http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 17, 2019

Schumann resonanssi käyttäytyy nyt oudosti


Schumann resonanssi käyttäytyy tällä hetkellä omituisesti. 17. helmikuuta 2019 jälkeen ruudun aallot muuttuivat valkoisiksi.

2 vuotta sitten Schumann resonanssi nousi jo 90 hz lukemiin.Mikä on HAARP:n tilanne tällä hetkellä ? 

Yhdysvaltain armeijalla sekä NATO:lla on hallussaan tämä HAARP:n skalaariase, jolla voidaan myös muokata säätä. 

Virallisestihan tämä H.A.A.R.P. (High Frequency Active Auroral Research Program) on vain pelkkä sääntutkimusasema, jota kuitenkin vain armeija hallinnoi ja myös vain armeijalla on sinne pääsy.

HAARP:ssa sijaitsevat suuret antennit toimivat ionosfäärin lämmittimenä ja siellä sijaitsevat antennit lähettävät suurella teholla ionosfääriin sekä korkeataajuista (HF) sekä erittäin matalataajuista (ELF) säteilyä. 

Yhdysvaltain hallinto sekä armeija ei ole vieläkään suostunut kertomaan sitä salattua asiaa, että kuinka tällä laitteella on koko tämän ajan häiritty ilmakehän lisäksi myös ihmisten energiakenttiä, joka on vaikuttanut negatiivisesti ilmapiiriin jne. 

HAARP on siis ollut kaiken ajan globaali mielenmuokkausase ja tämä asia on edelleen niin huippusalainen, ettei edes Donald Trump pääsisi käsiksi näihin salaisiin asiakirjoihin.HAARP:n toimintaa on tutkinut myös armeijan ulkopuoliset tahot ja heistä ehkä tunnetuin on dr. Nick Begich, joka on vielä syntyjään Alaskasta, jonne tämä Yhdysvaltoihin noussut HAARP rakennettiin vuonna 1995.

Virallisesti HAARP:n keksijä on muuan Bernard Eastlund, joka sai patentilleen 11. elokuuta 1987 patentin n:o US4686605

Huhutaan, että tämä HAARP:n teknologia perustuisi Nikola Teslan elämäntyöhön perustuviin keksintöihin, joiden piirustukset CIA ja FBI putsasi jo viimeistään siinä vaiheessa, kun Tesla vaihtoi ns. hiippakuntaa.

Lähde: https://geocenter.info/en/monitoring/schumann

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2017/04/maan-schuman-resonanssi-noussut-90-hz.html

https://www.globalresearch.ca/haarp-secret-weapon-used-for-weather-modification-electromagnetic-warfare/20407

https://teslauniverse.com/nikola-tesla/articles/haarp-wooden-lightning