http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 24, 2019

Suomen valtio syrjii EU:n sivistysmaiden maahanmuuttajia


Netistä löytyi hyvin huomion arvoinen kirjoitus, jossa nuori Saksalainen nainen kertoo kokemuksistaan kun hän tuli muutama miehen perässä vuosi sitten Suomeen.

Ensimmäisenä hänen tarkoituksena oli oppia nopeasti kieli ja hakea töihin sekä yliopistoon.

Muun EU maan kansalaisena sinulla on oikeus jäädä toiseen maahan kolmeksi kuukaudeksi ilmoittamatta. Sen jälkeen on haettava oleskelulupa poliisilta, mikä koskee myös muita kuin EU-kansalaisia.

Tämä oli tälle Saksalaisnaiselle helppo homma, kun hänen tarvitsi vain näyttää poliisille tiliotteet viimeiseltä vuodelta todistaakseen sen, ettei hän tule tarvitsemaan paljonkaan valtion rahaa.

Mutta sitten maistraatissa alkoivat asiat käymään hankalammiksi. Siellä tältä Saksalaisnaiselta alettiin tivaamaan hänen äitinsä sekä isänsä ammatteja, syntymäpäiviä, osoitteet ja jopa puhelinnumerot.

Kun puhelinnumeroita ei tämä muistanut, niin alkoi syntyä jo ongelmia ja maistraatti alkoi epäilemään, että tämä nainen yrittäisi jotenkin huijata heitä.

Tässä vaiheessa tämä Saksalaisnainen ihmetteli, että kuinka onkaan mahdollista että samaan aikaan nämä toiset pääsevät tänne maahan ilman minkäänlaisia dokumentteja ja hänen taas täytyisi muistaa vanhempiensa puhelinnumeroita ? 

No nyt oli sitten oleskelulupa ja paperit kunnossa, joten seuraavaksi vuorossa olisi Suomen kielen opiskelu.

Eli kun Suomen valtio tarjoaa maahanmuuttajille kotoutumiskoulutusta, jota on haettavissa TE-keskuksesta, joka sisältää myös Ruotsin ja Suomen kielen yhteiskunta- ja työelämätaitoja sisältävän kurssin sekä henkilökohtaisen ammatinvalinnan ohjauksen.

Tämän maksuttoman koulutuksen voi saada jokainen vähintään 17-vuotta täyttänyt maahanmuuttaja.

No sitten tämä nainen marssi TE-keskukseen ja kysyi englanniksi,että missäs tämän Suomen kielen kurssin voisi aloittaa ? 

Nainen sitten TE-keskuksen pöydän takaa vastasi englanniksi, että 
"Ei ei... Nämä kurssit ovat vain pakolaisille ja emme voi tarjota näitä kursseja jokaiselle".

Nainen vielä jatkoi, että "Emme voi valitettavasti auttaa sinua ja voit kyllä ilmoittautua kesäkursseille". 

Kesäkurssin maksullinen Suomen kielen kurssi maksaisi 695 €

No tuonne kurssille hän sitten meni.

Yliopistoon hän pääsi tämän jälkeen sisään.

Siellä hän oletti, että jos nyt yliopisto tarjoaisi ilmaisen Suomen kielen kurssin.

Suomi 1 ei olisi kuitenkaan sopiva, koska kävin juuri kesäkurssin, joten Suomi 2 voisi olla sitten sopiva. Opetustahti oli todella hidas, mutta otin kaiken minkä sain irti.

Sitten tämän kurssin jälkeen tämä nainen ilmoittautui seuraavale kurssille.. Kursseja oli kaikkiaan viisi. Kun tuli aika ilmoittautua Suomi 4-kurssille (B2-taso), niin vaihto-opiskelija olivat jo lähteneet takaisin kotimaihinsa.



Tuolla kurssilla oli pääsääntöisesti vain maahanmuuttajia, joista suurin osa oli Afrikkalaisia ja lähi-idästä tulijoita.

Jo ensimmäisellä tunnilla tämän kurssin opettaja huomasi, että tällä Saksalaisella naisella oli suuri motivaatio oppia lisää. Mutta opettaja sanoikin hänelle, että "Hei pliis älä tule enää maanantaina uudestaan... Tiedän että puhut aika hyvin suomea ja minun kolleegani on kertonut sinusta. En halua että sinun takia muille oppilaille tulee huono omatunto. Laita minulle sähköpostia ja ehkä joku ratkaisu löytyy. Minun pitää nyt lähteä. En ota nyt sitä maksua vastaan".

