http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 12, 2020

COVID-19 on armeijan laboratorioissa kehitetty biologinen ase
Teksti: Teemu Vehkala

Iran, Venäjä ja Kiina ovat valtioina ilmoittaneet julkisuuteen johtajiensa kautta, että tämä COVID-19 on biologinen ase, joka on laitettu tarkoituksella leviämään.

Sen tarkoituksena on ensinnäkin horjuttaa Kiinan taloutta, Venäjän taloutta sekä Iranin taloutta.


Mutta vieläkin mielenkiintoisempi asia on se, että mitä tämä corona oikein tarkoittaa ja millä kielellä.

Corona on Espanjaa ja tarkoittaa kruunua.


Mutta globalistien eliitti tarkoittaa tällä kruunulla ihmisen kruunuchakraa, joka sijaitsee aivan korkeimmalla päälaella.

Se kun on nyt tällä planeetalla avautumassa auki, niin Illuminaatit ovat hädissään kehittäneet sitä vastaan koronaviruksen, jonka avulla he yrittävät estää tämän viidennen kosmisen elonaallon syntyä.

Tähtitieto yhdistyksen perustaja ja toiminnanjohtaja Kalevi Riikonen kertoi kirjoissaan tästä viidennestä elonaallosta ja kuvaili tämän sillä, että kuinka Viides elonaalto avaa tälle planeetalle uuden kosmisemman ihmisen elonaallon, joka tarkoittaa sielullisesti kehittyneempien yksilöminuuksien irtaantumista omaksi evoluution aallokseen.

Tämä viides elonaalto on nyt käynnissä tällä planeetalla ja sitä vastaan globalistit yrittävät jarruttaa sen kehitystä tällä bioaseiden laboratorioissa valmistetulla Covid-19 koronaviruksella.


Huom. Kalevin käyttämä terminologia on erittäin vaikeaselkoista, josta edelleenkään esim. UNIVERSALIA OPETUSTA KOSMOKSESTA kirja on hyvin korkealentoista tekstiä. 


David Icke sanoi, että kuinka tämä 5G on sotateollisuuden ase. Se miten tämä liittyy Covid-19 viruksen kanssa yhteen onkin jo sitten hieman salaisempaa tietoa, koska 5G taajuudet aktivoivat ihmisen DNA:ssa tämän Covid-19 viruksen tuhoisat vaikutukset.

Suomessa näitä 5G antenneja ollaan nyt asennettu ja kalibroitu... Ja 5G antennit kytketään päälle tietojen mukaan Huhtikuussa 2020.

Joten jos ihmiset sitten komennetaan koteihinsa karanteeniin ja 5G:llä aletaan paistamaan heitä, niin käyttäkää nyt sitä järkeänne, että mikähän tämän koko homman tarkoitus on ? Muuta kuin saada juuri ne heikoimman immuniteetin ihmiset tapettua 5G:lla ja viruksen välisellä efektillä ja jos ruumiita syntyy, niin mediassa kerrotaan vain koronaviruksen kuolinluvuilla.

Mutta vieläkin vaarallisempaa on se, että mitä se Covid -19 rokotus tulee sisältämään, koska tuolloin 2009-2010 vuoina Baxter nimisen sikainfluenssarokotevalmistajan suunnitelmana oli tuolloin saada harvennettua useita miljoonia Eurooppalaisia, mutta suunnitelma meni mönkään, koska nuo tappavilla viruksilla varustetut rokotteet keksi silloin joku laboratorion työntekijä testata kesyhillereillä, joista kaikki koe-eläimet kuolivat.

Sitten Baxter väitti, että se tappava virus olisi päätynyt niihin sikainfluenssarokotteisiin vahingossa. 

Mutta totuus on, että mikään tappava virus ei päädy rokotteisiin "vahingossa".


Nämä Covid-19 viruksen rahoittaneet pankkiirit elitisteineen ovat ihan kaivertaneet sen tekstin sinne Georgia Guidestones graniittimonumenttiin, että kuinka maailmassa tulisi olla väestöä vain alle 500 miljoonaa.

MAINTAIN HUMANITY UNDER 500.000.000 IN PERPETUAL BALANCE WITH NATURE

Että jos tuollaiset pankkiiri psykopaatit tuollaista kirjoittavat graniittimonumenttiin, niin ei se mikään vitsi ole, vaan se on ILLUMINATIN tavoite, josta mm. Trilateraalisessa Komissiossa ollaan keskusteltu ja juoniteltu jo vuosikymmeniä.


Vuonna 1977 silloinen 300 komitean (Committee of 300) jäsen ja tuolloin USA:n ulkoministerinä toiminut Cyrus Vance loi suunnitelman, joka on 62 sivun dokumentti, jonka nimeksi tuli Global 2000.


Siinä kuvaillaan tarkasti se, että miten maailmasta saataisiin eliminoitua 4 miljardia ihmistä vuoteen 2050 mennessä. 

Tämä raportti esiteltiin vuonna 1977 USA:n silloiselle Presidentille.

Toki maailmanväestö on noista ajoista kasvanut hieman suuremmaksi, joten nyt se silloinen väestön vähennystarve oli Illuminaatien mukaan se 4 miljardia, kun nyt se on jo yli 7,2 miljardia. Koska maailmassa on tällä hetkellä n. 7,7 miljardia ihmistä.

Cyrus Vance puhui näissä salaisissa kabinettikeskusteluissa usein tästä, kuinka hänen mukaansa juuri nämä hyödyttömät suursyömärit tulisi saada harvennettua maailman väestöstä, joilla hän tietenkin tarkoitti heitä jotka eivät enää tuota veronmaksajina mitään valtiolle eli työttömät, sairaat ja vanhukset.

