http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 05, 2021

Muhammed-pilapiirtäjä Lars Vilks ja 2 poliisia kuolivat järjestetyssä auto-onnettomuudessa


Muhammed-pilapiirtäjä Lars Vilks ja kaksi häntä autossa kuljettanutta poliisia saivat surmansa Etelä-Ruotsissa, kun heitä kuljettanut auto ajautui renkaaseen laitetun räjähdepanoksen voimasta vastaantulevien kaistalle ja ohjautui rekan eteen.

Nyt kuitenkin Ruotsin poliisiviranomaiset ovat kovin haluttomia tutkimaan tätä auton renkaan räjähdystä, vaan yrittävät pikemminkin saada syyksi itse renkaan luonnollisen räjähdyksen.

Vilks joutui kohun silmään, kun hän teki pilapiirroksia islamin profeetta Muhammedista niin sanottuna liikenneympyräkoirana vuonna 2007. Tämä johti siihen, että Vilks alkoi saada lukuisi tappouhkauksia.

Islamilainen yhteistyöjärjestön sihteeri tuomitsi kuvien julkaisun ja Afganistanin islamilaisten asioiden ministeriö ja uskonnolliset auktoriteetit kertoivat niiden loukkaavan kaikkia afganistanilaisia. Myös Egyptin uskonnollisten asioiden ministeriö ja Jordania tuomitsivat piirrokset.


15. syyskuuta 2007 Al-Qaida terroristiverkostoon linkitetty Abu Omar al-Baghdadi taas tarjosi 100 000 dollarin palkkion Vilksin murhasta.


Vuonna 2014 amerikkalainen Colleen LaRose tuomittiin kymmeneksi vuodeksi vankeuteen suunnitelmistaan tappaa Vilks.

Vilksiä vastaan hyökättiin toukokuussa 2010 Uppsalan yliopistolla, jossa hän luennoi sananvapauden rajoista taide-elämässä, kun eturivissä ollut mies juoksi häntä kohti ja puski häntä päähän. Muutama päivä tuosta Vilksin asunto joutui tuhopolton kohteeksi.

Vilks joutui 14. helmikuuta 2015 islam ja sananvapausaiheisessa tapahtumassa Kööpenhaminassa terrori-iskun keskelle, kun maahanmuuttajataustainen mies ampui tapahtumassa yhden henkilön ja haavoitti kolmea. Iskun kohteena arvioitiin olleen kuitenkin Lars Vilks.

Vilks oli viime vuodet poliisin suojeluohjelmassa.MV-lehden päärahoittajana toiminut 41 vuotias suomalainen mies murhattiin vuosi sitten Kirkkonummella samalla tavalla kun 14. elokuuta 2020 myös hänenkin kuljettamansa henkilöauto ajautui "tuntemattomasta" syystä vastakkain tulevien kaistalle ja myös hänen tapauksessa se vastaantuleva auto oli myös rekka-auto.

Näissä tapauksissahan se räjähdepanos asetetaan toisen henkilöauton renkaan alle ja laukaistaan radiolähettimellä juuri silloin, kun tätä tuhottavaa autoa vastaan ajaa vastakkaisella tiellä rekka-auto.