http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 06, 2021

HUS teki teoreettisen laskelman rokottamattomuuden hinnasta hutkinnalla


HUS teki teoreettisen laskelman rokottamattomuuden hinnasta hutkinnalla. 

HUS väittää, että rokottamattomuuden hinta sairaanhoidolle olisivat noin miljardi euroa.

Mutta mennään hetki faktoihin.

Terve ihminen, jolla on vielä immuniteetti ja hän on rokottamaton. Niin sellainen ihminen ei tuota sairaanhoitopiireille juuri mitään.

Mutta jos ihmisellä on vaikka joku perussairaus, niin ei hän silloinkaan ole sairastunut koronaan, eikä sillä ole silloinkaan rokottamattomuuden kanssa mitään tekemistä.

Sairaalat ovat nyt täynnä koronarokotettuja potilaita ja tämä täytyy salata ja salaaminen tehdään sillä tavalla, että sairaanhoitopiirit HUS:n johdolla valehtelee median kanssa kilpaa, että sairaalat olisi täytetty rokottamattomien toimesta.

Tämä kokeellinen koronarokote sekä mRNA ja piikkiproteiinit ovat sellainen coctail, että ne vasta tuhoavat immuniteetin. Nämä rokotukset myös tuhoavat veren punasolut sekä tekevät verestä hyytelömäistä,

Tässä ylläolevassa kuvassa ylhäällä on tuon erään naisen terveet punasolut.

Keskellä on erään koronarokotetun pojan punasolut, jotka ovat jo alkaneet oireilemaan, koska ne ovat altistuneet koronarokotteiden piikkiproteiinille.

Tuossa alimpana taas on tämän kyseisen pojan rokottamattoman tyttöystävän punasolut, jotka ovat alkaneet oireilemaan, koska tämä henkilö on ollut tekemisissä rokotetun kanssa.

Tuo mikroskooppikuva jo todistaa sen, että koronarokotteet ovat biologinen ase, jonka tarkoitus on tappaa rokotteen ottajat hitaasti ja varmasti tuhoamalla immuniteetti, eli punasolut.

Nämä rokotejätit tulisi laittaa vastuuseen jokaisesta ihmishengestä, jonka he ovat tappaneet jo näillä kokeellisilla rokotteilla.

Näihin koronarokotteisiinhan on myös tungettu sekaan myrkyllistä grafeiinioksidia. Japani mm. ehti jo keskeyttää koronarokotukset, kun he löysivät tämän grafeiinioksidin koronarokotteista. 

Mutta taas täällä EU-maissa myrkytetään edelleen aikuisia sekä lapsia kuin viimeistä päivää. Joten vaikuttaisi siltä, että nämä valtioiden rokotuttajat ovat myyneet jo sielunsa saatanalle.