http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 17, 2021

Youtube hyökkäsi kanavan kimppuun nyt oikealta ja vasemmalta - Kanava vaarassa


Youtube hyökkäsi nyt kanavani kimppuun oikealta ja vasemmalta. 

Ensin poistettiin se eduskunnan koronapassi äänestys video, joka oli Youtuben mukaan "terveystietojen vääristelyä". Nyt poistettiin se muutaman päivän takainen Teemu Vehkala Show #40 jakso, jossa oli myös Youtuben mukaan väärää terveystietoa. 

Nyt tilanne on se, että mikäli 25.10.2021 päivään mennessä tulee vielä kolmas poisto ja varoitus, niin koko Youtube-kanavani poistetaan viikon kuluessa. Eli tämä yli kymmenien vuosien työ vedettäisiin vessasta alas siinä samalla.

Joten tämän fasistisen sensuurin edessä ei pidä alistua, joten sitä varten olemme varustautuneet jo toisella varakanavalla, jolle tuli eilen jo miltei huimat 400 uutta tilaajaa. 

Kanavaa kohtaan oleva hyökkäys on selvästi laajemmin organisoitu, koska ei ole sattumaa, että Tokentuben serverit laitettin jumiin välittömästi kun tuo korona natsipassi tuli voimaan Suomessa. Samalla myös istuva kansanedustaja Ano Turtiainen sai myös samana päivänä nämä 2 viikon striimaus ja Youtube videoiden latausbannit kuin minäkin. Mutta tilanteesta vieläkin röyhkeämmän tekee se, että Ano sai ne omasta eduskuntapuheestaan, koska tämä puhevideo oli syynä hänen 2 viikon Youtube banneilleen.

Globalistit ovat nyt selvästi hätää kärsimässä, kun joutuvat turvautumaan tällaiseen näin agressiiviseen Youtube-sensuuriin.

Tilaajia on nyt tällä minun toisella kanavalla 489. Enää 511 tilaajaa lisää, niin siellä voi aloittaa striimit.

Eli live lähetykset jatkuvat heti kun tuo 1000 täyttyy. Superchat myös tulee kuvioihin heti tuon 1000 tilaajan täytyttyä.

Kiitos tuestasi.