http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 25, 2021

Alec Baldwinin elokuvan kuvauksissa kuoli valokuvaaja Halyna Hutchins


Muutama päivä sitten Yhdysvalloissa kuoli erään Hollywood-elokuvan kuvauksissa toiminut valokuvaaja Halyna Hutchins (42), kun hänen väitettiin saaneen osuman elokuvassa käytetystä aseesta, jonka ampuja olisi ollut näyttelijä Alec Baldwin. 

Hutchins ehti toimia ennen valokuvaajan uraansa mm. tutkivana journalistina.

Nyt kun valtamedia jauhaa tästä tapauksesta, niin se ei keskity faktoihin, vaan yrittää nyt peitellä näitä asioita, jotka johtivat tuohon kuolemantapaukseen.

Mitäpäs siellä Twitter seinällään tämä Halyna Hutchins totesi vain muutama päivä sitten 20. lokakuuta 2021 ? 

"Löysin videonauhan Alec Baldwinin vierailusta Epsteinin saarelle ja en voi uskoa silmiäni mitä juuri näin, rukoilkaa jumalaa jne."

Sitten tuosta Twiittauksesta heti seuraavana päivänä kyseisen Twiittauksen henkilö kuolee elokuvan kuvauksissa oikeaan luotiin, vaikka aseessa olisi kuulunut olla paukkupanos.

Alec Baldwin todellakin löytyy Jeffrey Epsteinin asiakasluettelosta (Blackbook). Hänen nimensä löytyy tuon asiakasluettelon sivuilta peräti 4 kertaa.


Baldwinhan veti jopa Venäjä-kortin esiin, kun hän puolusteli ystävänsä Jeffrey Epsteinin kohtaloa.

Mutta mennäänpä nyt niihin spekulaatioihin, että jos tämä Hutchins olisi oikeasti saanut haltuunsa näitä Alec Baldwinia koskevia videonauhoja, jotka oli kuvattu Epsteinin saarella.

Mitä niissä videoilla oli ? 

Varmasti jotain sellaista materiaalia, jonka seurauksena Alec Baldwinin Hollywood elokuvaura olisi vedetty päivässä vessasta alas ja jos joku Baldwinin kaltainenkin Hollywoodstara tietäisi, että tällainen videonauha olisi edes päätynyt jonkun kuvaajan haltuun, niin heistä moni varmasti turvautuisi moniin eri keinoihin, jottei tuo nauha päätyisi julkisuuteen asti.

Joten nyt ehkä mielenkiintoisempaa lienee se, että toimiko Alec Baldwin yksin, vai hoitiko CIA tuon kuvaajan hengiltä ?  

Kung-fu legenda Bruce Leen poika Brandon Lee kuoli vastaavanlaisessa tapaturmassa vuonna 1993 kesken Crow-elokuvan kuvausten. Tiettävästi myös silloin se oikea luoti laitettiin sinne elokuvassa käytettyyn aseeseen vartavasten ja lavastettiin onnettomuudeksi.

Jokainen joka joutuu tässä Epstein kuviossa tekemisiin näiden ihmiskauppiaiden kanssa ovat vaarassa ja etunenässä he, joilla on tätä arkaluonteista materiaalia kuten näitä videonauhoja Epsteinin saarelta.

Mutta Jeffrey Epstein toimi Mossadille ja nämä hänen saarellaan kuvatut videot myös päätyivät Mossadin kautta muidenkin kiristäjien käsiin. Että miten ihmeessä tämä ennen tutkivana journalistina työskennellyt Halyna Hutchins oli päässyt noin arkojen videoiden pariin ? Joten työskentelikö hän myös tiedustelupalveluille ? 

Mädätetty mediahan ei tästä tapauksesta totuutta kerro, vaan yrittää nyt vain myydä mahdollisimman monta irtonumeroa vain siitä aiheesta, että miksi ase laukesi.

Alec Baldwinhan postasi jo vuosi sitten videon, jossa hänellä selvästi oli mennyt todella pahasti tunteisiin nämä jutut, että hän olisi käynyt Epsteinin saarella.

Hänen jo pelkästä elekielestään näkee, että hän puhuu palturia tuossa videossa siitä, ettei hän muka olisi käynyt Epsteinin saarella.

Mutta nyt nähdään tulevina viikkoina, että onko Baldwin CIA:n ja Jeffrey Epsteinin saarella toimineiden pedofiilirinkien suojeluksessa?

Sen näkee suoraan siitä, että millä asenteella poliisi lähtee tätä ampumisonnettomuutta tutkimaan.

Mikäli Baldwin on suojeluksessa, niin tämä koko juttu lentää lähes välittömästi mappi ööhön ja julistetaan puhtaaksi onnettomuudeksi.

Lähde: IS