http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 14, 2023

USA:n presidentti Joe Biden ilmoittaa ufojen olevan täällä

 

USA:n presidentti Joe Biden piti eilen julkisen puheen, jossa hän mainitsi USA:n ilmatilaan ilmestyneen lukuisia ufoja viime päivinä ja ilmoitti niiden olevan todennäköisesti ulkoavaruuden vieraita maan ulkopuolisia avaruusolentoja.

Mutta Biden korosti, ettei tässä ole syytä pelätä, koska kohtaamme tämän maan ulkopolisen uhkan yhdessä ja kuinka jumala armahtakoon meitä.

Kaikki tuo Bidenin käyttämä kieli oli täysin käsikirjoitettu puhe, jonka tarkoituksena on nyt täysin lietsoa paniikkia ja varsinkin uskovaisten piirissä tämä on nyt alkanut jo murtamaan kaikkien tämän pallon uskontojen dogmat.

Tämä on jo merkki siitä, että eliitti aikoo seuraavaksi ottaa viimeisimmän korttinsa käyttöön, joka on lavastettu alien invaasio.

Siinä heillä todennäköisesti on suunnitelmissa jonkun rakennuksen räjäyttäminen, jonka viereen sitten tod. heijastavat jonkun ufo-aluksen, jonka sitten väitettiin tuhonneen sen jollain laser aseellaan. 

Ja jos tällainen spektaakkeli onnistuttaisiin toteuttamaan samalla medianäkyvyydellä, kuin mitä saatiin toteutettua 11.9.2001 New Yorkissa WTC-iskut, niin silloin tällaisella lavastetulla alien invaasiolla tämä maailman salainen eliitti pyrkisi ottamaan jälleen käyttöön koronarajoituksista tutut rajoituskeinot.

Tiedä vaikka Bill Gates olisi keksinyt jonkun tarinan siitä, että kuinka nämä avaruusolennot kantaisivat jotain virusta mukanaan. Mene ja tiedä.

Mutta tilanne tällä hetkellä tuolla kulisseissa viestii jo paniikista, joka vallitsee tuolla noiden puolella. 


JOHN HOPKINS UNIVERSITY on viimeiset vuodet suunnitellut tulevan Marburg-pandemian käsikirjoitusta, jota on jo 2 vuotta sitten laitettu mediassa eteenpäin, kun Afrikassa väitettiin löytyneen Marburg virusta. 

Nyt WHO julkaisi propaganda uutisen, jonka mukaan Guineassa olisi nyt havaittu marburg-virusta ja 9 ihmistä kuollut.

Voi vaan miettiä, että paljonko WHO löi tuon kyseisen maan presidentin käteen, ennen kuin Teodoro Obiang Nguema Mbasogo vahvisti marburgin leviämisen maassaan ? 

Kun taas jos jonkun valtion johtaja ei suostu tanssimaan plandemiabisnestä harjoittavien rokotetehtaiden pillin mukaan, niin silloin CIA lähettää palkkasotilaansa tappamaan kyseiset valtionpäämiehet ja näin kävi jo mm. Haitin presidentille n. reilut pari vuotta sitten.


Tämä ufoilla pelottelu on osa CIA:n salaista PROJECT BLUEBEAM operaatiota, joka nyt ilmeisesti vasta aloitettiin, kun mediassa sai yhtäkkiä alkaa puhumaan alasammutuista ufoista.

Kun vielä ennen tällaisten uutisten julkaisu oli jo suoraan CIA:n salaisella ohjeistuksella kielletty ympäri maailman.


USA:n hallituksella on ollut käytössään mm. Area 51:ssä lukuisia avaruusaluksia, joita siellä on rakennettu jo 50-luvulla.

Joten jos he nyt lavastaisivat sen alien invaasion, niin ei siihen CIA:n tarvitsisi välttämättä mitään hologrammeja heijastaa taivaalle. Vaan kyllä ne voisivat siinä myös käyttää niitä oikeita ihmisen rakentamia ufoja.


Tämä lautasmallinen ufo on zetojen (harmaa alienrotu) rakentama alus, jotka luovuttivat aluksiaan sekä teknologiaansa USA:n hallitukselle 50-luvulla, kun he solmivat USA:n hallituksen kanssa salaisen sopimuksen.

Mutta tuohon salaiseen diiliin kuului myös se, että USA:n hallitus salli tuolloin zetoille, että he saisivat mm. siepata täältä planettalta mm. lapsia omiin kokeisiinsa. Eli ufo abduktoida heitä jne. 


Nämä zetat olivat jo 40-luvulla luovuttaneet teknologiaansa natsien käyttöön, joka siis tarkoitti sitä, että natsi-saksalla oli oma salainen avaruusohjelma jo 40-luvulla.


Nämä piirustukset ovat natsien salaisesta avaruusohjelmasta, jossa jo näitä zetojen aluksia rakennettiin Saksan ilmavoimien puolella.

Tuon aluksen leijuminenkin mahdollistuu vain, koska sinne luodaan aluksen sisälle ns. tyhjiö.

