http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 27, 2020

Gordon Brown kutsuu maailmanhallintoa koolle koronavirusta vastaan



Teksti: Teemu Vehkala

Brittiläinen poliitikko Gordon Brown kutsuu nyt maailmanhallintoa koolle koronavirusta vastaan.

Tässä on vaan sellainen homma, että se maailmanhallitus on ollut jo olemassa kaikki nämä vuodet, mutta nämä elitistit ovat kokoontuneet hajautetusti.

Bilderberg-ryhmä kokoontuu jokavuoden kesäkuussa ennaltavalitussa hotellissa.

Trilateraalinen Komissio kokoontuu lähinnä Yhdysvalloissa.

Kolmensadan miehen komitea taas kokoontuu myös yleensä Yhdysvalloissa.

Rooman klubi tapaa myös vain tietyissä paikoissa jne. 

Mutta se mikä näitä salaseuroja yhdistää on heidän sisäinen arvomaailmansa, joka on satanismi, joka on täytynyt luonnollisesti piilottaa, koska myös Vatikaani menettäisi julkisen uskottavuutensa, jos Paavi ilmoittaisi olevansa satanisti ja kehoittaisi myös muita kristittyjä kääntymään satanismiin.

Mutta ne harvat jotka ovat jaksaneet perehtyä näiden Illuminaatien globalistien suunnitelmiin uuden maailmanjärjestyksen osalta, niin siellä on aivan selvä suunnitelma uuden maailmanuskonnonkin perustamisesta, jonka filosofia tulisi Illuminaatien tavoitteiden mukaiksesti perustumaan ateistiselle satanismille.

Mutta tämän suunnitelman tavoitteet on kirjattu niinkin pitkälle, että ne voivat toteutua vasta satojen vuosien kuluttua. 

Tällä hetkellä kuitenkin on käynnissä koronavirus operaatio, jonka aikana otettiin jo valmiuslaki käyttöön, jonka tarkoituksena on nyt testata, että miten Eurooppalaisten EU maiden kansalaisten mitta kestää tätä psykologista operaatiota, joka koronavirusepidemiana tunnetaan.

Sen aikana myös pankkiirit yrittävät nyt aikaansaada mahdollisimman monta pienyrittäjän konkurssia, jonka aikana nämä maailman rikkaimmat pankkisuvut tottakai yrittävät putsata halpoja osakkeita taskuun ja ryöstää mahdollisimman monta yritystä näiden omistamiensa suuryhtiöiden avustuksella. 



Sillä näiden Illuminaatien tavoitteena olisi saada kitkettyä kaikki yksityisyrittäminen pois ja siksi se Suomessakin on tehty mahdollisimman verotukselliseksi toiminnaksi, jolla halutaan vain vaikeuttaa freelance pohjaisia työmarkkinoita. 

Kun nämä Illuminaatit itse suosivat vain sitä, että ihmiset ovat veronmaksajina ja käyvät kellokorttihommissa palkkaorjina. Näin heitä on myös parempi pitää ruodussa ja hallita heitä taloudellisella köyhyydellä sekä velalla, joista nämä palkkaorjuuden työläiset ovat aina riippuvaisia.




Nämä huomenna käyttöön tulevat liikkuvuuteen liittyvät rajoitukset ovat täysin Suomen perustuslain vastaisia ja siksi ne otetaankin käyttöön fasistisella valmiuslailla, jolla ei ole juuri mitään tekemistä minkään viruksen kitkemiseksi.

Vaan tässä on kyseessä fasistisesta Uuden Maailmanjärjestyksen koeajosta, jonka kohteena olemme me EU-maiden ihmiset.

Mutta kuten jo lehdistä luitte, niin huonekalumiljonääri Toivo Sukari tuli ulkomailta Suomeen ja häntä ei laitettu 2 viikon karanteeniin.

Eli nämä karanteenitoimet kuten ulkonaliikkumiskiellot eivät koske varakasta eliittiä ollenkaan.

He voivat edelleen käydä viiden tähden ravintoloissa syömässä hanhenmaksapalleroita ja juoda veronmaksajien laskuun shampanjaa viiden tähden hotelleissa.

Eihän tältä kansanosalta loppunut ruoka silloin, kun 1800-luvun köyhät Suomen kansalaiset kuolivat kaduilla nälkään.

Kokoomus oli hallituksessa, kun muutama vuosi sitten Suomen varmuusvarasto puolitettiin. Nyt kuulemma vielä Suomen viljavarastot kiinnostavat ulkomaalaisia ? 

Eli Suomen varmuusvarastotkin ovat muiden maailman varmuusvarastot.

Onhan täältä myös kultakaivoksiakin myyty pilkkahinnalla ulkomaalaisille sijoittajille, kunhan herra pääministeri sai ensin ne 5 miljoonaa dollaria sinne Sveitsin pankkitileille. 

Jos ette ole vielä huomanneet, niin valtioneuvostossakin sekä Suomen hallituksessa istuu melkoinen joukko rikollisia, jotka nuolevat koko ajan CIA:n hillotolppia ja sitä rahaa vastaan tottelevat USA:n suurlähetystön puolelta tulevia käskyjä mm. Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantamisesta sekä Suomen sotilaallisesta liittoutumisesta USA:n armeijan ja NATO:n kanssa.

Nämä kumpikin sotilaallinen liittouma edustaa tämän saman Illuminaatien eliitin rikollista ja geopoliittista haaraa, joka toimii maailmalla näiden Wall Street pankkien yksityisarmeijana hyökäten aina sinne maihin, joissa näiden Illuminaatien pankkiirien sopimuksiin ei suostuta mm. keskuspankkien yksityistämisessä ja Iran on vihollislistalla tämän vuoksi.

Kuuba on myös tuleva kohde, jonne USA:n armeija aikoo vielä hyökätä, jos se ei saa Kuuban keskuspankkia näiden Wall Street pankkien haltuun.

Syyriankin sisällissodan salatut taustat liittyivät vain tuohon keskuspankkijärjestelmään, joka ei oltu saatu kaapattua Illuminatin pankkiirien alaisuuteen, jotka juonivat tuotakin operaatiota New Yorkista asti.

Tämä sama rikollinen pankkisyndikaatti onnistui lopulta 90-luvulta lahjoa Suomen silloiset valtionjohtajat ja sitten tämä maan pankkijärjestelmä saatiin lopulta kaapattua Euroopan keskuspankin käsiin ja Suomen valtio menetti oikeuden painaa omaa rahaa.

Tämä on velkaannuttanut Suomen valtiota n. 1700 miljardia dollaria noista ajoista lähtien. Se tekee per Suomen kansalainen n. yli 300 000 euroa.

Että ketkäs sen velan maksaa sitten aikanaan pois, kuin nämä milleniaalit jälkipolvet.

Eli montako asuntolainaa ja työpaikkaa tarvitaan tuon suunnattoman velan jälkien siivoamiseen ja pois maksamiseen, koska valtion velat ovat jo paisuneet yli 109 miljardin euron ja paisuu edelleen kuin pullataikina.

Mutta niin paisuu myös nämä yksityiset eläkerahastot, jossa paisuu jo yli 220 miljardin euron potti eläkkeensaajien rahaa, jonka ovat sinne kaapanneet Suomen monet rikkaimmat rahasuvut, joiden veronkiertoon perustuva filunkipeli perustuu verojenkiertoon ja veroparatiisikeinotteluun.

Lähde: The Guardian