http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 05, 2020

Youtube alkoi sensuroimaan salaliittovideoiden näkyvyyttä Youtubessa


Teksti: Teemu Vehkala

Videopalvelu Youtube ilmoitti jo viime tammikuussa 2019 muuttavansa jatkossa suosittelualgoritmejaan sellaiseksi, ettei enää salaliittovideot näy niin paljon esillä kuin ennen.

Nyt Youtube hehkuttaa, että kokeilu onnistui. Mutta ei tämä vielä välttämättä kerro koko totuutta, koska tämä tieto perustuu vain yksittäiseen akateemiseen tutkimukseen, jota ei olla vielä edes vertaisarvioitu.



Mikä salaliitoissa on niin arkaluontoista

Salaliitto eli salahanke on kahden tai useamman henkilön salainen sopimus jonkin rikollisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Tavallinen keskiverto-ihminen, joka väittää ettei salaliittoja ole olemassa, koska lehdissä on näin kerrottu muodostaa tietoisuutensa vain näiden ulkoisten auktoriteettien kuten valemedian (valtamedia) mukaan.

He eivät huomaa kuinka heidän aivotajuntaansa manipuloidaan joka päivä pelkästään julkisten tiedotusvälineiden kautta.

Mutta sitten kun mennään tähän salattuun puoleen, että miksi juuri salaliittoaiheiset videot ovat mm. Youtube katsojille näiden Deep State tason elititien, Pentagonin, CIA:n mukaan hyvin vaarallisia näytettäväksi, minkä takia ne täytyisi sensuroida ? 



No se johtuu siitä, että koska nämä nukkuvassa vanginvartijatietoisuudessa elävät ihmismassat eivät vielä mm. päivittäisen sirkusviihteen (tv, elokuvat, viihdelehdet, iltapäivälehdet, kaupallinen musiikki radiosta jne.) suurkuluttajina ja päivittäisinä veronmaksajina vielä ehdi muodostaa valtiollisille elimille riittävän suurta poliittista uhkaa. 



Mutta jos he herättäisivät tuon nukkuvan mielensä vaikka salaliittoaiheisilla videoilla ja heräisivätkin siihen toiseen todellisuuteen, jonka lasien läpi he näkisivätkin viimein, että heitä on kusetettu ja vedetty nenästä kaikki nämä vuodet. 

Niin tällainen yksinkertaisinkin perusduunari saattaisi lopulta nähdä, että minkälaista kusetusta se veronmaksajan rooli on ollut, kun heidän työnsä hedelmät matkaavat näiden eräiden pankkiirien pohjattomiin taskuihin.

Eli se muodostaisi uhkan tälle verhojen takaiselle eliitille, josta myös johtuu se, että miksi Youtube mm. alkoi nyt viime vuonna jo sensuroimaan kaikkia salaliittoaiheisia videoitaan.

Mutta sen sijaan jossain kissavideoissa ei ole juurikaan mitään sellaista, joka muodostaisi vaikka USA:n hallinnolle tai Suomen hallinnolle mitään erityistä uhkaa kuin korkeintaan sen vuoksi, että ne saattaisivat levittää liikaa eläinrakkautta, joka toki voidaan nähdä valtaeliitin puolella yleistä konsensusta uhkaavaksi toiminnaksi, koska rakkaus ei kuulu näiden Illuminatin satanistien arvomaailmaan. 

Sillä nämä langenneet Illuminaatit palvovat saatanaa sekä Luciferia, miten sen nyt sanoilla kuvailee. Kun tuolla heille niin rakkaalla vihtahousulla on niin monta eri nimeä. 


Teknokraattinen tulevaisuus

Mutta tämä tietotekninen kehitys on koko ajan menemässä kohti teknokraattista vallankumousta, jonka agenda on tulevaisuudessa tuoda yhä helpompi teknologia kaikkien ihmisten saataville.

Mutta tässä suuressa teknologisessa mullistuksessa piilee se vaara, että jos tuo teknokraattinen muutos annetaankin näiden satanistien käsiin, niin ne pyrkivät silloin tekemään tuosta teknokraattisesta muutoksesta tuhoavan ja valtaväestöä orjuuttavan.

Kun taas tällä toisella vallan puolella, eli valon ja totuuden voimilla on taas rakentava sekä ihmisiä vapauttava tavoite suorittaa loppuun tämä tietoisuuden evoluution vallankumous.

Tästä syystä nämä Illuminatien satanistit yrittävät saada kaikilla keinoilla vielä tulevaisuudessa tekoälyn orjuuttamaan ihmisikunnan, jotta pimeä puoli pääsisi voitolle. Mutta lopullisesti näin ei tule koskaan käymään, koska valon puoli on aina vahvempi kuin mitä nuo alakerran Vihtahousun komennuskunnat edes yhteensä.

Mutta ei tämä silti sitä tarkoita, etteikö näitä pahoja ja pimeitä voimia tai valon voimia olisi olemassa.

Ne ovat aivan todellisia ja näitä kummankin polariteetin sekä pimeiden, että valon voimien polariteetteja voimme nähdä aivan arkipäiväisessä elämässämme. 

Onhan "saatana" myös melko yleinen kirosana. 

Asia kun on niin, että jos sinä sitä saatanaa kutsut, niin kyllä se saatana aina kutsumalla tulee luoksesi jo tuona pelkkänä negatiivisena energiana. 

Mutta nämä pimeät voimat ovat keskuudessamme niin yleisiä ja arkipäivällisiä asioita, ettei niitä enää juurikaan joku perusihminen enää välttämättä kyene laajemmalla tietoisuudella tai puhumattakaan henkisellä viisaudellaan havannoimaan.

