http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 02, 2019

Porvoon ampujien pidätyskuvassa aivan eri miehet


Teksti: Teemu Vehkala

Kun karhu-ryhmä ajoi takaa tätä Volvo V50 merkkistä autoa, jossa väitettiin olevan tämä Porvoon poliisien ampumisesta epäilty kaksikko.

No yksi ohi ajanut auto ehti ikuistamaan toisen näistä pidätetyistä miehistä ja kuten näette, niin kyseessä on eri mies kuin kumpikaan tästä Ruotsalaisveljesten kaksikosta.



Kun näillä Granholmin veljeksillä kummallakin on tuollainen viikinkiparta. 

Mutta tällä Ikaalisissa kiiniotetulla miehellä oli taas enemmän tällainen Irakin miesten keskuudessakin tunnettu parransänki. Joten kun tuollainen viikinkiparta ei kasva kenellekään yhdessä yössä, niin tämä ruotsalaisveljesten kaksikkohan on silloin syytön koko poliisiampumisiin, mutta heidät on silloin jopa lavastettu tai sitten he ovat tehneet syyttäjän kanssa diilin tästä jutusta.



Jos nyt vähänkään käyttää sitä avointa mieltä, niin näkee että joku tässä jutussa nyt haisee. 

Sisäministeriö on jo ottanut kepinnokkaan nämä poliisin panssariajoneuvot. Joten mikäli seuraavien kuluvien viikkojen aikana sisäministeriö myöntää lisää rahaa miljoonia euroja uusien panssariajoneuvojen käyttöön poliisille, niin sanoisin että siinä vaiheessa tämä kyseinen Porvoon poliisien ampumis false-flag operaatio on toteutettu maaliinsa.

Sain tosin tässä äskettäin hyvin mielenkiintoisen sähköpostin, jossa eräs kertoi tuon havaintonsa tästä tapauksesta ja sanoi, että hänen mielestä jo se Airiston överiksi mennyt operaatio, jossa poliisi rynnäköi yksityisille tonteilla ja jopa lapsia osoiteltiin kiväärien piipuilla. Niin tämä kyseinen Aamu Airistolla (Airiston Helmi) operaatio olisi ollut tämän saman false-flag operaatioiden sarjan pilottijakso.


Ammuskelussa loukkaantuneet poliisit ? 

Tämä edelleen ihmetyttää suuresti, ettei näiden Porvoon tapauksessa ammuskelussa loukkaantuneiden poliisien haastatteluja olla nähty vielä yhdessäkään lehdessä. Eli heitä ei silloin käytännössä ole olemassakaan sen puolesta, ettei heistä olla suostuttu näyttämään edes valokuvan valokuvaa.

Se nyt on selvää, että jos kyse olisi karhu-ryhmän poliiseista, niin heidän henkilöllisyyttään täytyy aina varjella julkisuudessa. Mutta lehtitietojen mukaan käsittääkseni tämä poliisikaksikko, joka loukkaantui siellä Porvoossa ampumavälikohtauksessa oli ihan paikallisen Porvoon poliisipiirin konstaapelikaksikko.

Poliisi ei vieläkän ole suostunut kertomaan edes sitä, että kuka soitti poliisit sinne paikalle.



Tämän väitetyn pakoauton Volvo V50 saamat kolhut ovat myös outoja.

Sillä mikäli tuossa karhu-ryhmä käyttikin paukku patruunoita hollywood tyyliin, niin tuo Volvo V50 saatettiin rusikoida jo ennalta näyttämään siltä, että sitä oltiin takaa ajettu.

Lisäksi tämä takaa-ajo tilanne taidettiin järjestää ennaltasovitulla tieosuudella.

Kuulin eilen, että yhteen Facebook ryhmään oli tullut jonkun silminnäkijän kommentti siitä, että kuinka hän oli tuona takaa-ajon iltana nähnyt Ikaalisissa tiellä seisomassa kahden poliisimiehen, joilla ei ollut lainkaan minnekään kiire.

Että olikohan tuo tieosuus mahdollisesti juuri se paikka, jonne tämä ennaltasovitun takaa-ajon oli määrä lopulta pysähtyä. Siinä tapauksessa tämä poliisikaksikko taisi myös laittaa ne pari käsiasetta sekä veitsen sinne tielle lavastustarkoituksessa.