http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 23, 2023

Ympäristötarkastusryhmä oli matkalla Ohion katastrofialueelle - Kuolivat kaikki lento-onnettomuudessa

Arkansasista lähti äskettäin ympäristötarkastusryhmä, joiden määrä oli matkustaa lentämällä Ohion katastrofialueelle selvittämään tuota siellä viikkoja sitten tapahtunutta ympäristötuhoa, jolloin Blackrock sijoitusyhtiön omistamat junat törmäsivät toisiinsa ja suistuivat kiskoilta sekä räjähtivät palamaan levittäen aina myrkyllisen kemikaalipilven kaupungin ylle.

Kyseinen lento ei kuitenkaan koskaan saapunut perille, koska lentokone syöksyi maahan Little Rockissa, Arkansasissa ja kaikki kyydissä olleet matkustajat kuolivat.

Lentokone lähti matkaan Bill ja Hillary Clintonin kansainväliseltä lentoasemalta.

Koneen olisi ollut tarkoitus laskeutua Ohiossa sijaitsevalle kansainväliselle John Glenn Columbuksen lentoasemalle.

Todennäköisesti tästä CIA:n pudottamasta lentokoneesta ei löydetä mitään rikokseen viittaavaa ja poliisikin tekee siitä luultavasti kohta tutkinnantapon.


Tämä sijoitysyhtiö BLACKROCK on sen verran huonomaineinen jättiyhtiö, että sillä on aivan varmasti ollut näppinsä pelissä sekä tuon Ohion junaturman sekä tämän äsken tapahtuneen lento-onnettomuuden kanssa, koska se Ohion ydinkatastrofi ei vaan kestä minkäänlaista julkista tarkastelua ja nämä paikalle lähteneet ympäristötarkastajat sopivasti kaikki päätyivät mullan alle. Mikä yhteensattuma. 

Mutta näissä kuvioissa sattumia ei ole. On vaan näitä mulketoita, jotka eivät halua jäädä koskaan kiinni rikoksistaan ihmiskuntaa vastaan.

Lähde: CNN