http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 03, 2019

Jill Dandon tapausTeksti: Teemu Vehkala

Jill Dando (1961 - 1999) oli 80- ja 90-luvulla BBC:lle työskennellyt tv juontaja, joka juonsi uransa aikana useita eri tv-ohjelmia kuten Breakfast News, Six o' clock News, matkaohjelma Holiday, rikossarja Crimewatch jne.

Dando oli ehtinyt vetää ensimmäisen osan uudesta projektistaan Antiques Inspectors ja hän oli juuri päässyt Radio Times- lehden kanteen, kunnes hänet ammuttiin hengiltä kotiovelleen Länsi-Lontoossa 26. huhtikuuta 1999.

Henkirikoksen tutkimukset kuitenkin kestivät tuhottoman kauan ja lopulta poliisi pidätti muuan Barry George nimisen miehen, joka tuomittiin elinkautiseen vankeuteen tämän toimittajan murhasta.

Mutta tuomioistuin käsittelikin tämän tapauksen vuonna 2008 uudelleen ja George todettiin syyttömäksi Dandon murhaan.


Dandon kolleega paljasti BBC:lle, että hän tiesi jotain britannian pedofiiliringistä

Eläkkeelle jäänyt BBC:n entinen työntekijä kertoi vuonna 2014 tälle Crimwatch ohjelman silloiselle juontajalle, että Jill Dando oli hieman ennen murhaansa yrittänyt varoittaa kolleegoitaan BBC:llä, että britanniassa toimii salainen pedofiilirinki, johon kuului useita julkisuuden henkilöitä, DJ tiskijukkia myöten.

Hän siis tiesi jotain liikaa ja siksi hänestä täytyi päästä eroon lopulta keinolla millä hyvänsä, jonka takana epäilemättä oli tämä samaisen pedofiiliverkoston takaiset voimat.


BBC:llä pitkän uran tehnyt Sir Jimmy Savilen pedofiilitouhu paljastettiin julkisuuteen hieman miehen kuoleman jälkeen vuonna 2012.

BBC:llä työskennellyt tv kuuluttaja Sally Jones oli kertonut Dandolle jo tuolloin 80-luvulla, että kuinka Savile oli yksi tällainen vanha pervo.

Mutta Jill Dando perusti noin vuosi ennen kuolemaansa kampanjan, jolla yritettiin auttaa lapsia, jotka olivat joutuneet pedofiilien uhreiksi ja saada selville vielä nämä pedofiilit.

Dando myös tutki sitä, että miksi hänen ystävänsä Matthew Harding (tuolloin Chelsean jalkapalloseuran omistaja) kuoli helikopteri onnettomuudessa vuonna 1996.


Britannian pedofiiliringin paljastanut mies teljettiin 18 vuodeksi vankilaan

Brittiläinen Carl Beech ilmoittautui poliisille muutama vuosi sitten ja kertoi, että hän oli joutunut Britannian poliittisen eliitin pedofiiliringin uhriksi 1970-luvulla.

Tästä sitten käynnistyi hyvin laaja poliisitutkimus, joka lopulta muutuikin poliisihutkimukseksi ja lopulta tiettävästi poliisit lavastivat Beechin syylliseksi mm. lapsipornon hallussapitoon ja hänet tuomittiin peräti 18 vuoden kakkua istumaan.

Eli näin sitten lakaistiin Britannian VIP pedofiilirinki skandaali maton alle ja nyt on taas Lontoossa olevinaan kaikki hyvin.


KRP:llä raskauttavia videonauhoja hallussaan

Jos nyt vielä Suomeen kääntäisi tämän saman asian, niin KRP sai selville alkuvuonna, että useita miehiä olis mukana Suomesta kansainvälisessä pedofiiliverkostossa.

Juttu on kuitenkin tähän päivään asti junnannut paikallaan ja siihenkin löytyy syy.

Syy on siinä, että koska näillä KRP:n pöydälle tulleilla videonauhoilla (yli 400 tuntia materiaalia) esiintyy myös tunnettuja poliitikkoja.

KRP:llä tätä Suomen sisäisen pedofiiliverkoston juttua tutkii vain kaksi tutkinnanjohtajaa, joista toinen on Sanna Springare. Kun taustalla tapausta tutkii vielä 5 poliisia.

Näillä videoilla raiskatut ja hyväksikäytetyt lapset on usein huumattu mm. meta-amfetamiinilla. Mutta koska nämä pedofiilit ovat Suomen yhteiskunnassa ns. vaikutusvaltaisessa asemasa, niin poliisi päästi tästä syystä kaikki epäillyt vapaaksi.

Pedofilia on poliittisen kiristyksen yksi muoto

Tätä ei monet tiedä, että pedofiliaa käytetään ihan kansainvälisessäkin politiikassa ns. poliittisen kiristyksen muotona.

Jos joltain herra pääministeriltä tai muulta poliitikolta löytyy yksi heikkous, joka on nuoret pojat tai tytöt, niin heille tarjotaan näitä palveluita, mutta ne myös videoidaan poliittisen kiristyksen vuoksi.

Näin ollen sitten kun näistä herra ministereistä löytyy näitä videonauhoja, joilla he raiskaavat alaikäisiä poikia tai tyttöjä, niin näillä keinoilla heidät saadaan tekemään Suomen valtion tuhoamiseksi aivan mitä vaan.

Tämän vuoksi nämä valtionhallinnon tason roistot eivät enää uskalla vaihtaa leiriä ja alkaa käräyttelemään rikostovereitaan.


Jeffrey Epstein toimi jenkeissä myös tällaisena kiristäjänä, koska hänen toimistossaan oli lukuisia videonauhoja, joilla hänen asiakkaansa kävivät raiskaamassa mm. 12 vuotiaita lapsiprostituoituja.

Ei Epstein silti näitä palveluita asiakkailleen tarjonnut bisneksen turvin, vaan tämä oli se keino, joilla hän sai varmistettua sen, etteivät hänen huumerahojaan Epsteinin rahoitusliikkeessä pesevät asiakkaansa alkaneet laulamaan viranomaisille tästä Epsteinin rahoitusliikkeen järjestäytyneestä rahanpesusta.

Epstein toimi uransa aikana Israelin tiedustelupalvelu Mossadille ja todennäköisesti myös luovutti nämä asiakkaidensa raiskausvideot Israeliin.


Lähde: Express