http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, helmikuuta 16, 2019

Matti Nykäseltä evättiin PRO Urheilu tunnustuspalkinto


Juuri äskettäin kuolleelta olympiavoittaja Matti Nykäseltä evättiin muutama vuosi sitten PRO Urheilu tunnustuspalkinto.

Nykäselle ehdotettiin peräti kahdesti (vuonna 2014 ja 2016) tätä kyseistä merkittävää tunnustusta: Pro Urheilu -palkintoa, joka on arvoltaan 20 000 euroa. 

Mutta kummallakin kerralla myöntämisestä vastaava ministeri kuitenkin veti nimen yli Nykäsen kohdalta. Vuonna 2014 asiasta päätti puolustusministeri Carl Haglund ja vuonna 2016 taas opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen.

Kyseisen palkinnon myöntäjä on ollut Opetus- ja kulttuuriministeriön ylitarkastaja Hannu Tolonen, joka kertoi medialle kuinka vuonna 2014 tämä Nykäselle päätetty palkinto oli jo kirjattu sen vuoden talousarvioon. Mutta sitten tuli Haglund ja laittoi kapuloita rattaisiin ja pyyhkäisi Nykäsen nimen yli ja vetosi kuulemma siihen, kun Nykäsen kärsimästä vankeustuomiosta oli kulunut vasta vain vähän aikaa.Suomenruotsalainen rahaeliitti esti Matti Nykäsen Suurin Suomalainen äänestyksen voittajaksi

Minulla sattuu olemaan tietoa nimettömästä lähteestä siitä kuinka 2004 vuonna järjestetty Suurin Suomalainen äänestys päättyi siihen, kun Matti Nykäsen 1. sija päätettiin pudottaa 11:sta. 

män takana olivat suomenruotsalaisen rahasukujen isokenkäiset miehet, joiden omistuksessa on myös tämä Suomen valemedia.

Lopulta tämä suomenruotsalainen rahaeliitti väärensi tuon Ylellä järjestetyn äänestyksen voittajaksi Carl Gustaf Emil Mannerheimin.

Se kuvastaa hyvin paljon tätä suunnatonta ylimielisyyttä, jota tämä suomenruotsalainen rahaeliitti kokee suomalaisia kohtaan, joita he halveksuvat edelleen ja pitävät itseään nähden alempiarvoisina.

Eihän Suomen kouluhistoriassa vieläkään kerrota Suomen sisällissodan totuutta siitä, että se oli suomenruotsalaisten rikkaiden fasistisukujen sota, jossa he tapattivat Saksan armeijan avustuksella suomalaisia.

Nämä samat suomenruotsalaiset raha- ja fasistisuvut yrittivät tuolloin tehdä kaikkensa, jotta Suomi ei olisi itsenäistynyt ja Suomeen olisi saatu Saksalainen kuningas. Mutta lopulta tämä fasistisukujen kuningashanke ei ehtinyt kestää kovinkaan kauan, kun tämä 9.10.1918 Suomen kuninkaaksi valtiopäivillä julistettu kuningas Väinö I kieltäytyi kohteliaasti kunniasta.

Kaikki oli jo päätetty ennalta ja Suomen eduskuntaankin oli jo tulossa suomenruotsalaisille aatelisille oma ylähuone, jossa ne todelliset päätökset tehtäisiin. 

Mutta jos tätä vallan kehitystä katsoo, niin kyllä nykypäivänä nämä samat raha- ja fasistisuvut ohjaavat Suomen nykyistä eduskuntaa, koska lahjovat minkä ehtivät näitä nykyisiä kansanedustajia, sekä saavat eduskuntaan juuri ne monikansallisten yhtiöiden lobbarit, jotka vastaavat tällä hetkellä tästä Suomen valtion tuhoamisohjelmasta.

Ei silti pidä myöskään unohtaa sitä, että tämä Kansallinen Kokoomuspuolue perustettiin aikanaan juuri sitä varten, että Suomi muutettaisiin kuningaskunnaksi.

Kun tuota Kokoomuksen nykyistä puoluetouhua katsoo sivusta, niin kyseessä on enemminkin Kansallinen Sekoomus ja rahanvallan perässä kulkevien psykopaattien lauma, joka tuota puoluetta on viime vuodet johtanut. 

Heitä ei ole yksikään edustaja ollut kiinnostunut kuin vain heidän henkilökohtaisen poliittisen uran kehityksestä ja koska psykopaatit ovat tässä pelissä äärimmäisen taitavia, niin sen vuoksi CIA on nostanut nämä Kokkarit aina Eurooppalaisten sijoituspankkien varapääjohtajiksi asti, joista taas käy sitten pyöröovi Suomen Presidentiksi. 

Kokoomuksen Jan Vapaavuori on huhujen mukaan menossa tämän systeemin kautta jo tulevaksi Suomen presidentiksi, vaikka hänen tulevaa presidentinkampanjaa ei olla vielä julkistettu.

Urheilusaavutukset nostavat suomenruotsalaisen eliitin mukaan liikaa suomalaisten itsetuntoa

Jos nyt mennään vielä tähän itse pääaiheeseen, että kuinka tämän urheiluhullun Suomen kansan itsetunto nousee vähän liikaa tämän suomenruotsalaisen eliitin mukaan, joten siksi näitä entisiä Suomen urheilumaajoukkueen olympiavoittajia ei saa koskaan nostaa ylimpään kärkeen näissä äänestyksissä.

Tämän vuoksi tämä suomenruotsalainen raha- ja fasistisukujen eliitti tulee jatkossakin pitämään kepinnokassa vain Mannerheimia, joka on suora merkki siitä, että miten fasistinen maa tämä Suomi on edelleen nykypäivänä.

Nämä suomenruotsalaisten raha- ja fasistisukujen arrogantti eliitti ei ole koko tämän viimeisen sadan vuoden aikana suostunut sulautumaan yhteen Suomen valtion sisällä, vaan ovat vain kaiken aikaa keskittyneet omien sukujensa miljardiomaisuuden kasvattamiseen, jota he paisuttelevat mm. näillä Suomen muutamilla eläkerahastoilla. 

Heillä on tälläkin hetkellä veroparatiiseissa paisumassa korkoa jo yli 220 miljardin euron eläkepotti, josta he vetävät omaan liiviin useita miljardeja, jotka eivät vielä edes kuulu heille. 

Nämä rahasuvut sekä muutamat monikansalliset yritykset kiertävät vuodessa veroja yli 40 miljardia euroa vuodessa ja tämä ei ole ihan mikään pikkuasia, vaan aiheuttaa joka vuosi yli 10 000 työpaikan katoamisen Suomessa ja näistä asioista ei vaan yksikään lehti oikein uskalla kirjoittaa. Joten Suomen Tilastokeskuksen valheet jatkuvat Suomen työllisyyden ja työttömyyden tilastoista edelleen vuodesta toiseen.

Lähde: https://www.is.fi/makihyppy/art-2000006003008.html 

https://www.stara.fi/2004/11/04/suuret-suomalaiset-aanestys-ihmetyttaa/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Suuret_suomalaiset

Iltalehti