http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 27, 2020

Suomen poliisista tulee EU-Gestapo 19.4 asti


Teksti: Teemu Vehkala

Huomenna kun vuorokausi vaihtuu, niin erityisesti uudenmaanlääni muuttuu hallinnon julistaman valmiuslain nojalla sellaiseksi, että poliisijoukot miehittävät julkiset liikennevälineet ja tarkastavat jokaisen matkustajan henkilöllisyyspaperit.

Heistä tulee siis osa EU:n gestapo joukkoja ja tämä kokeilu kestää ainakin 19.4.2020 saakka.





Tämä henkilöpapereiden kyseleminen on peräisin natsi-saksan ajoilta ja koska Euroopan union on Saksan projekti, niin nyt he suorittavat Gestapo joukkojen koeajon ja katsovat, että miten EU maiden kansalaiset sopeutuvat tähän uudistukseen, joka kestää näillä näkymin ainakin 19.4 saakka.

Mutta taas ravintolat ja kahvilat hallitus on määrännyt suljettavaksi aina 31.5.2020 saakka, joka on hyvin selvästi määrätty niin pitkälle, että moni yksityisyrittäjä julistautuisi konkurssiin siihen mennessä.

Vaikka tässä onkin käynnissä poliisivaltion koeajot, niin näihin muutoksiin kannattaa silti suhtautua hyvin suurella varauksella, koska emme me suomalaiset tällaiseen fasistiseen leikkiin lähde alistumaan. Tai nyt lähinnä puhun meistä älyköistä, jotka edustamme vähän keskimääräistä peruskansalaista älykkäämpää ihmismassaa, joilla on jo kykyä ajatella tuon ns. laatikon ulkopuolelta.

Meihin kun ei edes tehoa tv:n propaganda uutiset, koska emme enää pelkää ja vastaanota tuota valemedian informaatiota sillä impulssiivisella hoksottimilla, mitä taas nämä aivopestyt suomalaiset vastaanottavat.

Elämme kyllä vaikeita ja haastavia aikoja, mutta pitäkää mieli avoinna, koska ei tämä kuitenkaan mikään maailmanloppu ole. 

Että on siellä tunnelin päässä valoa, kunhan nyt näinä vaikeina aikoina osaisimme yhdistää voimamme kansakuntana.