihde Hustler-lehdelle. Valokuvat oli otettu, kun Jenni oli vasta 16-vuotias.


Media-alalla viihdeteollisuudessa pitkään toiminut stylisti Teuvo Loman sai vuonna 2020 tuomion 13-vuotiaan pojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tekoaika ajoittui vuoteen 1999.


Nyt myös Varsinais-Suomen käräjäoikeus antoi syytteet alaikäisten hevostyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä Joni Johannes Silvastin (48) ja Jenni Mirjam Rajalan (43) kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen mm. avunannosta kahteen törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Mutta Varsinais-Suomen poliisilla oli taas tässä tapauksessa äärimmäisen vaikeaa saada tuomittua näitä kyseisillä hevostalleilla kokoontuvia HESY-tallin pedofiiliringin muita jäseniä.

Eli siellä oli ilmeisesti jo niin julkisesti tuttuja naamoja, joiden hierarkia oli tuossa pedofiiliringissä jo niin suuri, että heitä päätettiinkin suojella ja tehtiin vain tämän hevostallin yrittäjäpariskunnasta kilpimies ja kilpinainen. 

Tämänkaltainen toiminta on alamaailmassa äärimmäisen yleistä ja hämmästyttävintä siinä on se vielä, että poliisi ei ala kapinoimaan, jos kilpimies pistetään linnaan istumaan muiden rikoksia. Toki muutenhan jos ne kertoisivat totuuden, niin silloin kilpimiehestä tulisi taas ns. "vasikka", jota taas ei alamaailman piireissä suvaita ollenkaan.


Pari vuotta sitten 2021 ilmestyneessä Alibi-lehdessä yksi hevostallin pedofiiliringin uhri kertoo kokemuksistaa. Nainen on nyt 32-vuotias ja esiintyy jutussa muutetulla nimellä.

Hän kertoo olleensa tapahtumien aikana 13-vuotias, jolloin oli vuosi 2003.

Tytön mukaan hevosharrastus toimi sumuverhona noiden tyttöjen vanhemmille, mutta todellisuudessa nämä alaikäiset tytöt olivat näiden pedofiilien kanssa ajelemassa pitkin kaupunkia.

Seurueeseen kuului mm. pornotähtiä ja strippareita, ja meno oli sen mukaista. Missään tapauksessa 13-vuotiaiden ei olisi kuulunut olla sellaisessa mukana.

Turun sanomissa kerrottiin tästä kyseisestä hevostallista, että siellä seksuaalisen hyväksikäytön kohteiksi joutuneita nuoria tyttöjä uhkailtiin ja peloteltiin jatkuvasti sekä teetettiin jatkuvasti raskasta pakkotyötä.

Turun sanomien mukaan näitä potentiaalisia uhreja tuolla kyseisellä hevostallilla on ollut jopa 100-200.

Lehti kertoo myös kyseisen pariskunnan uhkanneen lasten ja nuorten henkeä sekä heidän lähipiirinsä henkeä vaientaakseen heidät.



Lähde: ILTALEHTI