http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, syyskuuta 25, 2019

Greta Thunbergista tehtiin lastensuojeluilmoitus Tukholman sosiaaliviranomaisille


Teksti: Teemu Vehkala

Ruotsalainen yksityishenkilö teki ilmastonmuutosaktivisti Greta Thunbergista yksityisen lastensuojeluilmoituksen Tukholman sosiaaliviranomaisille.

Myös Ruotissakaan ei olla siitä täysin yksimielisiä, että Greta Thunberg olisi tämä ainoa ja oikea ilmastoprofeetta, jota meidän kaikkien tulisi kuunnella. 

Siellä ollaan myös nähty tämä, että kyseistä alaikäistä lasta on käytetty häikäilemättä hyväksi ja hänestä näkee, että hän on joutunut kokemaan läpi vakavia traumoja, jotka ovat olleet hänen mielenterveydelleen haitaksi.



Thunbergin isä on Ruotsalainen näyttelijä Svante Thunberg.

En ole ammattipsykologi, mutta olen aina aistinut nämä narsistiset ihmiset sekä narsistiset personallisuudet ja ne näkyvät juuri tuollaisten kieron katseen takaa.

Thunbergin äidistä oopperalaulaja Malena Ernmanista näkyy myös ulospäin tuo kulissi mitä hän elää miljonääripiireissä. Kaikki on aina olevinaan niin jätte bra, mutta siellä naamarin alla onkin kaikki aivan toisin.

Mutta se mitä tuolla Gretalle on tehty, niin se on joko hyvin rankanluokan henkisen väkivallan tuotos. Tai sitten kyseinen lapsi on viety aina jonnekin Säpon pimeään kellariin, jossa tätä lasta on alettu kouluttamaan traumapohjaisen aivopesun avulla uskomaan, että hän olisi Jean d' Arcin tavoin nyt vain ainoa lapsi tässä maailmassa, jolle on annettu tämä suurtakin suurempi tehtävä johtaa maailmaa ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa eteenpäin.

Tai sitten hän on todellakin todella hyvä metodinäyttelijä, jonka näyttelijänlahjoihin myös suursijoittaja Soros luottaa. Mutta tähän minä en taas henkilökohtaisesti usko, koska Gretasta välittyy ulospäin tuo, ettei hän kykene kestämään julkisuuden asettamia paineita.



Sillä jos Greta näyttelee tuossa, niin hänet pitäisi siirtää välittömästi Hollywoodiin ja keskittää kaikki voimat tuohon lahjakkuuteen.

Mutta nyt häntä käytetään häikäilemättä hyväksi ja uskoisin, että Greta ei edes tiedä, että George Soros setä on maksanut hänen vanhemmilleen hänen julkisista esiintymistään jo satojen miljoonien Ruotsin kruunujen palkkiot, jotka ovat valuneet hänen elitistivanhempiensa tilille.



Erityisesti tämä muutaman päivän takainen valokuva Gretasta, kun hän näki vilauksen USA:n Presidentti Donald Trumpista kertoo siitä suuresta ja patoutuneesta vihasta, joka hän sisältään heijastaa Trumppiin.

Se on kuin tuon äärifeministin ääretöntä raivoa, kun heillä on huono isäsuhde. Niin se voidaan helposti kääntää USA:n nykyisen Donald Trumpin syyksi ja raivota Trumpille.

Pelkästään narsistiset vanhemmat voivat tuhota lapsen kuin lapsen itsetunnon ja epäilen, että tässä Thunbergin tapauksessa hänen vanhempiensa rooli tuossa on ollut myös huomattava. Joten siinähän tapauksessa ei edes välttämättä sitä lasta enää tarvitse viedä sinne Ruotsin salaisen poliisin (Säkerhetpolisen/Säpo) kellariin ja alkaa kouluttamaan tästä tulevaa lapsi-ilmastoprofeettaa.