Aluksen käyttämä energia taas perustuu radioaktiiviseen juttuun, joka hyödyntää ympärillä olevan ilman uusiokäyttöön. Tästä mm. johtuu se, että miksi tällainen alus ollessaan ilmassa muodostaa ympärilleen radioaktiivisen säteilykentän, joka myös on nenällä haistettavissa, koska aluksen radioaktiivinen energia polttaa ilmastomme typpikenttää.


Periaatteessahan nyt näillä USA:n hallituksella olisi mahdollisuus paljastaa, että heillä on näitä aluksia olemassa. Mutta ei he sitä Area 51 tukikohtaansa tuo julkisuuteen vieläkään.


Koko kyseinen AREA 51:n tukikohta oli aina vuoteen 1994 asti salainen, koska ennen sitä vuotta kyseistä tukikohtaa ei edes mainittu USA:n hallinnon budjetissa.


Valon Galaktinen Liitto

Tämä Valon Galaktinen Liitto on useiden tähtirotujen muodostama liitto, johon kuuluu lukuisia avaruusrotuja, joiden yhteinen tehtävä on saada autettua tämän planeettamme värähtelytaajuus ylös.

Nämä Valon Galaktisen Liiton porukat ovat useasti olleet yhteydessä mm. USA:n hallitukseen ja yrittäneet saada asioita vauhditettua, mutta nyt kuuluu sellaisia huhuja, että he olisivat lyöneet sopimuksen USA:n hallinnon kanssa, joka nyt käytännössä pakotti USA:n hallituksen lopettamaan tämä vuosikausia kestänyt pakonomainen ufosalailu.

Mutta epätoivon korttina nämä tietenkin yrittävät nyt hyödynttää ja käyttää tätä ufo-salailun loppumista uutena aseena, koska heillä on nyt suuri kynnys ja halukkuus alkaa pelottelemaan ihmiskuntaa avaruuden ulkopuolisella uhkalla.


Näitä pelottavan näköisiä zeta-rotuja on yhteensä mm. neljä alarotua ja yhdetkään Zetat eivät kuulu Valon Galaktiseen Liittoon, koska tämä kyseinen rotu on pääosin kloonattu. Joten heillä ei ole enää sielua.

He päättivät alien rotuna jo kauan sitten siirtyä pimeyden henkivaltojen puoleen.

Mutta ongelmallisen zetojen rodun suhteen tekee se, että koska Valon Galaktinen Liitto pitää heitä täällä planeetalla karenteenissa, sillä jos heidät päästettäisiin aluksineen täältä pois, niin silloin he voisivat helposti tunkeutua aluksillaan Valon Galaktisen Liiton rotujen tähdistöihin ja alkaa aiheuttamaan hämmennystä.


Roswellin ufo-onnettomuus oli 1947 vuonna näiden zetojen alukselle sattunut onnettomuus, jolloin New Meksikoon rysähti heidän käyttämänsä alus.

Kyseinen ufo vietiin USA:n ilmavoimien tukikohtaan ja siitä saatiin kuulemma mielenkiintoisia juttuja talteen.... mm. kevlar kuidut tulivat sieltä ja ne myöhemmin hyödynnettiin teollisessa käyttötarkoituksessa, kun niistä alettiin myöhemmin valmistamaan luodinkestäviä liivejä.

USA:n hallitus, CIA, NSA, DARPA, FBI jne. sekä nämä muutamat muut viranomaistahot eivät halua vieläkään paljastaa sitä totuutta, kuinka tämä Valon Galaktinen Liitto ei ole mikään avaruuden ulkopuolinen uhka, vaan tämän oikean uhan muodostavat nämä zetat, koska näillä isopäisillä ja pelottavan näköisillä humanoideilla ei ole minkäänlaista moraalia, koska sen kompassista heillä on neula katki, koska ovat täysin kloonattuja.

He käyttävät vain pelkkää kylmää älyään, joka perustuu vielä A.I. tekoälyn kaltaiselle teknologialle, jota nämä zetat itse hallinnoivat.

USA:n hallitus ei haluaisi millään paljastaa sitä, etteivät he tämän maailman salaisen eliitin kanssa halua tehdä mitään yhteistyötä näiden Galaktisen Liiton rotujen kanssa, koska Valon Galaktinen Liitto haluaisi lopettaa täällä kestäneet ihmisorjuuden.

Sen takia nämä CIA:t ovat taas tehneet salaista yhteistyötä näiden moraalittomien olentojen, kuten Zetojen kanssa, joilta saivat vastineeksi heidän nanoteknologiaansa.

Pelkästään nämä nanomikrosirutkin ovat alunperin näiden zetojen teknologiaa, joka sitten ajan saatossa päätyikin USA:n DARPALLE.

Joten tämä kyseinen nanoteknologia on huippuvaarallista, jos se päätyy tällaisten psykopaattien käsiin, jotka ovat vaaraksi muille.

Onneksi kuitenkin Valon Galaktisella Liitolla on jo vuosikymmeniä ollut täydet valtuudet mm. takavarikoida planeetallamme varastoituja ydinaseita, jolloin ydinsotaa ei pystytä sytyttämään, koska muuten se tuhoaisi tämän koko planeettamme.