Tämä on kylmä esimerkki siitä miten tunnekylmiä psykopaatteja nämä globalistit ovat, koska he tekevät työtään vain pankkimaailmalle sekä pimeyden voimille, eli saatanalle ja tuolla pankkimaailmassa tuo Vihtahousulle kumartaminen on aivan arkipäivää. Sekä myös Suomen Pankin maanpetturit ovat aikanaan vannoneet myös sen valansa Luciferille, joten he joutuvat silloin toimimaan näissä globalistien leikeissä Suomen kansalaisten epäeduksi, koska he toimivat pimeyden voimien leivissä.


Vaikka silti elämme nyt eräällä tavalla vaikeita aikoja, niin kuten olen täällä aiemminkin puhunut siitä, että kuinka Suomi on tämän koko planeetan keskus, koska tämän planeetan kruunuchakra on Suomessa.

Joten Suomi on sikäli näiden korkeimpien voimien keskellä myös eräänlaisessa suojeluksessa myös, koska me alkuperäiskansana olemme myös tämän pimeiden voimien jatkuvan hyökkäyksen kohteena.

Näiden pimeyden voimien yritys on saada tukahdetutettua se valo, joka täältä pohjolasta virtaa koko planeetalle ja sitä varten tämä koronaviruskin on nyt laitettu leviämään mailmalla, että se saisi aikaan niin riittävästi pelkoa, jolla saataisiin tuo kaikki valosta peräisin olevat energiat alas.

Tämä kaikki perustuu aina vain pelolla hallintaan, joka on näiden globalistien ainoa ase ihmiskuntaa vastaan tämän biologisen sodankäynnin ohella.

He ovat jo tavallaan tämän pelinsä hävinneet, koska eivät nämä saatanalle kumartavat Illuminaatit pysty enää pysäyttämään tätä tietoisuuden valon evoluutiota, tai viidettä kosmista elonaaltoa. Joten tässä on heillä käynnissä nyt se END GAME, jossa he yrittävät vielä viimeisillä voimillaan tuhota tämän koko planeetan. Kuten myös narsistikin kokee tuon tuhoutumisen ja hylätyksi tulemisen kokemuksen, jos hänen uhrinsa uskaltaa lähteä tuosta tilanteesta itsenäiseksi.

Mutta Suomen valtio on tämän kaiken muutoksen keskellä maailmanlaajuisesti hyvin merkittävässä asemassa, koska täällä tulee muuttumaan tulevaisuudessa sekä pankkijärjestelmä, työelämä jne. Palkkaorjuudesta tullaan vielä joskus hamassa tulevaisuudesta luopumaan Suomessa ensimmäisenä maailmassa ja tämä tulee tapahtumaan vasta siinä vaiheessa, kun nämä pankkiirit älyävät lopettaa sen saatanalle kumartamisen ja vaihtavat lopulta leiriä valon puolelle, jolloin pankkijärjestelmä tekee sen täyskäännöksen, ettei enää ryöstä valtioilta, vaan keskittyy hyvinvoinnin antamiseen taloudellisen hyvinvoinnin tukipilareilla.

Tuhokapitalismi ei taas toimi noin, koska se keskittyy vain köyhiltä riistämiseen.

Joten jos tämä koko Tellus planeetta on vielä kuin esikoululuokka ja taas Suomen valtio sen keskellä jo yliopistoluokka, niin älyätte varmaan, että koko planeetan tietoisuus ei voi kehittyä samaa vauhtia Suomalaisten kanssa, joilla äly leikkaa edelleen koviten koko maailmassa, koska me olemme edelleen tämän pallon älykkäin kansa.

Meidän täytyy näyttää näille vallanhimoisille ja vallansokaisemille elitisteille se kaapin paikka ja tämä homma ei ole kovinkaan vaikea juttu, sillä siihen tarvitsemme vain sellaista pientä asiaa kuin yhteistyö.

Sillä me olemme yhtenäinen kansa, joille ei globalistit vinoile.

Jos me haluamme ettei tänne tule niitä 5G mastoja, niin siinä tapauksessa me kaadamme joka ikisen maston mitä täältä löytyy, jos se ihmisten elävältä paistaminen vielä alkaa. Sillä suomalaisten ylitse nämä parasiittit eivät kävele ja se on sitten aivan varma homma.

Joten nyt kiihotan teitä Suomalaisia kaikkia jotka luette tämän, että ryhtykää nyt vastatoimiin ja hankkikkaa vähintään 2-3 kk kuivamuonavarastot viimeistään huhtikuun aikana, vaikka kuinka hullulta tämä nyt kuullostaa.

Ne luulee, että täällä ihmiset tulee useimmat sekoamaan koteihinsa, kun armeija komennetaan peliin repimään ihmisiä ulos taloistaan ja viemään niihin ennaltamäärättyihin karanteenikeskuksiin.

Mutta meitä ei alisteta.

Meitä alisti aikanaan Ruotsin esivalta.... Sitten Venäjän keisarikunta... Sitten EU ja Euroopan Komissio. 

Mutta nyt olisi jo sen aika, että tämän valtion olisi aika nousta seisomaan omille jaloilleen ja jos niitä jalkoja ei löydy näissä seteliselkärankaisissa hillotolppamiehissä Suomen hallituksessa, niin silloin tiedätte kyllä, että mitä teemme.

Silloin palautamme Suomen takaisin itsenäiseksi ja teemme sen täysin aseettomasti tietoisuuden voimalla, joka on totuus, jota vastaan edes Euroopan komissio ei voi yhtään mitään, kun me sille päälle tulemme.

Joten sitten Suomi tekee ne ISLANNIT ja häätää nämä maanpetturit pankkiireineen täältä ulos ja estää tuon satojen vuosien velkavankeuden ja tulee jälleen itsenäiseksi.

Viva la Revolution