Thunberg itse väitti lehdistölle, että hän meni shokkiin kun näki Trumpin. Shokkiin meneminen ei näytä siltä, että henkilö olisi vihainen. Kun shokissa ollut ihminen voi vaikka nauraa vakavan autokolarin jälkeen, jossa on juuri muitakin kuolonuhreja.

Greta Thunberg on aivopesun uhri. kuten monet muutkin ilmastouskovaiset

Tämä on kuitenkin totuus, että Thunberg ei ole mikään jumalan valitsema ilmastoprofeetta, jota meidän kaikkien tulisi kuunnella nöyrinä, vaan hän on puhdas aivopesun uhri sekä kärsii vakavista traumoista sekä henkisistä sekä mielenterveydellisistä ongelmista.

Häntä käytetään todella jumalla tavalla hyväksi, kun hänet on aivopesty luulemaan, että kuinka hän olisi ainoa valittu tuohon tehtävään saarnata ilmastonmuutoksesta kansainvälisesti.



Tämä lasten hyväksikäyttäminen poliittisen agendan liikkeissä on kuitenkin erittäin vanha metodi ja jostain kumman syystä nämä lapset on aina olleet saparapäisiä tyttöjä miltei aina Natsi-Saksasta lähtien ja tämä ei sitten ole mitään sattumaa.



Lapsia he käyttävät tämän valtapropagandansa välineenä, koska nämä nykyajan lapsethan ovat sitä tulevaisuuden veronmaksajien sukupolvea.

Toivottavasti tämä Greta heräisi jo tuosta ilmastonmuutosprofeetta-ohjelmoinnista ja huomaisi, että häntä on vain käytetty hyväksi nämä kaikki vuodet.



Tämän Thunbergin tapauksessa kaikista olennaisin asia, joka johtaa totuuden äärelle on se, että mistä tätä Greta Thunberg showta oikein rahoitetaan ja tuotetaan. Koska tuon luokan julkisuudessa oleminen CNN:llä, FOX-kanavalla, BBC:llä ei ole mitään ilmaista hommaa, vaan se maksaa miljoonian dollareita. 

Mutta koska laskun maksaa suursijoittaja George Soros säätiöidensä kautta, niin sitähän te ette valemedian uutisista pääse lukemaan.

Vaan te monet hölmöt siellä luulette, että Greta olisi kavunnut tuohoon asemaan aivan itse.

Jos tuollainen yksittäinen Tukholmalainen 16-vuotias uhmaiässä oleva teini marssisi Ruotsin yleisradioon ja vaatisi päästä matkustamaan veneellä jenkkijulkimoiden kanssa Atlantin yli, koska hän on ilmastonmuutosprofeetta, niin hänet kyllä naurettaisiin ulos rakennuksesta ja pidettäisiin vähintäänkin hulluna. 

Mutta siinä vaiheessa kun tuo homma toteutetaankin suursijoittaja Sorosin lompakosta, niin se voisi olla vaikka maailmanympärysmatka kymmeneen kertaan.

Soros kun on puhaltanut niin monelta valtiolta miljardit omaan pohjattomaan taskuunsa, että niillä rahoilla voi rahoittaa koko ajan jotain tämän planeetan ihmiskunnan päänmenoksi.

Ilmastonmuutos on suuri harhautus

Ilmastonmuutos on äärettömän suuri harhautus, jolla siihen huomionsa käännetty kohderyhmä pyritään harhauttamaan, jotteivät he enää näe, että Eurooppaa ollaan tuhoamassa.

Tämä väestöryhmä täytyy aivopestä uskomaan, että planeetan suurin uhka olisi ilmastonmuutos. Mutta tämän planeetan suurin uhka on kyllä ydinaseilla toisiaan uhkaavat suurvalta-armeijat.



