http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 09, 2023

Tutkiva journalisti Seymor Hersh: USA (CIA) räjäytti Nordstream kaasuputken


Amerikkalainen tutkiva journalisti Seymor Hersh (kuvassa) on kertonut julkisesti päässeensä Nordstream kaasuputken räjäyttäjän jäljille ja kertoi USA:n olevan sen takana.

Hän kertoo NEW YORK POST lehdessä, kuinka USA:n laivasto kävi räjäyttämässä ne kaasuputket siellä merellä. Operaatio oli selvästi CIA:n alla toimiva ja taustalla myös hääri sekä painosti myös Norjan valtio, koska Norja on USA:n vasalli kaasun myynnissä sekä Venäjän kilpailija samoissa hommissa.

Hersh sanoi, että kuinka Naton pääsihteeri Jens Stoltenbergin on täytynyt tietää tästä Nordstream kaasuputken sabotaasi-operaatiosta. Mutta siinä tapahtui Naton jäsenten pettäminen, koska heidän suostumustaan terroritekoon ei saatu.

Eli näin ollen Norja teki tässä hyvin vakavan virheen, koska tästä lähtien heidän kaasuvientinsä Eurooppaan on vakavan uhan alaisena.

Saksan päässä Sholz on tämän paljastuksen suurempi häviäjä, jonka seurauksena hänen johtaman Saksan hallituksen tuki murenee, jos hän ei anna nyt voimakasta vastustusta USA:n ja CIA:n tekemälle terrori-iskulle Saksan etuja vastaan. Joten Saksan on silloin vetäydyttävä USA:n proxy sodasta Ukrainassa ja tehtävä yhteistyötä Venäjän kanssa kaasuputkilinjan korjaamiseksi.

Lähteet: NEW YORK POST

https://seymourhersh.substack.com/p/how-america-took-out-the-nord-stream