http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 11, 2019

Epstein tapauksen tutkinnanjohtaja kuoli


Jeffrey Epsteinin tapauksen tutkintaa johtanut poliisi Joseph Recarey on kuollut. Hän oli kuollessaan vain 50 vuotias ja sairastui äkillisesti vähän aikaa sitten selittämättömästä syystä.

Tämä tapaus on tällä hetkellä täydellisessä media ja uutispimennossa.

Palm Beachin poliisilaitoksen ent. poliisipäällikkö Michael Reiter oli toinen näistä poliiseista, jotka tutkivat tätä Epsteinin tapausta.

Reiter kertoi aiemmin kuinka hänen kotinsa roskia oli kadonnut hänen talostaan, kun hän alkoi tutkimaan tätä Epsteinin juttua.

Epstein oli lähettänyt lakimiehensä jäljittämään häntä ja he alkoivat seuraamaan myös lukion opettajia.

Epstein oli jo vuonna 2005 saanut jostain vihiä, että hänen kotiinsa tultaisiin tekemään poliisitarkastus, sillä tuona 20. lokakuuta 2005 päivänä jolloin poliisit tulivat hänen kotinsa, niin Epsteinin tietokoneiden kovalevyasemat, turvakameroiden nauhat olivat kaikki poistettu.

Poliisit kuitenkin löysivät tuolla kerralla Epsteinin komeroista mm. valokuvia alastomista alaikäisistä tytöistä.


Epsteinin ent. hovimestari yritti myydä 2009 Epsteinin asiakasmuistiota

Epsteinin hovimestarina toimi ennen muuan mies nimeltä Alfredo Rodriguez. Hän sai työskennellessään Epsteinille läheisesti käsiinsä tuon Epsteinin asiakasmuistion (Blackbook) ja hän yritti myydä sitä lokakuussa 2009 peräti 50 000 dollarilla yhdelle FBI:n peiteagenteista, joka esitti olevansa lakimies.

Hänet kuitenkin pidätettiin tuolloin ja passitettiin linnaan vuonna 2012, jossa kuoli neljä vuotta myöhemmin vuonna 2016.



Epsteinin oikeudenkäynti on tämän pääsyytetyn väitetyn selli-itsemurhan jälkeen junnannut paikallaan. Vaikka nyt huomion pitäisikin kohdistua tähän epäiltyyn Epsteinin parittajaan Ghislaine Maxwelliin, niin media on ollut tapauksesta melko hiljaa.



FBI:llä oli myös tutkittavanaan kaksi rikkoutunutta vankilan turvakameraa, jotka olivat yllättäen juuri rikkoutuneet Epsteinin sellin vierestä.

Tämä nyt jo käytännössä todistaa sen, että ei siellä Epstein voinut silloin tehdä itsemurhaa oikeasti, jos tämän suojelemiseksi olisi vielä pitänyt rikkoa nämä kaksi kameraa.


Joten nämä kaksi kameraa rikottiin aivan toisesta syystä ja siitä syystä, että silloin tuonne selliin matkasi tämä CIA:lle työskennellyt henkilö, jonka tehtävä oli saada Epstein hengiltä ja näyttämään se siltä, että mies olisi hirttänyt itsensä.


Lähteet: The Washington Standard

DC Dirty laundry

Reuters