http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 12, 2019

Veikkaus tahkoaa peliriippuvaisilla vuodessa satojen miljoonien eurojen voitot


Suomen valtion rahapeliyhtiö Veikkaus tahkoaa vuosittain useiden satojen miljoonien eurojen voitot peliriippuvaisilla, jotka tuovat Veikkaukselle suuret voitot.

Kyseessä ovat ongelmapelaajat, joilla on peliriippuvuus ja jotka häviävät keskimäärin 700 euroa /kk Veikkauksen peleihin. Tämän kohderyhmän ansiosta Veikkaus teki vuosi sitten peräti 193 miljoonan euron voitot. Mutta Veikkaus kutsuu taas tätä ongelmapelaajien muodostamaa kohderyhmää heille parhaiksi asiakkaiksi.

Nyt Veikkaus on laajentanut strategiaansa ja pyrkii kasvattamaan näiden peliriippuvaisten pelikatetta 200 miljoonalla eurolla. 

Jos Veikkaus Oy:n salaiset sotkut selviäisivät Suomen kansalle, niin syntyisi kapina

Asia on kyllä sillä tavalla, että tämä valtion monopolisoima Veikkaus Oy on toiminut koko ajan useiden korruptoituneiden eduskuntapuolueiden salaisena vaalirahoittajana. 

Veikkauksen hallituksessa toimii tällä hetkellä mm. Kokoomuslaisia sekä ex-kokoomuslaisia kuten Hjallis Harkimo ja varatoimitusjohtajanakin toimii RAY:n nykyinen Kokoomuslainen pääjohtaja Velipekka Nummikoski.

Olli Sarekoski toimii Veikkauksen toimitusjohtajana ja hänkin on myös Kokoomuslainen ja ei hänelle ole ollenkaan huonoa, että valtion peliriippuvaiset maksavat hänelle 32 000 €/kk.

Suurin puhallus jota Veikkaus monopoli on harrastanut läpi vuosien on joka lauantaisen lottoarvonnan manipulointi, johon he ovat pystyneet kaikkina näinä aikoina. Sitten nämä lottoriippuvaiset mummot, duunarit sekä muut hölmöt ihmettelevät, että kuinka se Lottovoitto ei tule useasta viikosta toiseen.

Kuulin eräältä suomalaiselta, että hänen eräs Pohjois-Suomessa asuva ystävänsä oli aikanaan nauhoittanut n. 20-vuotta sitten VHS-videolle näitä lauantain lottoarvontoja ja vasta videonauhurin pysäytyskuva näytti jotain hyvin omituista, kun numero jonka pallo arpoi tilalle tulikin aivan eri numero kuin mitä lottokone arpoi.


Suomen korruptoitunut valtionhallinto voi siis manipuloida joka viikkoista lottoarvontaa sekä maksaa HYVÄ VELI-verkostonsa konna kolleegoillensa pimeitä rahanpesu palkkioita veikkausvoittojen muodossa, koska nämä voitothan ovat kaikki siinä Veikkauksen paperilla tai internet-pelitileillä ja vain idiootti on hän, joka luulee etteikö tällaista valtion monopolijärjestelmää voisi muka tämä Veikkaus Oy monopolin perustanut eliitti manipuloida hyödyttämään tällaisen valtion kuin Suomi OY AB korrptoitunutta eliittiä, eli tätä samaa konnasakkia itseään.

Veikkaus Oy:llä kun tapana kutsua nämä harvat lottovoittajat kahville pääkonttoriinsa, niin minusta heidän pitäisi kutsua nämä kaikki yli 700 €/kk häviävät ongelmapelurit sinne peliriippuvuuskahveille ja onnitella heitä tästä vuosia jatkuneesta peliriippuvuudesta, joka takaa näille Veikkaus Oy:n koijareille satojen miljoonien eurojen voitot joka vuosi.Veikkaus Oy ei pidä kilpailijoistaan

Toinen asia mikä on selvää, että tämä Veikkaus Oy ei pidä yhdestäkään sen kilpailijasta, joka vie näitä heidän asiakkaitaan mm. Maltalla toimivien nettipeliyhtiöiden asiakkaiksi. 

Esim. Maltalla toimiva Unibet.com on yksi tällainen ulkomaalainen Maltalle rekisteröity netticasino, jota nämä Veikkausmonopolin herrat kiroavat.

Veikkauksen hallituksen jäsenet kuittaavat jokainen vuodessa n. 30 000 euron hallituspalkkion sekä Veikkauksen johtajat kuittaavat vielä tämän lisäksi tulospalkkiota siitä, että miten paljon Veikkauksen peliriippuvaiset pelaajat ovat onnistuneet häviämään vuodessa.

Oletteko vielä sitä huomanneet, että kuinka jokainen Suomalainen lottovoittaja on salainen tieto, eikä sitä Veikkaus Oy myöskään saa kertoa, ellei sitten tämä lottovoittaja itse halua tulla julkisuuteen.

Mutta olisi siinä varmaan tällä Suomen valemedia-lehdistölläkin repimistä uutisotsikoissa, jos uutisoitaisiin kuinka nämä valtioneuvostossa ja eduskunnassa palloilevat Kokoomuslaiset voittaisivat Lotossa jokainen vuoron perään 7 oikein.

Mutta tätä Veikkauksen salaista korruptiokonetta ei haluta missään vaiheessa tuoda julkisuuteen, koska se aiheuttaisi niin suuren kohun, että syntyisi kapina näiden lottoarvonnalla huijattujen Suomen kansalaisten keskuudessa.

Veikkauksen vuosittainen yli miljoonien eurojen bisnes perustuu pääosin asiakkaidensa huijaamiseen, joista viikottainen Lotto-arvonta on suurin puhallus näistä kaikista. 

Kun toki kansainvälisillä jalkapallokentillä ei aina tapahdu näitä Singaporesta asti sovittuja jymy-yllätyksiä, joilla myös Veikkauksen peliyhtiöt pääsevät puhaltamaan rahat näiltä peliriippuvaisilta pitkävedon ja vakion veikkaajilta.

Minusta olisi oikein, että jos Veikkaus Oy toimii Kokoomuslaisten raha-automaattina, niin he voisivat edes laittaa tuon puolueensa logon kaikkiin Veikkauskuponkeihin ja vielä loppuun saateteksti "KIITOS ETTÄ TUET KOKOOMUKSEN KORRUPTIOTA JA PALKKIOVIRKOJA".


Lähteet: Talouselämä