http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 14, 2023

Ohiossa käynnissä ydinkatastrofi, jonka aiheutti junan suistuminen kiskoilta - Media salailee

Yhdysvalloissa Ohiossa sattui muutama päivä sitten todella vakava ydinkatastrofi, kun radioaktiivista ydinmateriaalia kuljettanut juna suistui raiteilta.

Lasti oli peräisin Blackrock sijoitusyhtiöltä ja "ihan sattumalta" juna suistui kiskoilta siinä kohtaa, jossa oli kyseisen East Palestine paikkakunnan vesijohtoveden vesistöt. Joten samalla siinä saastui todella vaarallisesti alueen vesijohtoveden vesi ja vesistön kalatkin kuolivat radioaktiivisuuspäästöihin.


Kaikki voi jo nyt päätellä, että olikohan tämä sittenkään onnettomuus, kun siinä on mukana Blackrock sijoitusyhtiö, jonka näpit on aika monessa monikansallisessa firmassa mukana.

Varsinkaan se ei ole sattumaa, että tämä ydinkatastrofi päätettiin suorittaa East Palestine nimisessä kaupunki pitäjässä, jonka nimi on otettu lähi-idän Palestiinasta. Joka on tämä paikka, jota varsinkin Illuminaatit vihaavat yli kaiken.


Twitteristä selviää myös se, että kuinka tuolla turma-alueella on pidätetty tutkivia toimittajia. Eli näitä, jotka ovat menneet sinne tekemään oikeita toimittajan töitä. Samaan aikaan kun täällä Suomessa ja muualla nämä valeuutismedian toimittajat lorvivat ja uutisoivat valeuutisia veronmaksajien laskuun ja siellä tätä Ohion ydinkatastrofia peitellään viimeiseen asti.