http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 24, 2019

Rothschildien tuottama ja käsikirjoittama EU farssi jatkuu Englannissa


Tämä jo yli vuosia kestänyt Rothschildien pankkisuvun rahoittama, käsikirjoittama sekä tuottama EU-farssi jatkui jälleen Englannissa, kun britannian parlamentissa kokoonnuttiin puimaan Boris Johnsonin hallituksen jäädytystä ja todettiin, että se oli laiton teko.

Nyt britannian hallinnossa oikeus on todennut, että päätös kehottaa hänen majesteettiaan keskeytää parlamentin toiminta oli laiton, totesi korkeimman oikeuden puheenjohtaja Brenda Hale.

Johnson oli toimittanut aiemmin kuningatar Elisabethille pyynnön keskeyttää parlamentin toiminta 14. lokakuuta asti.



Kuka tai ketkä ovat tämän poliittisen pelleilyn takana ? 

Uutisten lukijoita johdetaan jatkuvasti harhaan tämän Englannin BREXIT-myllytyksen puolelta ja missään vaiheessa valemediassa ei voida kertoa, että ketkä tämän poliittisen pelleilyn takana ovat.

Sen takana on maailman rikkain pankkisuku Rothschildit, jotka käärivät Englanninkin keskuspankkitoiminnalla vuosittain niin suuret rahat, jolla se voi käytännössä pitää koko britanniaa sormiensa ympärillä.

Joten jos kuvittelette, että tällainen valta-asema haluttaisiin nyt menettää ulos EU:n kokoisesta valtaliitosta, niin se ei tule kuuloonkaan ja sen vuoksi tämä BREXIT-sekoilu on juuri sitä mitä näemme britannian parlamentissa vuodesta toiseen.

Siksi tämä britannian EU ero prosessi on kuin kaksi delirium harhaista alkoholistia mies ja nainen yrittäisivät  saada aikaan avioeron, kun kummaltakin puuttuisi jo viinan pois liuoittama äly sekä järki.



Mutta britannian kansalaiset sekä muiden EU-maiden kansalaiset, jotka uskovat tämän Englannin BREXIT-sekoilun olevan täysin luonnollisesti syntynyttä tapahtumaketjua ovat valitettavasti älyltään idioottien tasolla ja uskovat kaiken mitä lehdissä kirjoitetaan.

He eivät ymmärrä, että tuon Englannin EU eron tulppana on vielä eräs maailman rikkain pankkisuku Rothschild, joka ei salli Englannin lähteä EU:sta.

Siksi Rothschildit ovat tämän Englannin BREXIT  referendum sekoilun käsikirjoittajia sekä tämän näytelmän tuottajia.

Enää ei tarvitse olla mikään ennustaja, että tuleeko tämä sama EU-ero sekoilu leviämään myös muihin EU-maihin ? 

No taatusti tulee ja tuo EU EXIT Referendum sekoilu tulee olemaan vieläkin pahempaa Italiassa ja muualla Euroopassa.

Voi jopa olla, että tämän EU-ero sekoilun ja pelleilyn aikana näiden kyseisten EU-maiden ihmisoikeuksia ja lakeja aletaan riisumaan pois kohti liittovaltion tuomilta uudistuksilta. Koska viimeistään EU liittovaltion toteuduttua kaikkien EU maiden itsemääräämisoikeus sekä kansallisidentiteetit tulee olla jo murskattuja.

Lähteet: Iltasanomat (ulkomaat)

FT

Investtment Week