Tästä sitten seurasi neljä kuukautta sähköpostikeskustelua mm. siitä, että miten yliopisto aikoo korvata mahdollisuuden saada viisi opintopistettä-

Lopputulos oli sitten se, että opintopisteet tulivat ilman, että tämä oli käynyt koko kurssia.

Eli miten voi olla mahdollista, että joku kielitaidoton ja paperiton maahanmuuttaja voi saada Suomen kansalaisuuden maksutta lyhyen ajan sisällä, kun toisaalta EU:n jäsenvaltion kansalainen, veronmaksaja, akateemisesti koulutettu, valkoinen nainen joutuu odottamaan sitä vuosia ja vielä maksamaan siitä 480,00 €  ?

Ja tämä Saksalainen nainen vielä jatkaa... Meidän on pakko vaatia maahanmuuttajilta enemmän eikä vähemmän. En enää ihmettele, jos jotkut eivät vielä 15 vuoden jälkeen puhu Suomea ja pysyvät omissa piireissään. Monikulttuurisuus on yliopistojen mukaan mahdollisuus.

Minusta se on uhka koko yliopistolaitokselle, jos se tarkoittaa että vaatimukset alenevat vieraiden ja maahanmuuttajien takia, emmekä enää vaadi kaikilta Suomen vaatimustason mukaisia suorituksia. 

Minulle on epäselvää, miksi viranomaiset ja yliopistot toimivat vastoin kansan tahtoa. Suomalaisilta olen melkein aina saanut positiivisia reaktioita. Useasti he kysyvät, miten on mahdollista että olen oopinut kielen. Vaikka parempi kysymys olisi, että miten on mahdollista, että hyväksymme sen, että tänne tulleet ihmiset eivät ole valmiita oppimaan kieltä ? 


Mistä tämä maahanmuuttajien eriarvoistaminen ja syrjintä johtuu ? 

Tälle Saksalaisnaiselle voisin vastata, että tämä maahanmuuttajien eriarvoistaminen sekä syrjintä johtuu siitä, että humanitaariseen maahanmuuttoon satsataan enemmän.

Humanitaarinen maahanmuutto on se, jolla eliitti aikoo tuhota kaikki fasistista maailmanjärjestystä uhkaavat tekivät kuten vahvan kansallisidentiteetin.

Kun taas nämä EU:n sivistysmaista tulleet maaahanmuuttajat eivät ole uhka kansallisidentiteetille. Samoin myös nämä työhaluiset maahanmuuttajat, niin he myöskään eivät ole näitä ihanneryhmiä kulttuuri-identiteetin hajoittamisesta, koska he integroituvat tänne paremmin. 

Tämän vuoksi näitä työtä tekeviä maahanmuuttajia ollaan karkoitettu takaisin kotimaihinsa, kun taas sitten nämä muut Al Jazeraa aamusta iltaan katsovat pakolaiset, jotka vain lisääntyvät ja nostelevat KELA-rahoja, niin he ovat ihanteellinen ryhmä tuhota Suomen kulttuuri-identiteetti.

Mutta tästä samasta syystä myös Saksassa on rajat olleet auki, kosak myös Saksan vahva kansallisidentiteetti on murskattava pakolaisien tuomalla maahanmuutolla.



Haittamaahanmuutolla tuhotaan kansallisvaltioiden itsemääräämisoikeus

Saksan liittokansleri Angela Merkel sanoi jo viime vuonna, että kuinka kansallisvaltioiden tulee valmistautua luopumaan itsemääräämisoikeudestaan.

Kaikki tämä on osa suurta suunnitelmaa luoda lopulta yhteinen maailmanhallitus ja yhteinen maailman uskonto (NEW WORLD ORDER).

Mutta kuitenkin ennen tätä lopullista suunnitelmaa Illuminaatit ovat suunnitelleet ylikansoittavansa Euroopan muslimiväestöllä, joka sitten tulisi syöksemään Euroopan kolmanteen maailmansotaan.

Tämä suunniteltiin jo 1800-luvun lopulla Illuminatin suurmestari Albert Piken johdolla.

Lähde: https://sarastuslehti.com/2019/09/23/saksalaisena-opiskelijana-suomessa/