http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, helmikuuta 15, 2019

Suomen Kreikka vakauspaketin kaikki asiakirjat on julistettu salaisiksiEnt. Keskustan kansanedustaja Markku Uuspaavalniemi paljasti muutamia vuosia sitten, että kun Suomen eduskunnan talousvaliokunta oli päättämässä näistä Kreikan vakauspaketeista, niin heille annettiin vain yksi yö aikaa päättää niistä ja ilmoitettiin, että kyseessä olisi ns. pakkorako.

Tämän jälkeen sitten kaikki Kreikan vakauspakettien asiakirjat julistettiin salaisiksi, joten ei voinut enää tietää että mistä nämä ylempää tulleet päätökset oikein tulivat. 

Paavalniemi yritti itse lähteä tutkimaan tätä asiaa, mutta huomasi sen aika nopeasti että seinä tulee vastaan, kun kaikki paperit ovat julistettu salaisiksi.Kuitenkin jos näitä asioita jaksaa itse tutkia ja tehdä tämä työ huolella, niin pääsee lopulta näille oikeille jäljille siitä, että keitä ovat nämä hämärät tahot, jotka perivät Suomen valtioltakin valtionlainojen korkoja itselleen sekä ovat onnistuneet velkaannuttamaan EU-maat korvia myöten valtionvelkoihin. 

Näitä tahoja ovat yksityiset pankkilaitokset kutenBritannian keskuspankki (Bank of England), jonka suurin omistus on Rothschild pankkisuvulla. 

Se on tiettävästi Suomenkin valtionlainanantajana suuressa roolissa ja kun katsoo, että mikä maailman rikkain suku tuon Britannian keskuspankin omistaa, niin Suomen valtio köyhtyy koko ajan Rothschild pankkisuvulle.

Mutta pelin henki on juuri se, että kun nämä valtiot köyhtyvät lisää ja joutuvat ottamaan enemmän lainaa, niin se aiheuttaa sitten näiden maiden luottoluokituksen heikkenemistä, mikä taas antaa velkojille lisää oikeuksia alkaa laittamaan näiden valtionyhtiöitä lihoiksi, jota Suomessa tapahtuu nyt koko ajan.Sitten kun vielä näillä valtionlainoilla nämä yksityisomisteiset sijoituspankit tekevät bisnestä myymällä näitä muiden valtioiden velkakirjoja eteenpäin.