http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, helmikuuta 23, 2023

George Soros sekoili sanoissaan Saksassa

Suursijoittaja George Soros sekoili sanoissaan äsken Saksassa järjestetyssä tapahtumassa, jossa hän oli puhumassa Islantiin liittyen jotain.


Hänen puheensa kuitenkin keskeytyi, jonka jälkeen Sorosin suusta kuului vain vanhan miehen örinää.

Se näissä isokenkäisissä globalisteissa aina minua ihmetyttää, että he ovat selvästi niin vallanhimoisia, että vaikka olisivat terveydeltään jo aivan vanhainkoti kunnossa, niin silti täytyy pyöriä lentokoneilla ympäri maailmaa luennoimassa näistä miljardöörien maailmantuhoamishankkeista aina Bilderberg-kokouksia myöten.

Siinä missä tavallinen duunari älyää jäädä eläkkeelle jo virallisessa eläkeiässä, niin taas nämä Illuminaati papparaiset pysyvät ajatushautomoiden pomoina aina hautaan saakka, eikä he lopeta vaikka he olisivat aina lopulta Breznevin kaltaisia käveleviä betoniin valettuja muumioita.


Urho Kaleva Kekkonen taas istui vanhuuteensa saakka vallassa, koska tiesi, että hänen jälkeensä oli hänen tilalleen tulossa KGB:n mies Mauno Koivisto.

Urkki kun tiesi, että jos hän olisi luopunut vallasta jo 70-luvun alussa, niin tämän Suomen valtion kassa olisi putsattu jo ennen tuota 90-luvun lamaa.


Mutta se mikä noihin Illuminaateihin tulee, niin vaikka tuo ylläoleva kuva onkin huumoria, niin silti näillä Illuminaateille on sairas pakkomielle pysyä mahdollisimman nuorekkaina.


Siksihän ne sitä adrenokromiakin kiskovat huiviinsa. Eli siis tätä kidutetuista lapsista kiduttamalla talteen otettua adrenaliinin hapetustuotetta, joka on pimeillä markkinoilla erittäin hintava eliitin superhuume.


Tuolla kauheudenhoitotuotteella jopa 82 vuotias mummeli voi näyttää nelikymppiseltä.


Mutta jos sen adrenokromin käytön lopettaa seinään, niin silloin näiden ihmsten rauta-arvot romahtavat kriittisesti ja nämä ihmiset näyttävät enää kulahtaneilta luurangoilta, joita myös Celine Dionin huhutaan olevan tuon aineen ex käyttäjiä. No mene ja tiedä.

Siinä on kuvapari ennen ja jälkeen. Oikealla oli vielä se Celine, joka ei sortunut näihin aineisiin. 


Adrenokromin käytöstä näkyy jälkiä mm. sen käyttäjien silmissä.