http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 19, 2021

William Shatner (90) vedätytti yleisöä muutama päivä sitten ja väitti käyneensä avaruudessa


Näyttelijä legenda William Shatner (90) väitti käyneensä muutama päivä sitten avaruudessa rakettimoduli lennolla, jonka rakettinousu ja lasku feikattiin samalla tavalla, kuin Amazon johtaja Jeff Bezoksen avaruuslento muutama kuukausi sitten.

Tämä, että 90 vuotias William Shatner kävi avaruudessa on yhtä uskottava väite että kuin tämä 90-luvun sairaala tv-sarjasta tuttu näyttelijä George Clooneysta tuli nyt ylilääkäri Peijaksen sairaalaan.

Toisaalta nämä vielä tyhmemmät ILTALAMMAS-lehden (ILTALEHTI) lukijat nyt uskovat jopa Salatut Elämät näyttelijöidenkin hahmojen olevan tosia oikeassa elämässä, niin kyllä tämä Clooney huijaus menisi heille aivan varmasti läpi, jos se ILTALAMMAS-lehteen kirjoitettaisiin lehden "otsikkoihin". Sinne riittäisi jo sellainen teksti, että "Hollywood tähti kyllästyi huonoihin rooleihin, tuli Suomeen Peijakseen ylilääkäriksi".

Joten miten tällainen journalismi voi aivopestä ihmisiä yhä tyhmemmiksi ? 

No koska kysehän on puhtaasta mieleen kohdistetusta hypnoosista, jota Israelissa nimitetään HASBARAKSI. Johon mm. Mossad kouluttaa journalisteja ympäri maailman CIA:n kanssa.

                Näistä kuvista oikein näkee noiden paskaiset naurut. Ei ne 
           ilosta tai onnesta naura, vaan ne nauraa tuossa juuri ne 
           paskaiset naurut, kun vedättivät juuri maailmaa, että he
           olisivat juuri lentäneet avaruuteen.

Amazonin pääjohtaja Jeff Bezos vedätti yleisöä muutama kuukausi sitten samanlaisella tempulla. Että myös hänkin olisi lentänyt avaruuteen.

Mutta hänkin hikoili tuossa samassa modulissa siellä autiomaassa, sillä välin kun tv-yleisölle näytettiin miehittämättömän modulin nauhoitetta tv:ssä.

Sillä ei Jeff Bezoksen kaltainen miljardööri riskeeraisi henkeään sen edestä, että jos raketti saattaisikin räjähtää kesken ylösnousun. Vaan hän haki tuolla avaruuslento vedätyksellä itselleen vain henkilökohtaista mainetta. Joten kyseessä oli pelkkä PR-temppu, kuten nyt William Shatnerin kohdalla. 

Nythän sanotaan, että tuollaisen avaruuslennon hinta on n. 200 000 euroa ja kuinka jo 600 ihmistä olisi ostanut lipun avaruusmatkaa varten. 

Pienenä loppukevennyksenä.. Varmaan joku Kokoomuslainen haluaisi tuollaista avaruusmatkaa varten vielä asennuttaa sinne moduliin sen herrahissin. Jolla pääsisi edes kerran elämässä nousemaan korkeammalle kuin yksikään Presidentti ikinä.