Ydinvoima on sellaista energiaa, että se tulee lopulta tappamaan sen kaikki käyttäjänsä ja tämän sanoi jo aikanaan itse Albert Einstein. Niin nyt sitten yhtäkkiä se suurin planeetan uhka onkin jonkun Nissanin tai Toyotan hiilijalanjäljet.

Tämä kyllä kertoo paljon siitä, että miten tyhmiä ihmisiä on helppo johtaa harhaan, jos siinä saadaan edes vähän heitä syyllistettyä jostain ekofasistisella metodilla.



Nämä salaisissa salaseuroissaan vaikuttavat globalistit, jotka vaikuttavat mm. Bilderberg-ryhmässä, Trilateraalisessa Komissiossa, 300 miehen komiteassa, Rooman Klubissa, Bohemian Groven klubissa jne. pelaavat upporikasa tai rutiköyhää. Mutta siihen heillä pelilautana on tämä koko planeetta ja me valtioiden ihmiset olemme heille pelkkää karjaa.



Heidän mukaansa meitä on jo hieman liikaa ja siksi heidän tavoitteensa mukaisesti tänne kuuluisi lopulta jäädä vain 500 miljoonan ihmisen väestö ja lopusta ylijäämästä täytyy päästä eroon keinolla millä hyvänsä.

He ovat sen 500 miljoonan väestömäärän aina kaivertaneet sinne Georgiassa sijaitsevaan Guidestonesin kivimonumenttiin, jonka kuulemma "nimettömät liikemiehet" aikanaan pystyttivät.

Tämä ilmastonmuutoshörhöily ei suinkaan ole mitään sattumaa, vaan se on osa tätä uuden maailmanjärjestyksen talkoita. Sillä vielä tulevaisuudessa heillä on vielä kaikkea lisää luvassa meidän kaikkien päänmenoksi.

He ovat myös suunnitelleet jo sen, että jossain vaiheessa aletaan riisumaan viljavarastoja sekä elintarviketoimituksia, joita sitten perustellaan että ilmastonmuutos on tämän aiheuttanut ja halutaan siis hyväksyä se, että vielä joskus 2100-luvulla näissä länsimaissakin alkaa kuolemaan ihmisiä nälkään ja vedotaan vain ilmastonmuutokseen, niin sekin hyväksytään vielä aikanaan.

Näin sairaita psykopaatteja nänmä globalistit ovat, että he ajattelevat vain itseään ja tämä loppuväestö täytyy hävittää kuin karjalaumat, jotka ovat matkalla teurastamoille.



Tämän elitistiporukan oma uskonto on satanismi ja Lucifer on heidän jumalansa.

Siksi mm. vapaamuurarien 33-asteen miehet ovat jo tehneet salaisen valansa Luciferille.

He vihaavat valtioiden ja ihmisten itsemääräämisoikeutta, koska tämän tuoma vapaus tuo heidän mukaansa liikaa valoa tähän maailmaan. 

Joten koska tämä vihtahousuaan palvova sakki ei taas koe, että tuo heidän saatanan saunaseura saisi sillä tarpeeksi ylivoimaa tällä planeetalla, niin tämän vuoksi nämä pankkiirit rahoittavat jatkuvasti mm. terrorismia, jolla pidetään yllä pelkoa, jolla taas saadaan kansakunnat pysymään pelon avulla kurissa.



Mutta toivottavasti tämä Tukholmalaisen eliittiperheen ongelmateini saa vielä tarvitsemaansa apua, sillä hän ei vaikuta ollenkaan olevan henkisesti tasapainossa ikäistensä kaltaistensa nuorien lailla. 



Nythän on päätetty, että tämän viikon perjantaina 27.9.2019 on koululaisilla ilmastolakko, jolloin he voivat mennä julkisesti osoittamaan mieltään ilmastonmuutoksesta.

Mutta samaan aikaan Soros setä nauraa matkalla ilmastopankkiin. 


Lähteet: Sott.net

https://www.anttiheikkila.com/blogi/eliitin-valta-osa-1-ilmastonmuutos/