http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 30, 2019

Greta Thunbergin menestystarinan salattu totuus



Teksti: Teemu Vehkala

Uutisissa viime vuodet kepin nokkaan nostettu 16 vuotias ilmastoaktivisti Greta Thunberg on edelleen lehdistön mukaan noussut huipulle ilman muita välikäsiä, mutta totuus on aivan toinen ja kiitos siitä tutkivan journalismin.



Kun julkisuudess väitetään, että Greta olisi aloittanut täysin vapaasta tahdosta yksin oman mielenosoituksensa ilmastonmuutoksesta ja sitten ohikulkija Ingmar Rentzhog löysi hänet kadulta ja alkoi sponssaamaan tätä juttua suuremmin.


Rentzhog kuuluu erään suuren "We Don't Have Time" yhtiön johtoon ja toimii siis ammatikseenkin näissä PR-hommissa.



Mutta tutkiva toimittaja saikin selville sen, että Greta Thunbergin äiti oopperadiiva Malena Ernman olikin jo tutustunut Rentzhogiin kuukautta ennen kun tyttärensä meni kadulle pitämään yhden hengen ilmastolakkoaan.

Tämä väite, että Gretan äiti vastusti aluksi ilmastolakkoa ja liikettä on täysin perätön juttu.

Hän nimenomaan oli takapiruna alusta asti ja tiesi, että he tulevat jonkin ajan päästä käärimään Ruotsin kruunuja miljoonakaupalla tällä jutulla.

Tämän vuoksi Gretan takana on suuri ruotsalainen yleishyödyllinen yritys nimeltä We don't Have Time AB, joka esittää itsensä yhtiönä, jolla ei ole taloudellisia tavoitteita. Yhtiö on kuitenkin Ruotsiin rekisteröity osakeyhtiö.

Kyseisen yhtiön palveluksessa on joukko varakkaita ihmisiä kuten Anette Nordvall - Chairwoman
Ingman Rentzhog - CEO
David Olsson
Christian Emmertz
Stella Diesen
Gustav Stenbeck

Advisory Board: Andra Farhad, David JP Phillips, Tove Ahlström, Anna Svahn, Kaj Török, Daniela Rogosix, Sweta Chakraborty

Mutta taustalta löytyy myös Max Burgers ketjun johtja, Blockchain AB:n ja Cyg Cap AB:n johtajia. Al Goren Climate Reality Projectin nykyinen johtaja David JP Phillips, Ruotsin TV4 kanavan säästöasiantuntija, Greenpeacella, Microsoftilla, Innofactorilla ja HP:lla töissä olevia henkilöitä.

Kyseinen yhtiö keräsi yhteisrahoituskampanjallaan 9 ja puoli miljoonaa Ruotsin kruunua, joka on n. 887 767,50 euroa.

Mutta tämän yhtiön rinnalle on myös perustettu samalla nimellä toimiva We Don't Have Time säätiö, joka omistaa We Don't Have Time brändin ja rahastaa sillä 10 prosentin osuudella yhtiön tuotoista. 

Mutta kyseinen säätiö myös konsultoi ja kouluttaa yhtiön johtokunnan tarkoitusperiä. 

Gretan vanhemmat ovat myös yrittäjiä, joiden nimiinsä on rekisteröity kaksi osakeyhtiötä. Erman Produktion AB ja Northern Grace AB, jotka pitävät majaa kallishintaisissa Tukholman eliittikortteleissa.

Kummankin yhtiön tulos on parantunut huomattavasti Greta Thunbergin esilletulon jälkeen.



Gretan sparraajana toimii sakalainen ilmastoaktivisti Luisa Neubauer

Gretan oikeana kätenä ja sparraajana on toiminut Luisa Neubauer, joka on saksalainen ilmastoaktivisti, joka on toiminut mm. George Sorosin, Bill ja Melinda Gatesin ja Bob Geldofin rahoittaman one.org järjestön toiminnassa.



Greta Thunberg on pelkkä hiilipäästökaupan nukkeateatterin päätähti

Greta Thunberg on pelkkä yli 140 miljardin dollarin hiilipäästökaupan nukketeatterin päätähti ja tuo nukketeatteriesitys jota katsotte, on tuottanut George Soros Open Society Foundation.

Apulaistuottajina ovat toimineet tämä Ruotsiin rekisteröity We Don't Have Time AB yhdistys.



Mutta jostain syystä tätä hiilijalanjälkihumppaa vaaditaan nyt astettakin kovemmin mm. yliopistoissa sekä akateemisesti koulutettujen tyhjäpäiden piireissä. Mutta se on myös tuotu osaksi peruskoulujen opetusohjelmaa.

Tämän hiilijalanjälkijeesustelun päätarkoitus on todellakin yksityisautoilusta luopuminen, jonka päätavoite on monien huhujen mukaan rajattu jonnekin 2050-luvun tienoille.

Siihen mennessä monissa suurkaupungeissa olisi jo rakennettu köyhille omat slummit, jotka eristettäisiin suurilla muureilla, joita vielä tänään nähdään näissä Hollywoodin scifi-elokuvissa.

Mutta ei tämä autoilu pidä hiilijalanjäljen takia kieltää, se on vain pelkkä veruke, jolla hyödylliset idiootit tottelevat eliittiä ja alkavat luopumaan autoilusta.

Perheen perustaminen on myös tarkoitus kieltää tulevaisuudessa ja tämäkin tullaan perustelemaan tuolla samalla liian suurella hiilijalanjäljellä. Siksi mm. tämä muunsukupuolisuuden voimakas tarjoaminen julkisessa mediassa on lähennellyt jo sen suurinta huippua.