1977 marraskuussa tämä yksi Vrillonin komentaja Ashtar otti yhteyttä britannian TV-verkkoon ja sai äänensä suoraan lähetykseen. Hän mainitsi tuolloin planeettamme ydinaseista, kuinka ne ovat vaaraksi koko planeetalle sekä myös muille planeetoille. Hän mainitsi silloin sen, kuinka nämä ydinaseet tulisi täällä takavarikoida kaikki pois.

Nämä ajat ovat varsinkin kristinuskovaisille ihmisille vaikeita, koska nyt ne joutuvat kohtaamaan tuon USA:n hallinnon ufo-pelottelut ja pyytävät vielä Jeesus Kristusta apuun. 

Eivätkä he edes ymmärrä sitä, että Jeesushan oli aikanaan tavallaan yksi avaruus tai henkiolento, joka vain tänne syntyi, vaikka hänellä oli jo kaikki karma käyty pois, eikä hänen olisi tänne enää tarvinnut syntyä.

Täällä myös on ihmiskehoon syntynyt lukuisia ihmisiä, jotka kuuluvat Valon Galaktisen Liiton edustajiin. Osa heistä ei sitä edes tiedä, jos heidän henkisen kehityksen vaihe on vasta siinä vaiheessa,ettei heidän vielä sitä anneta muistaa.

Näitä sieluja tänne oli aikanaan pakko lähettää, koska muuten tämän Tellus-planeetan kehitys olisi mennyt liian pimeyteen. Aivan tästä samasta syystä myös Jeesus Kristus tänne päätti syntyä silloin reilut 2000 vuotta sitten.

Eli tänne siis tuli näitä ihmiskehossa olevia valontuojia, joita new agessa nimitetään "valotyöntekijöiksi".

Heitä väitetään olevan planeetallamme n. satoja miljoonia.


CIA:lla ja NSA:lla on myös salainen projekti, jossa he pyrkivät selvittämään, että ketkä ihmiset ovat näitä toispaikkakuntalaisia sieluja ja heitä myös vainotaan CIA:n salaisen Targeted individuals ohjelman kautta, johon kuuluu näiden ihmisten psykologinen murtaminen. EU-maissa tätä projektia toteutetaan DDR:stä hankitun opein, joka taas oli DDR Saksassa toiminut kansalaisten vainontaohjelma Zertzezung.

Mutta vielä tästä Valon Galaktisesta Liitosta, niin ei heillä ole kuitenkaan valtuuksia tehdä tänne planeetallemme mitään invaasiota ja pidättää näitä Illuminaateja.

Se taas rikkoisi planeettamme sääntöjä, jotka perustuvat vapaan tahdon lakiin.

Tämä Tellus kun on elämänkokeiluplaneetta. Joten täällä kun vallitsee se Lucifer nimisen henkiolennon kirous, niin sen takia täällä on paljon pahuutta demoneineen.

Mutta siellä pimeyden henkivalloissa on tälläkin hetkellä käynnissä ihan oikea sota pimeyden ja valon voimien välillä, jonka mittelöitä käydään tällä planeetalla mm. sotien kautta, joiden karmaattinen jäänne taas juontaa juurensa vanhoista avaruussodista, joita käytiin taas mm. Orionilla, Marssissa sekä Maldekilla.

Maldek tuhoutui täysin, Orionissa elämä kävi kelvottomaksi ydintuhon jäljiltä sekä Marssissa kävi samoin.


Tämän näköisiä avaruusolentoja nämä dracot mm. ovat ilman maskia. Mutta asian ongelma on se, että heitä kun on täällä Tellus planeetalla ihmiskehossa vähän liikaa ja he ovat sitä porukkaa, jotka haluavat vain ja ainoastaan sotia sekä aiheuttaa kiusaa muille.


He saivat aikaan ne avaruussodat siellä Orionilla, Marssissa, Lyyrassa jne. He sotivat ihmiskehoissa nyt mm. Ukrainan ja Venäjän välillä.

He haluavat nyt ihmiskehoissa käydä ydinsotaa Venäjän kanssa. 

Tämä mitä USA:n hallinto ei ole vieläkään paljastanut on vielä se, että kuinka nämä avaruusolennot tai humanoidit... Millä nimellä niitä nyt haluaa sitten kutsua. Ne ovat vielä interdimensionaalisia olentoja.

Valon Galaktinen Liitto rotuineen pystyy matkustamaan helposti valonnopeudella ja heillä on kulku sallittu.

Mutta taas jos USA:n ilmavoimissa kyseinen maa saisi käyttöönsä näitä samoja valonnopeutta hyödyntäviä aluksiaan, niin ei niitä päästetä linnunradalle aiheuttamaan kaaosta, koska muutenhan tämä USA tekisi pian invaasioita toisiin tähdistöihin, joissa on elämää ja lähettäisi sinne tietenkin tapansa mukaan Economic Hitman miehet neuvottelemaan kaivossopimuksista sitä ennen.