http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 30, 2020

Suomen valtio lähellä konkurssia ?


Teksti: Teemu Vehkala

Taitaa sittenkin pelin henki selvitä seuraavan kahden kuukauden sisällä, että onko tässä kyse siitä, että Suomen valtio vetelee jo viimeisiään, kun pankeilta loppuvat rahat.



Markku Uuspaavalniemi puhui eduskunnassa jo vuonna 2010 siitä kuinka rahajärjestelmä tuhoaa itse itsensä, koska järjestelmään tuodaan koko ajan lisää rahaa velalla.

Joten sitten kun tämä tulee tiensä päähän, niin lopulta valtiot voivat herätä, että jotain tehtiin väärin.

Valtiot ovat näinä nousu vuosina laittaneet budjettinsa lähes nollatasolle, että tästä on seurannut valtion korkea velkaantuminen.

Uuspaavalniemi näki jo vuonna 2010 sen, että tämä tulee päättymään lopulta huonosti.



Suomen valtio on tällä hetkellä siinä tilanteessa, että ilmeisesti Suomen Pankin johto on jo kertonut Suomen Tasavallan Presidentti Sauli Niinistölle, että valtio menee seuraavan 2 kk sisällä konkurssiin. 

Eli sitten ne kaikki rahat ovat valtiolta loppu kuten edellinen Pääministeri Juha Sipilä puhui vuonna 2015 näin, että kuinka "rahat uhkaavat loppua".

Eli velanoton maksimit alkoivat jo tuolloin tulla vastaan.

Uuspaavalniemi tiesi, että kuinka jo vuonna 2008 EU:sta hävisi 2000 miljardia euroa ostovoimasta euro alueella.

Euro alueelle ostetaan öljyä n. 200 mijardilla, jolla olisi voinut rahoittaa ostot kymmeneksi vuodeksi.

Aasian vienti euro alueelta on n. 60 miljardia isompi.

Kun tämä kupla puhkesi 2008 vuoden lopussa, niin siitä lähti valtion velkaantuminen käyntiin ja sen vuositahti on ollut sen jälkeen n. 1000 miljardia euroa.

Uuspaavalniemi ennusti tuolloin vuonna 2010, että tämä EU romahtaa 2 vuodessa. 

Mutta näyttäisi siltä, että tämä 2020 vuonna tämä lopullinen konkurssi tapahtuu ja jos nyt ennustan, niin Suomessa tämä romahdus tapahtuu näiden seuraavan 2 kuukauden sisällä.

Uudenmaan rajat on pistetty todennäköisesti sen takia betonieristeillä umpeen, että kun ulkopaikkakuntalaisten kansalaiset tulevat raivoissaan kapinoimaan. niin heidän pääsy Helsinkiin onkin evätty, kun eivät pääse sinne eduskuntatalolle osoittamaan mieltään, kun pankit laittavat laput luukulle seuraavan 2 kk sisällä tod.

Uuspaavalniemi sanoi tuolloin 2010, että jos tätä asiaa ei laiteta ajoissa kuntoon, niin silloin valtiot tulevat menemään konkurssiin.

Setelirahoitus olisi lähes ainoa keino, jolla talous saataisiin kuntoon, mutta tässä Suomen valtion osalta on vain yksi hankala keino, koska euroja ei Suomen Pankki saa painaa ominpäin, koska ne saadaan tänne vain Euroopan keskuspankilta lainaamalla.



Nämä seuraavat 2 kk (huhtikuu-toukokuu 2020) tulevat olemaan Suomessa toimiville pankeille erittäin tuottoisaa aikaa, kun he tulevat järjestämään lukuisia pakkohuutokauppoja, joissa he ryöstävät konkurssin tehneiden yrittäjien asuntoja, autoja sekä muuta omaisuutta jne.

Puhallus on alkanut ja pienyrittäjien itsemurha-aaltokin on alkanut. Tämä on sitä talouden nollakasvua, joka on ihan virallinen Trilateraalisen Komission toimintaohjelma, jota ajetaan läpi näissä EU-maissa.

Tämä on kuin suuri puhdistus, joka heijastuu nyt kaikille yhteiskunnan eri aloille, kun KELA saa kohta työmarkkinatuelle niin monta uutta asiakasta, että Suomen työttömien määrä nousee vielä kohta yli miljoonaan.

