http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 26, 2023

Hollywood näyttelijä Jamie Lee Curtis some-skandaalin kourissa - Näyttelijän kodin seinältä paljastui lapsipornotaidetta


Hollywood näyttelijä Jamie Lee Curtis on nyt somekohun keskiössä, jonka sai aikaiseksi se, kun näyttelijä esitteli Instagramissa yhtä kotinsa huonetta. Mutta Instagram seuraajien huomio kiinnittyikin seinälle ripustettuun tauluun, jossa oli alaston tyttölapsi vesivadissa. 

Lukuisat hollywood näyttelijät ovat lasten hyväksikäyttäjiä ja kuuluvat vielä laajempiin pedofiilirinkeihin.

Tämä taulu Jamie Lee Curtisin kotona kuvastaa melkoisen hyvin tämän naisnäyttelijän kiinnostusta alaikäisiin lapsiin.


Kyseessä on San Fransiscolaisen valokuvaaja Timothy Archibaldin teos.


Ei tarvitse kuin googlettaa tuon taiteilijan nimeä, niin näkee näistä kyseisen valokuvaajan teoksista, että minkä sarjan mies on kyseessä, kun hänellä näyttää olevan seksuaalista kiinnostusta pikkulapsiin.

Mutta Hollywoodissa tällaiset pedofiilitaiteilijat on nostettu aivan omaan arvoonsa. Samoin kuin muutama vuosi sitten USA:n demokraattisen puolueen johtohahmoihin kuuluvan John Podestan kotoa paljastui paljon pedofiiliraidetta. Eli alastomien lapsien kuvia. Mutta Podesta kun on CIA:lla hommissa myös tuon politikoinnin lisäksi, niin hän on diplomaattisessa suojeluksessa.

Tässä on kuva John Podestan kotoa. Nuo taulut seinällä alastomista lapsista eivät kyllä yhtään enää jätä arvailuiden varaan John Podestan seksuaalista mieltymystä alaikäisiin lapsiin.


Mitäs se ex lapsinäyttelijä Corey Feldman sanoi muutama vuosi sitten medialle ? Kuinka Hollywoodin suurin ongelma on edelleen pedofilia.

Sitten koska hän avasi tuolloin suunsa, niin hän joutui murhayrityksen kohteeksi, kun tuntematon mies kävi hänen kimppuunsa puukon kanssa, mutta Feldmanin turvamiehet onnistuivat taltuttamaan hyökkääjän.

Kun nämä Hollywoodin pedofiilit olivat jo sen verran paniikissa näistä Corey Feldmanin puheista, että pelkäsivät, että Feldman ilmiantaisi heidät nimeltä. Siellä kun on paljon tunnettuja Hollywood ohjaajia sekä näyttlijöitä.

Lähde: Evie Magazine