Mutta jo nykyinenkin koululaitos on rakennettu niin, että lapset vieraannutetaan vanhemmistaan ja nähdään valtion omaisuutena.

Väestön pakkosiirrot

Uuden maailmanjärjestyksen lopullisiin suunnitelmiin kuuluvat myös ns. uudelleenkoulutusleirit, joita myös Vihreän puolueen oppi-isä Pentti Linkola on julkisestikin kannattanut.

Eli tulevaisuudessa Suomen hallitus alkaisi perustamaan tällaisia Viherhippien ideologiaa kannattavia uudelleenkoulutusleirejä, jonne tullaan sitten viemään ilmastonkieltäjiä.

Amerikassa tuo suunnitelma toimii nimellä US Inmate Civilian Labor Program, joka on määrätty tulevan voimaan USA:n valtion ja armeijan vankileirijärjestelmän sisälle.

Pakkohuostaanotot kuuluvat maailmanjärjestyksen lopulliseen suunnitelmaan

Mutta koska ydinperheet on hajoitettava lopullisesti, niin tämän vuoksi mm. pakkohuostaanotot valtiolle kuuluvat uuden maailmanjärjestyksen lopullisiin tavoitteisiin.

Kansallisvaltiot on kuitenkin hajoitettava ennen tätä lopullista suunnitelmaa, koska muuten se ei toteudu kokonaan.

Monet tämän suunnitelman julkiset ravostelijat kuten lordi Christopher Monckton ovat kertoneen tämän suunnitelman johtavan lopulta maailmanhallitukseen.



Kun tämä ekofasistinen uskonto tulee olemaan yksi osa tuon suunnitelman toteutusta, jolla aivopestään tämä tulevien veronmaksajien sukupolvi. Eli heidät saadaan passivoitettua, ettei enää tästä väestönosasta koidu tuleville hallituksille vaaraa, koska he keskittyvät vain tuon hiilijalanjälkihumpan laulamiseen.

Greta Thunberg ei kuitenkaan johda tätä ekofasistien joukkoa, vaan hän on pelkkä eliitin sätkynukke siinä keskellä, joka on vain nostettu julkisesti kepin nokkaan.



Mutta sen sijaan, että keskittyisit vihaamaan tätä ilmastomarttyyri kakaraa, niin voisit sen sijaan yrittää avata näiden viheruskonnon aivopesseiden mieliä. 

Sillä jokainen yksilö, joka tuosta viherfasistisesta aivopesusta onnistuu avaamaan silmänsä, on todella suuri erävoitto tässä tietoisuuden evoluution taistelussa, jossa pimeyden ja valonvoimat ottavat jatkuvasti mittelöä toistensa kanssa.

Koska näiden soijapoikien ja soijanaisten silmät on nyt aivan oikeasti saatava auki ja heidät on saatava herätettyä tuosta hiilijalanjälkihumpasta, jotta he näkevät, että se onkin perustunut vain pelkälle valheelle sekä petokselle.

Lesson number one: Hiilidioksiidi on elämän antaja, eikä mikään ilmaston vihollinen.

Hiilidioksiidi ei siis ole mikään elämän tuhoaja ja maaplaneetan suurin uhka.

Mutta hiilidioksiidi ja globaali päästökauppa on myös yli 140 miljardin dollarin bisnes. 

Lesson number 2: Ilmastonmuutos ei pelastu rahalla, vaikka näin väittävät hiilidioksiidipäästöistä jeesustelijat.

Lesson number 3: Ilmastonmuutos ei uhkaa maaplaneettaa. Vaan planeetan suurin uhka on fasistinen maailmanjärjestys eko-uskontoineen, jonka tavoite on hajoittaa kansallisvaltiot sekä kaikki ydinperheet, jossa se tulee vetoamaan lopulta hiilijalanjälkeen.

Näin ollen ilmastonmuutoshuijauksen päätavoite on ollut harhauttaa ihmiset sen aikana, kun maailman fasistinen maailmanjärjestys toteutetaan ja ydinperheet kielletään. 

Joten kun nuoremman väestön aika on kulunut kaikki nämä vuodet ilmastonmuutoshumpatessa, niin lopulta vuosina 2060 he huomaavatkin tulleensa vedätetyiksi ja lopulta kaikki on jo liian myöhäistä kääntää enää takaisin, koska ekofasismi voitti ja ydinperheet hajoitettiin sekä kansallisvaltiot tuhottiin humanitaarisella maahanmuutolla.

Ilmastohippi voi sitten kertoa jälkipolvilleen, ettei tuolloin tiennyt, että heitä huijattiin kaiken aikaa.

Mutta ei tämä silti ole vielä liian myöhäistä kääntää tämän suunnitelman kurssia. 

Ainoa ongelma mikä meillä on... On se, että ilmastonmuutos ekofasismilla aivopestyjen määrä kasvaa ja heidän joukostaan juuri tuon viisauden ja älyn lamppu on päässyt pahasti sammumaan, jonka vuoksi heitä täytyy tuon osalta nyt auttaa.



Meillä kun on kaunis planeetta, niin ei anneta näiden aivopestyjen ekofasistien pilata sitä.

Lähteet: https://vapaakulkija.wordpress.com/2019/03/12/greta-thunbergin-takapirut/

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/riikkasoyring/54093-perhe-ei-sallittu-agenda-21/