http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 10, 2021

Perussuomalaiset kannattavat oikeasti rokotusnatsipassia - Ps:llä 3 edustajaa ajamassa sitä läpi perustuslakivaliokunnassa

 

Perussuomalaiset vedättävät tällä hetkellä äänestäjiään, että he muka olisivat tätä rokotusnatsipassia vastaan. Vaikka totuus on aivan toinen, koska Perussuomalaisilla on tällä hetkellä 3 edustajaa perustuslakivaliokunnassa ajamassa tuota rokotusnatsipassia läpi.

Sillä välin kun Perussuomalaisten Sebastian Tynkkynen vedättää Perussuomalaisten äänestäjiä, että kuinka hän vastustaa tuota koronapassia jos se tulee.

Tässä koronanatsipassissa on vaan sellainen ikävä puoli, että sen läpi menemiseksi tarvitsisi koko Suomen perustuslailla vielä pyyhkiä persettä ja nämä kansanedustajat Tuula Väätäinen, Heikki Westman, Wille Rydman, Mats Löfström, Anna Kontula, Mikko Kinnunen, Hilkka Kemppi, Olli Immonen, Maria Guzenina, Jukka Gustafsson, Bella Forsgrén, Outi Alanko-Kahiluoto on jo sitä nyt siellä perustuslakivaliokunnassa valmistelemassa.


Elokapina on taas nyt riehumassa pitkin Helsinkiä ja Perussuomalaisten Sebastian Tynkkynen striimaamassa näitä mielenosoituksia Perussuomalaisten puolueen lähettämänä, jotta tämä harhautus onnistuisi mahdollisimman tehokkaasti. Koska onhan Sebun Youtube-kanavalla jo sen 57 000 tilaajaa.

Perussuomalaiset saa myös puolueena rahoitusta CIA:lta kuten demaritkin ovat jo vuodesta 1949 nauttineet CIA:n rahoituksesta. 

Tynkkynen on aina siellä missä Elokapina. Eikä hän sinne paikalle ole mennyt sattumalta, vaan hän saa tuolta muualta nuotit itselleen.

Mutta niin myös tämä Elokapina aktivistijärjestö on kansainvälisesti ohjattu, jonka rahoitus tulee myös CIA:lta asti.

Sillä tämä ilmastonmuutoksesta hörhöäminen on yksi keskeisin CIA:n harhautus, jolla he harhauttavat näiden Elokapina nuorten huomion aivan muualle, kun samaan aikaan täällä muualla päin maailmaa jo rakennetaan tätä "hiilineutraalia loppuratkaisua", joka ei sitten lopulta tullutkaan miksikään hiilineutraaliksi yhteiskunnaksi, vaan tilalle tuli tämä dystooppinen ja täysin teknokraattinen sekä lääketeollisuuden fasistinen tyrannia ja poliisivaltio sosiaalisine pisteytyksineen.


Tämä natsiterveyspassi on jo vanha juttu, jota käytettiin jo natsi-saksassa ennen II-maailmansotaa.

Media on aloittanut nyt ankaran propagandan rokottamattomista

Mediassa siirryttiin nyt jo tämän valepandemian seuraavaan vaiheeseen, eli kun sairaalat ovat nyt täynnä 80 % rokotettuja ihmisiä. Niin tämä rokotusvaurioiden ongelmat kasataan nyt mediassa rokottamattomien niskaan ja THL sekä HUS on kääntämässä takkia näiden tilastojen osalta kilpaa keskenään.

Se on kyllä totta, että rokottamattomiin ihmiin myös tartuu näiden rokotettujen ihmisten piikkiproteiinit, jotka leviävät jo heidän hengityksen kautta.


Koronarokotteet tuhoavat rokotetun ihmisen punasolut, jos he saavat plasebopiikin sijaan sitä oikeeta kamaa.

Joten kun nuo mikroskooppikuvat jo puhuvat puolestaan, niin jos tässä nyt väitetään mediassa, että kuinka rokottamattomat olisi tässä se suurin vaara ja kuinka rokottamalla itsensä suojaisit rokotettuja, on kuin ostaisit vaipan jonne paskantaisit siksi, että suojaisit naapuriasi paskantamasta housuunsa.

Rokottamattomalla on vielä se terve immuniteetti niin kauan, kunnes hänen immuniteettinsa kokee tuon rokotetun ihmisen uhkan, joka levittää näitä koronarokotteiden mRNA piikkiproteiineja, jotka alkavat tuhoamaan veren punasoluja.

Jos taas luulet, että tuo rokote on suoja sitä vastaan, niin menet vieläkin syvemmälle metsään.

Koronarokote tuhoaa sen rokotteen ottajan immuniteetin, eli vastustuskyky heikkenee. Joten lopulta kun immuniteetti on liian heikko, niin jopa pieni perusflunssa voi jo riittää tappamaan ihmisen. Eikä se ole enää mikään korona, joka veisi hengen, jos kyseinen ihminen on ottanut ennen tuota sairasteluaan sen koronarokotteen.

Sillä tämä koko koronatauti luotiin näiden myrkyllisten mRNA rokotteiden ympärille.

Piikit sisältävät mm. myrkyllistä grafeenioksidia, joka saa kehon johtamaan sähköä.


Nyt alkaa jo ihmiset heräämään tähän, että kuinka heidän lapsensakin on sairastunut näiden koronarokotteiden johdosta.

Kyseessähän on edelleenkin täysin kokeellinen rokote, josta edes hallitukset eivät ota vastuuta. Vaan vastuu on täysin rokotteen ottajan.

Mutta siitä huolimatta hallitukset sekä terveysviranomaiset yrittävät tehdä kaikkensa, jotta mahdollisimman moni ottaisi tuon rokotteen, koska rokotekattavuus täytyy saada aikaiseksi.

Eipä sen sijaan rokotevauriokattavuus, kun siitähän tässä on kyse... Kansanmurhasta rokotteilla.