http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, helmikuuta 17, 2019

Soros: "Jos ette herää, Euroopan union kaatuu samalla tavalla kuin Neuvostoliitto"


Miljardööri ja suursijoittaja George Soros on avautui Euroopan unionin nykyisestä tilasta ja luonnehti sitä, että meneillään on radikaalin epäjärjestyksen aikakausi. 

"Euroopan ihmisten on herättävä, ennen kuin on liian myöhäistä", Soros jatkoi. 

"Jos he eivät herää, Euroopan union kaatuu samalla tavalla kuin Neuvostoliitto vuonna 1991".

Mihinkä ihmisten nyt pitäisi Soroksen mukaan herätä ? 

Tämän nukkemestarin poliittinen retoriikka (puhetaito) ei ole ihan yksinkertainen lähteä avaamaan laajemmin, koska kyseessä on sellainen mies, joka rahoittaa aina Suomen eduskunnan pikkuparlamenttia säätiöillään.


Sorosin mukaan nyt seuraava käännekohta tulee olemaan EU:n tulevat parlamenttivaalit toukokuussa, joissa Euroopan vastaiset voimat saattavat nauttia kilpailueduista, Soros varoittaa.

Mutta Soros jatkaa: "Ensimmäinen askel Euroopan sisäisiltä ja ulkoisilta vihollisilta puolustautumiseen on tunnistaa sen uhan suuruus, jota ne edustavat. Seuraava askel on herättää nukkuva Eurooppa-myönteinen enemmistö ja mobilisoida se puolustamaan arvoja, joille Euroopan unioni on perustettu". Eli nyt alkaa valkenemaan mistä Soros tässä oikein puhuu. Hän puhuu tästä EU:n tulevan yhteisen armeijan ja Venäjän välisestä sotakonfliktista, jota täytyy lähteä jo nyt hiljalleen synnyttämään.

Soros kun on yksi niitä miljardöörejä ja suursijoittajia, jotka rikastuvat mm. USA:n armeijan sodilla.

Hän sekä nuo muut rikolliset kolleegansa pankkiireina haluavat päästä käsiksi Venäjän luonnonvaroihin, mutta koska se ei kuitenkaan onnistu ilman sotaa. Joten tästä syystä tässä Euroopan union on kasaamassa hiljalleen tätä yhteistä armeijaa, jotta tuo konflikti Venäjän välillä päästäisiin aloittamaan sitten jossain vaiheessa. 

Natsi-Saksassa tämä EU:n yhteinen armeija suunniteltiin jo 40-luvulla, miksi juuri Saksan liittokansleri Angela Merkel on nyt luonnollisesti ollut tämän EU armeijan suurin puolestapuhuja.Jokaisen joka on vähänkään puolihereilä jo, olisi jo nyt vihdoin syytä avata silmänsä ja nähdä tämä tosiasia, että olemme aivan samanlaisessa tilanteessa kuin 30- ja 40-luvulla Natsi-Saksan valtakaudella.

Vaikka Bryssel on EU:n pääkaupunki, niin todellisuudessa sen keskus on koko ajan ollut Saksassa.

Euroopan union on alusta saakka perustettu Saksan armeijan sotaretkeä varten Venäjälle, johon nyt he haluavat muiden EU-maiden apua. Joten tämän vuoksi EU on nyt perustamassa yhteiset sotajoukot.

Tämä sotakiihko Venäjää vastaan on peräisin siitä, kun Venäjällä vaihtui vuonna 2000 valta ja silloin Venäläinen oligarkki Boris Berezovski oli ehdolla tulevaksi presidentiksi.

Wall Streetilta asti Brezovskin kaverit onnistuivat kiristämään Boris Jeltsinin eroamaan ja melkein onnistuivat Berezovskista saamaan heille nukkepresidentin Venäjälle. Mutta siinä vaiheessa kun tämän New Yorkilaisen pankkiiri Edmond J. Safran johtama vallankaapausoperaatio paljastui Venäjän FSB:lle, niin Safra joutui lähtemään Yhdysvalloista maanpakoon ja pakeni aina Monacoon asti, jossa kuoli tulipalossa 3. joulukuuta 1999.

Hän ehti jo kuolla ennen kuin Jeltsin ehti ilmoittaa erostaan, kun tämä Venäjän vallankaappaussuunitelma tapahtui niin, että Safra onnistui saamaan Jeltsinin ottamaan muutamien miljardien ruplien lainan Yhdysvalloista. 

Mutta rahat kierrätettiinkin Bank of New Yorkin kautta ja tämän jälkeen Safran bulvaanit soittivat Jeltsinille ja uhkasivat häntä syytteellä rahanpesusta. Mutta lupasivat suojella häntä, jos hän vain eroaisi vallasta ja Jeltsin lopulta totteli ja erosi vallasta 31.12.1999

Berezovski joutui myös FSB:n huonoon valoon, kun FSB:lle selvisi jo varhain, että häntä yritettiin saada Venäjälle nukkejohtajaksi. Mutta Putin nousikin Venäjällä presidentiksi ja alkoi tuon jälkeen korjaamaan maan heikkoa taloutta ylöspäin. 

Joten koska nämä rikolliset pankkisuvut yrittivät jo tuolloin 1999-2000 toteuttaa nukkepresidentillä vallankaappausta Venäjällä ja jäivät näppejään nuolemaan, niin he ovat edelleen äärimmäisen katkeria siitä. 

Tästä siis johtuu se, että miksi nämä pankkiirisukujenkin konnat kuten Rothschildien suku vihaa Venäjän valtionjohtoa yli kaiken. 

Venäjän keskuspankki kun ei ole nyt näiden pankkisukujen rosvojen hallussa, mistä johtuu Venäjän parantunut ja elpynyt taloustilanne.Mutta yllättäen tästä Edmond J. Safrasta tehtiin tällainen dokumentti, jossa kerrottiin kuinka vielä ennen tuota kohtalokasta tulipaloa jotkut naamioidut miehet mukiloivat hänet kunnolla. 

Safra esitetään tuossa dokumentissa, kuin hän olisi jokin täysin viaton pyhimys, jolla nyt kuitenkin oli Monacossa asuessaan vieläkin enemmän rahaa kuin Monacon prinssillä. 

Täytyy jo olla tuossa varallisuusluokassa aika veriset miljardit tilillä, koska sodilla tuon luokan tuotot tehdään ja tietenkin huume- sekä asekaupalla. Mutta tämä Safra oli pankkiirina aikanaan Wall Streetilla valtionryöstöbisneksen erikoismies vailla vertaa.

Jos Berezovski olisi saatu vuonna 2000 Venäjän presidentiksi, niin Venäjä olisi köyhtynyt muutamassa 10 vuodessa lähes yhtä köyhäksi varmasti kuin joku Haiti. 

Siellä olisi silloin tapahtunut valtionyhtiöiden yksityistämistä, kun samalla Berezovski ja hänen Wall Steerin pankkien sekä Lontoon pörssin rikostoverinsa olisivat putsanneet Venäjän valtion varoja omille Sveitsin tileilleen.

Neuvostoliitossahan tuota tapahtui aina siihen asti, että siellä tapahtui todella paha talousromahdus 80-luvulla.

Näistä luonnonvaroja joita nämä pankkiirit himoitsevat Venäjältä ovat mm. uraani.

Lähde: Kauppalehti

Verkkouutiset