http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 20, 2020

Rockefeller Foundation suunnitteli jo vuonna 2010 koronaepidemiaa


Teksti: Teemu Vehkala

Rockefeller Foundation julkaisi vuonna 2010 peräti 58 sivuisen dokumentin Scenary for Future and Technology and International developement, eli Skenaario tulevaisuuden teknologian ja kansainvälisen kehityksen suunnitelmasta.

Siellä ennustetaan, että tämän tulevan virusepidemian seurauksena 20 prosenttia maailman väestöstä sairastuu ja urheilutapahtumat perutaan, kauppoja, teattereita jne. muita paikkoja suljetaan, joista seuraa suuri elintarvikepula.

Sitten hallinnot tarjoavat rokotteen ja he jotka eivät rokotetta suostu ottamaan saavat siitä rangaistukseksi matkustuskiellon. Mutta taas rokotteen ottajat sairastuvat vakavasti ja tulevat jopa kuolemaan.

Tämä kaikki on suunniteltu jo vuonna 2010 ja sen pääsee lukemaan tuolta Rockefeller Foundationin dokumentista.

Tämä koko koronaepidemia on sitten nyt tekosyy sille, että Illuminatin eliitti pääsee valjastamaan käyttöön tulevan valvontayhteiskunnan naamakameroineen käyttöön. Eli nyt on jo käynnissä uuden maailmanjärjestyksen seuraava vaihe, joka on perusoikeuksien kaventaminen poikkeustilalla (valmiuslaki) ja tämä tehtiin nyt jo sen virusepidemian verukkeella.

Muistan vielä kun näin tuon kyseisen Rockefeller Foundationin pdf-dokumentin vuonna 2010, kun se kiersi jo silloin netissä muiden nähtävillä ja minulle ei jäänyt yhtään epäselväksi, että näitä suunnitelmia oltiin jo tuolloin pistetty alulle ja juoniteltu, koska Rockefeller Foundation säätiönä rahoitti jo 60-luvulla feminismin tulon ja sen, että naiset ajettiin sen varjolla kotirouvista työelämään, jotta perheinstituutio saatiin hajoitettua ja nykypäivänä voimme katsoa, että kun se loi YH-äitien sukupolven, että toimiko tämä projekti kuinka hyvin.

Rockefeller Foundation on Rockefellerin pankkisuvun omistama säätiö, joka on keskittynyt globaaleiden hankkeiden rahoittamiseen, jolla he tähtäävät uuden maailmanjärjestyksen toteuttamiseen.

Se uusi maailmanjärjestys, jota Rockefeller Foundation näiden muiden Illuminaatien kanssa tavoittelee on juuri se, jossa kaikki ihmisoikeudet tultaisiin riisumaan itsemääräämisoikeutta myöten, koska he eivät salli ihmisillä sekä valtioilla itsemääräämisoikeutta, koska he ovat tunnekylmiä psykopaatteja.

Nämä Illuminaatit, joiden tavoite ei ole sen enempää kuin totaalinen maailmanvalta toimivat kuten narsisti-psykopaatit, että he tarvitsevat aina jonkun kohteen, jota alistaa. Mutta tässä heidän tapauksessaan kyseessä ei ole mikään yksittäinen ihminen, vaan heidän alistuksensa kohteena ovat kaikki tämän planeetan valtioiden ihmiset ja sen alistamisen he tekevät ja ovat tehneet harjoittamallaan pankkitoiminnalla.

Sillä nämä huijarit keksivät jo silloin 1000-luvun alkupuolella Temppeliritarijärjestöjen aikana, että ihmiset voisi saada uskomaan, että jokin kultaseppä antaisi heidän tallettaa mm. kultaomistuksia jonnekin holviin säilytettäväksi.

No kun aikaa meni riittävästi ja näitä asiakkaita alkoi tulemaan enemmän, niin lopulta nämä holvien vartijat, jotka olivat Temppeliritareita huomasivat, että he alkoivat lopulta istumaan melkoisten kultasaaliiden päällä, joten tästä sai sitten alkunsa tämä nykyinen pankkitoiminnaksi nimitetty toiminta.