Joten sen vuoksi nämä asiat eivät ole mitään huuhaa juttuja, koska nämä pimeyden sekä valon voimat ovat todellisia ja sinä voit valita, että kummalle puolelle kuulut. 

Eli jos haluat kuunnella sitä hevimusiikkia ja saada sieltä Vihtahousulta ja Luciferilta voimaa, niin se on oma valintasi.

Kun voisit aivan hyvin kuunnella vaikka klassista musiikkia ja saada vastapuolelta voimaa.

Jo esimerkiksi lehmät eivät laidunna, jos heille soitetaan hevimetallia. Niin tämä jo kertoo aika paljon jotain.

Mutta kuvittele nyt, että jos olisi olemassa tällainen n. 8500 miehen ja muutaman naisen muodosta salainen klubi, jotka olisivat onnistuneet jo tähän päivään mennessä muodostamaan sellaisen kultin salaisesti, että olisivat onnistuneet kahmimaan itselleen yli 95 prosenttia tämän koko planeetan varoista.

Niin luulisitko, että tuollainen tosielämän WINCAPITA saisi pyöriä täysin avoimesti ja siitä saisi julkaista uutisia lehdissä aina iltapäivälehtiä myöten ? 

Varsinkin jos olisi vielä julkisesti tiedossa se, että kuinka kyseinen kabinettikerho olisi vielä järkännyt maailman historiassa mm. Ranskan vallankumouksen, Tsaarien murhat, Kennedyn murhan jne. 

Luulisitko todellakin, että tuollainen kabinettikerho voisi kokoontua julkisin manifestein ja jatkaa toimintaansa ilman minkäänlaista välikättä tai viranomaisen häirintää ? 

No annas kun kerron sen salaisuuden ? 

Tällainen klubi on pyörinyt jo 1300-luvun alussa ja silloin heidät tunnettiin Temppeliritarikunnan järjestönä. 

Melkoisia temppeliritareita olivatkin, kun onnistuivat ryöstämään Ranskan silloiselta kuninkaalta niin paljon, että hän pahaasti velkaantuneena joutui lopulta vangitsemaan nämä Temppeliritarit ja heidät poltettiin roviolla.



Sitten Temppeliritarikunta joutui pakenemaan Maltalle, jonne vietiin sitten myös vuosien varrella kertynyt ryöstösaalis.



Vuonna 1776 taas Saksan baijerissa perustettiin tämä Illuminati järjestö, jonka perusti saksalainen kirkko-oikeuden prosessori Adam Weishaupt (kuvassa), joka oli korkeasti koulutettu jesuiitta.

Tämä kabinettikerho sai käyttöönsä heti Maltan ritarikunnan ryöstämät varat ja toiminta laajeni vuosi vuodelta.

Sitten vuonna 1784 tämä kyseisen kabinettiherrakerhon toiminta kiellettiin, mutta toiminta jatkui maan alla näihin päiviin asti.

Suomeen tämä järjestö soluttautui vuonna 1758, joka saatiin aikaan Ruotsin vapaamuurarijärjestön kautta.

Mutta Suomen jouduttua Venäjän kanssa hankaluuksiin, niin yhteydet Ruotsiin katkesivat vuonna 1813. 

Mutta sitten vuonna 1922 aloitti toimintansa Suomen suurloosi, joka laajensi lopulta näiden Illuminaatien vapaamuurarien toiminnan tänne Suomeen asti.

He väittävät olevansa julkisesti jokin kristillisen etiikan ja moraalin veljeskunta, mutta 33-asteen vapaamuurarit tekevät lopulta valan Luciferin kanssa, jonka jälkeen koko homma perustuu enää vain ja ainostaan Vihtahousun, eli saatananpalvontaan.

Näiden pimeiden voimien otteesta Suomen täytyisi päästä irti ja se tulee niistä pääsemään ensimmäisenä maailmassa irti, koska Suomen kansalaiset ovat maailman älykkäin kansa. 

Suomen kulttuuri on maailman vanhin ja myös Suomen kieli on täysin alkuperäiskieli. 

Tämän planeetan valo virtaa koko pallolle täältä Pohjolasta, koska Suomessa sijaitsee tämän planeetan kruunuchakrat, eli korkein energiakeskus.

Tästä johtuu se, että miksi Suomi on näiden pimeyden voimien pommituksen kohteena koko ajan, kun tämä planetaarinen muutosprosessi on käynnissä.



Tästä myös johtuu se, että miksi Suomen musiikkiteollisuus kaupallisine bändeineen on omistautunut saatanalle ja pimeille voimille. 

Tästä syytä Suomi on edelleen monien hevibändien mekka. 

Mutta voin sanoa, että tämä kansallinen hevimetalliteollisuuden Vihtahousunpalvonta ei tule jatkumaan ikuisuuksia, koska lopulta nämä kuudenteen raskaan säteen voimat eivät enää tartu siihen korkeampaan energiaan, jotka tulevat tuolla kirkkaalla totuuden valolla valaisemaan lopulta tämän koko maan.

Tämä muutosprosessi on henkinen ja se tulee lopulta vapauttamaan tämän henkisen ja moraalisen orjuuden ajan, jota tällä koko planeetalla ollaan iät ja ajat kärsitty. Mutta Suomi tulee olemaan tämän muutoksen suunnan tiennäyttäjä. Joten tässä ei siksi ole mitään hätää.



Lähde: Mikrobitti