Joten kuvitelkaa sitä ostovoiman heikennystä, jonka tämä muutos nyt saa aikaan.

Joten jos Suomen Pankilla menee tällä hetkellä näin huonosti, niin he ovat mitä todennäköisimmin nyt olleet yhteydessä näihin New Yorkissa toimiviin sijoituspankkeihin (Goldman Sachs, JP Morgan), joista kyllä saisi lisää lainaa, mutta lainaehdot määritellään yleensä heidän toimestaan.

Suomen hävittäjäkaupat mm. ollaan saneltu samoilta tahoilta ja he haluavat, että Suomen ilmavoimat ostavat vain ja ainoastaan Hornet hävittäjiä.



Suomen talouden kuitenkin pelastaisi pikainen paluu markkaan, joka taas antaisi Suomen valtionvarainministeriölle oikeuden taas alkaa painamaan omaa rahaa.

Tämä asia vaatisi vain sen Suomen eron EU:sta.

Mutta kertokaapas tämä asia sille Sanna Marinin hallitukselle.

Sillä jos Suomi eroaisi EU:sta, niin se olisi hyvin vahingollista näille sijoituspankkiuran käyneille hillotolppamiehille, koska heitä rankaistaisiin siitä polttamalla heidän hillotolppavirat ja EU:n komissaarivirat.

Koska he ovat maanpettureina lupautuneet toimimaan vain Euroopan sijoituspankkien hyväksi ja Suomen valtion etu menee silloin aivan toissijaiseksi tekijäksi, jos päämääränä on heidän henkilökohtaisen poliittisen uran hillotolppavirat. Eli palkkiovirat.



Tasavallan Presidentti Sauli Niinistökin mainosti vielä yli 30 vuotta sitten Salon Kokoomuksen ehdokkaana vaalimainoksessaan vastustavansa palkkiovirkojen perustamista. 

Mutta kun hän sitten eteni politiikkaan, niin lopulta hänkin sai palkkioviran Euroopan investointipankin  varapääjohtajana vuonna 2003.

Että jotenkin vain se hillotolppa tarttui mukaan, kun sitä niin auvoisesti tarjottiin ilmeisesti niinä valtionvarainministerin aikoina, jolloin Niinistö joutui viemään Suomen valtion euroon eduskunnan selän takana silloisen Pääministeri Paavo Lipposen kanssa.

Nämä miehet ovat siitä käytännössä vastuussa, että Suomen valtio on velkaantunut nämä 109 miljardia euroa tämän EU jäsenyyden aikana ja, että kuinka tämä EU jäsenyys on maksanut Suomen valtiolle jo dollareissa sellaisen balttiarallaa n. 1700 000 000 000 dollaria (n. 1700 miljardia dollaria).

Se velka on siis paisunut kuin pullataikina ja kuten ilmapallokin poksahtaa lopulta kasvaessaan liian suureksi, niin nyt Suomen valtion ja Suomen Pankin varallisuus taitaa tällä hetkellä näyttää aika huonolta, jos sinne pankkiholveihin voisi jokin toimittaja käydä kurkistamassa. Liekkö siellä enää niitä kultaharkkojakaan, joita Suomen Pankki väittää siellä pitävänsä.

Suomi on nyt saatava ulos EU:sta pikaisesti maksoi mitä maksoi ja markka on palautetta ensi tilassa elvyttämään tämän maan romahtanut talous.

Korona ei tässä ole se hätätilan syy, vaan se on taloustekijät ja sitä myös Tasavallan Presidentti Niinistö ei uskalla myöntää. Mutta tämä koronaepidemia toteutettiin eliitin toimesta nerokkaasti juuri sillä tavalla, että sen avulla tuhotaan talous EU-maissa simulatiivisesti... Eli samaan aikaan.

ja lopulta toi sitten Saksa ilmoittaa, että heillä on tähän talouden korjaamiseksi ratkaisu.

Liittovaltio.

Eli tässä sitten tod. toteutuu tuo eliitin klassinen kaava 1.) Luodaan ongelma 2.) Luodaan reaktio 3.) Luodaan ratkaisu.

Ongelma = Koronaepidemia, joka tuhoaa EU:n talouden

Reaktio = Karanteenit ja lukuisat konkurssit sekä euron tuho

Ratkaisu = Saksan perustama EU liittovaltio ja pankkiunion