http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, helmikuuta 12, 2019

Vanhustenhoidon skandaali aiheuttanut paniikkia kohuyhtiöiden hallituksissa


Vanhustenhoidon tuore skandaali on aiheuttanut paniikkia kohuyhtiöiden hallituksissa. 

Vanhustenhoidolla myös Esperi Caren tavoin miljoonabisnestä hierova Pohjoismainen pörssiyhtiö Attendo purki viime viikolla yhden Suomessa toimivan hoivakotinsa johtajan työsopimuksen, jonka nyt Tehy aikoo riitauttaa.

Korruptoitunut hallitus sen sijaan äänesti muutama päivä sitten opposition toimesta vanhustenhoidon huonosta tilasta ja se ei kuitenkaan kaatanut hallitusta äänin 99-88.

Suomen korruptoitunut hallitus on varsinaisen jännä kapistus, että se on kuin vuori jota ei saa mikään kaadettua, koska jokainen opposition kohuäänestys saadaan aina korruptoituneen hallituksen voittoisaksi äänestykseksi.

Kun nämä Suomen rikkaimmat eliitin rahasuvut lahjovat jatkuvasti Kokoomuksen ja  Keskustan sekä RKP:n kansanedustajia, jotta he mm. painaisivat sitä rahasukujen määräämää nappia näissä hallituksen luottamusäänestyksissä, jotta korruptoitu hallitus ei kaatuisi koskaan.


Veikkaus-monopoli toimii myös eduskunnan eräiden korruptoituneimpien puolueiden salaisena vaalirahoittajana, jotka sinä lottoaja maksat. Tämä tekee jo Veikkauksesta varsin kyseenalaisen valtionyhtiön, jota käytetään eduskuntapulueiden sisäiseen korruptioon. Mutta myös Suomen raha-automaattiyhdistys (RAY) toimii eräiden eduskuntapuolueiden palkkiovirkana, jonka pääjohtahat ovat ennen olleet SDP:n kansanedustajia.RAY:n nykyisenä pääjohtajana toimii Jyrki Kataisen valtiosihteerinä toiminut Velipekka Nummikoski (kuvassa).

Nämä ovat sen tason palkkiovirkoja, ettei niitä jaella kuin korkeintaan Helsingin vapaamuurariloosien suurloosissa.

Lähteet: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f0d6c0c-96f5-4d3b-ae4c-63d519f5140b

https://yle.fi/uutiset/3-10637194