http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 30, 2021

Jos olet asetettu karanteeniin, niin elähän kerro siitä sosiaalisessa mediassa


Tämä amerikkalainen Rockefeller Instituutin (Rockefeller Foundation) lanseeraama kotivankila (karanteeni) on sellainen asia, ettei siitä saisi huudella somessa.

Joten siksi virallisissa terveysviranomaistenkin asiakirjassa lukee tuo teksti, että "Käytä sosiaalista mediaa maltillisesti. Eli älä kerro sosiaalisessa mediassa siitä, että sinut on määrätty eristykseen tai karanteeniin. Huolehdi etteivät myöskään perheenjäsenet tai läheisesi kerro siitä. Se usein aiheuttaa turhaa harmia sinulle tai läheisillesi.

Onhan kyseessä kuitenkin ihmisoikeuksia polkeva säädös nimeltä karanteeni. Kun vielä pari vuotta sitten vain eläimet laitettiin karanteeniin. Nyt ihmiset ja tämähän kertoo täysin sen, että millaisina tämä karanteenit keksinyt eliitti meitä oikein pitää.

Sillä Rockefeller Instituutti, YK, WHO, USA:n tartuntatautivirasto, Bill Gates säätiö ja tämä muu paskasakki. 

He pitävät meitä karanteeneille alttiita ihmisiä suoraan eläiminä.

Itseasiassahan Bilderberg kokouksissa he nimittävät keskenään veronmaksajia mm. torakoiksi, hyödyttömiksi suursyömäreiksi, valkoiseksi roskaväeksi jne.

Nämä karanteenit on otettu käytäntöön vain sen takia, ettei tältä sen keksineeltä miljardöörien eliitiltä vain lähtisi valta. Sillä siksi he tämän feikkipandemian ja koronalla vedättämisen keksivät, jotta saisivat ajettua tätä Uuden Maailmanjärjestyksen hankettansa vielä eteenpäin.

Mutta faktahan on, että näillä miljardööriroistoilla alkaa kohta aika loppumaan, koska heitä on vastassa liian suuri määrä valveutuneita ihmisiä ja nyt nämä paskiaiset ovat sitten keksineet, että seuraava vaihe tässä valepandemiassa on syyttää rokotettujen oireista näitä rokottamattmia ihmisiä.

Heidät sitten halutaan tulevaisuudessa eristää yhteiskunnassa ja jopa vangita, sekä riistää heiltä kaikki ihmisoikeudet.

Syy tähän on myös se, koska tämä ihmisten sakki ei suostu työntämään itseensä näitä kokeellisia geenimutatoituja injektioita kuten grafeenioksidia ja näitä muita mRNA-myrkkyjä.


Nyt näitten eliittipaskiaisten julkinen äänitorvi on Noam Chomsky, joka nyt vaatii nyt, kuinka rokottamattomat täytyy eristää yhteiskunnasta kokonaan. 

Sen sijaan tämä n. 8500 kulttilaisen porukan voisi eristää vaikka sinne Australian entiselle vankisaarelle ja laittaa vuosien karanteeneihin.


Koska tämä jesuiitoistakin koostuva salainen ryhmä on vaaraksi koko maailmalle.

Mutta he leikkivät edelleen jumalaa ja katsovat, että heillä on täysi oikeus nyt päättää, että ketkä tapetaan myrkkypiikillä, ja ketkä taas ei.

Tämä maailmanlaajuinen lopullinen rokotekattavuus on se, että vain 500 miljoonaa kuuluisi jättää henkiin ja lopuista ihmisistä tulisi päästä eroon mm. näillä myrkkypiikeillä, joita nyt tuputetaan ihmisille ympäri maailman.

Mutta ihmisille täytyi keksiä jokin juoni, jotta he suostuisivat näille myrkkypiikeille. Joten siksi tämä koronavedätyspandemia keksittiin ja nämä variantit keksittiin samaan kylkeen, jotta kusetettaisiin ihmiset aina uudelleen toiselle, kolmannelle ja vielä neljännellekin piikille.

Mutta kuten olemme huomanneet, niin osalla ihmisistä on lähtenyt jo sen ensimmäisen rokotteen jälkeen henki.

Lehdistö taas vetää edelleen tätä samaa rokotusvauriomyönteistä linjaa. Eli vähättelee rokotteiden haittoja sekä julkaisee aina Helsingin-Sanomissa näitä skitrofreenisilta kuullostavia rokotejuttuja, kuinka rokotevauriot eivät johdu siitä rokotteesta.

Helsingin-Sanomien rokotusvauriomyönteinen kirjoittelu on taas seurausta siitä, että koska kyseisen puljun rahahanat johtavat aina lääketehtaisiin ja Vanguard Groupppiin asti. 

Tämä kyseinen jenkkiläinen sijoitusyhtiö on ulottanut lonkeronsa lähes kaikkialle.