http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, maaliskuuta 12, 2020

Vuonna 2018 Suomen sairaaloihin tilattiin armeijan toimesta ruumispusseja


Teksti: Teemu Vehkala

Vuonna 2018 Suomen puolustusvoimien varusmiehet laitettiin toimittamaan moneen sairaalaan ruumispusseja.

Esimerkiksi Kanta-Hämeen keskussairaalaan niitä tilattiin tuolloin peräti 12 000 kappaletta.




Kuljetus oli Tervolassa matkalla paikkaan, jossa sijaitsee puolustusvoimien varikko.



Ettei vain olisikin näin, että Suomen kenraaleilla oli jo vuonna 2018 salaista tietoa siitä, että tällainen virus nimeltä Covid 19 laitettaisiin leviämään maailmalla 2020 vuoden alussa, johon sitten myös Suomen puolustusvoimien täytyi valmistautua tilaamalla ruumispusseja varikoilleen ? 

Tämä ruumispussit Suomen armeijalle tuolloin toimittanut Minlix Oy on myös mielenkiintoinen yritys, jonka toimipaikka löytyy Espoosta huhtamäentie 4 A, 02970.


Päättäjätiedoissa näkyy hallituksen puheenjohtaja Pasi Markus Strengell, Lixin Strengell hallituksen varajäsen, Jinghui Yang hallituksen varajäsen.



Taloustietojen perusteella yhtiöllä on mennyt 2017 hyvin, kun se on tehnyt tilikaudella 59 000 euron tuloksen, jolloin liikevaihto on ollut 470 000 euroa.

On silti hieman arveluttavaa, että miten ruumispusseja myymällä voi joku rikastua, että yleensä näitä ruumispusseja tarvitsee vielä käyttää, että ylipäänsä joku niitä suostuu edes ostamaan.

Mutta nyt kun tämä globalistien eliitin Covid 19 bioase on laitettu leviämään maailmalla ja tiettävästi tämä virus ensimmäisenä kaataa vanhat ja sairaat ihmiset, joiden vastustuskyky on heikompi, niin sen jälkeen näille Minlix oy:n ruumispusseille saattaa olla sitten Suomen armeijalla käyttöä, mutta mene ja tiedä, että mitä varten niitä sinne armeijan varastoihin silloin 2018 vuonna hankittiin.

Ihmiset ovat nyt monien huhujen mukaan alkaneet varustautua kuivamuonalla, jos kaupoista vielä tyhjenee hyllyt. Joten vielä tänään tällainen muutaman kuukaudenkin ruokavaraston hommaaminen on mahdollista, joten suosittelen tähän. Koska edessä voi vielä olla vaikeat ajat, jolloin elintarvikkeiden pula syntyy.

Mutta tämäkin tilanne ei ole syntynyt sattumalta, vaan nämä globalistien psykopaatit bulvaaniensa johdolla seuraavat nyt silmä tarkkana, että miten esim. suurkaupunkien ihmiset selviävät näissä tulevissa poikkeusolosuhteissa.

Maailman terveysjärjestö WHO julisti nyt kansainvälisen pandemian ja kehoittaa hallituksia ryhtymään koviin toimiin.

Bill Gates on nyt alkanut esittämään jotain messiasta tämän kaiken keskellä ja hänelle on jaettu nuotit tietenkin ennen näitä hänen julkisia esiintymisiään mediassa tämän kaiken keskellä.



Mutta Bill setä on tämän kaiken keskellä kuin se Punahilkka sadun Susi, joka oli naamioituneena Punahilkan isoäidiksi.

Bill on nyt naamioitu näyttämään joltain messiaalta tämän pandemian keskellä ja häntä tullaan käyttämään myös näiden koronavirus rokotteiden mainosmannekiinina, koska Gates tulee esittelemään muutaman kuukauden päästä sen Covid 19 virus rokotteen.


Lähde: Nykysuomi