Mutta sitten n. 1500-luvulla Englannissa nämä kultaomistukset muutettiinkin enää sellaiseksi paperilapuksi, jossa luki että joku kultakolikoiden haltija on vienyt pankkiin tämän ja tämän verran kulta tai hopeakolikoita ja asiakkaat saivat enää pelkän paperilappusen, jossa tuo luki.

Tästä sitten sai myöhemmin alkunsa tämä nykyinen FIAT-valuutta, joka taas on enää nykyään pelkkä paperin pala, jonka EU-maissa Euroopan Keskuspankki (EKP) on painanut tyhjästä ilmasta sitä vastaan, että joku valtio jossain lupaa sitä vastaan maksaa sen korkojen kanssa velkojilleen takaisin.

Että missä vaiheessa tämän maailman talousjärjestelmä muuttui ponzi-huijaukseksi ? 

USA:n hallitus on nykyään niin suurissa veloissa, että se joutuu siksi sotimaan niin pirusti maailmalla, että se selviäisi näistä järjettömän suurista menoistaan, joita joudutaan elämään jo velkarahalla maaliskuusta lähtien.

Joten koska tämä maailman talousjärjestelmä on näin sairaalla pohjalla, niin myös tästä syystä nämä Illuminaatit ovat päättäneet alkaa harventamaan maailman väestöä ja tuo heidän lopullinen tavoite on se, että jäljelle jäisi lopulta enää 500 miljoonaa ihmistä ja lopuista oltaisiin sitten päästy eroon keinolla millä hyvänsä. 

Mutta itsensä nämä Illuminaatin elitistit tietenkin säästäisivät, koska he pitävät itseään hyvin älykkäinä. Sitä he toki ovatkin, mutta he ovat lähes kaikki hyvin tunnekylmiä psykopaatteja, joilla ei käytännössä ole minkäänlaista moraalista oikeutta harjoittaa tuollaista eugeniikkaa ja depopulaatiota tällä planeetalla.

Näiden elitistien sisäinen uskonto on satanistinen Luciferismi, joka on myös vapaamuurarien yli 33-asteen tasoilla harrastettu toiminta.

Heidän suunnitelmansa olisi tuoda tämä satanistinen uskonto uudeksi maailmanuskonnoksi vielä jossain vaiheessa tulevaisuutta. Mutta sitä ennen heidän olisi tarkoitus tuhota kristinusko, joka uhkaa tätä heidän uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmaa.

Mutta myös vahvan kansallisidentiteetin maat ovat uhka uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle ja tämän nämä Illuminaatit ovat suunnitelleet tuhoavansa mm. humanitaarisella maahanmuutolla.



Nyt näitä 5G mastoja ollaan asennettu antenneineen lukuisten peruskoulujen yhteyteen, jotka säteilevät hyvin vaarallisia lukemia säteilyä.

Ne ollaan asennettu koulujen yhteyteen vain sen takia, että se sairastuttaisi alaikäisen väestön ja tekisi heistä mm. lisääntymiskyvyttömiä tulevaisuudessa.

Tämä teknologia on hyvin vaarallista ja sitä ei saisi missään muodossa tukea. Mutta Suomi on vielä tämän 5G paahtamisen ja grillaamisen koekenttä.

Sillä jos vaan olisi yhtään mahdollista kenenkään muuttaa pois näiltä 5G tukimastojen paahtoalueilta, niin nyt olisi vielä korkea aika siihen, ennen kuin on liian myöhäistä, sillä lähi tulevaisuudessa tämän tappavan vaarallisen 5G teknologian seuraukset näemme syöpäklinikoiden räjähdysmäisellä kasvulla.

Suomessa on jo lukuisia valokuitu nettiyhteyksiä, joita voi tilata useille seuduille ja ne taas eivät säteile, joten jos teillä on mahdollisuus säästää terveytenne, niin valokuitu on se turvallisempi vaihtoehto, kuin nämä langattomat 5G yhteydet.

Lähde: Rockefeller Foundation (pdf)